a la feina

A les organitzacions

CAST

a-la-feina

Foto de Toni Martínez

Les organitzacions són molt més que centres de treball. Cada un d’aquests espais representa un univers on s’estableixen relacions interpersonals. De la qualitat d’aquestes en dependrà poder desenvolupar el potencial dels equips i l’autolideratge de les persones per fer camí.

La feina ocupa una part important a les nostres vides. Que aquest temps sigui significatiu i valuós per a totes les persones depèn de molts aspectes. La nostra experiència ens demostra que una bona gestió de com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres millora l’efectivitat i la qualitat del servei, aportant un valor afegit a l’organització, ja sigui una empresa, una organització educativa, una entitat, una institució, un organisme de l’administració pública o organitzacions no lucratives/no governamentals.

.

Com acompanyem les organitzacions en aquest camí?

  • Realitzem un diagnòstic a mida que ens permet identificar aquelles àrees de millora a treballar o enfortir.
  • Dissenyem itineraris adaptats a les necessitats de cada client/a, per desenvolupar l’autoconfiança, les competències i la motivació de l’equip.
  • Facilitem estratègies per a una direcció d’equips eficaços potenciant: l’assertivitat per tenir una comunicació eficient, la gestió emocional i el treball en equip.
  • Oferim un acompanyament per treballar el desenvolupament de les competències transversals, introduint canvis d’actitud per tal de crear nous camins i interpretar la realitat en clau d’oportunitat.
  • Potenciem l’automotivació en les persones que conformen els equips perquè connectin amb el sentit de la feina i trobin recursos per al dia a dia laboral (curs específic per a personal de l’administració pública).
  • Acompanyem les organitzacions i els equips que han d’afrontar o volen promoure canvis interns.
  • Hem desenvolupat una línia de mentoring i formació especialment adreçada al personal tècnic i als equips professionals que fan acompanyament de persones en el seu dia a dia laboral, ja sigui des de l’àmbit educatiu, organitzacional, empresarial, sanitari, social i/o personal.
  • Organitzacions emocionalment ecològiques: volem promoure el treball amb valors, alhora que fomentar les organitzacions ecològicament responsables i sostenibles, on les emocions moguin a actuar de forma creativa, ajudin a projectar i a crear sinergies.
  • En casos amb necessitats més específiques, confeccionem propostes a mida adaptant-nos a la realitat de l’organització. Realitzem sessions grupals i/o individuals que faciliten el desenvolupament i seguiment de cada participant mitjançant plans d’acció.
  • També desenvolupem tallers i sessions individuals per donar resposta a tots els reptes personals dins l’entorn laboral.
  • Oferim activitats outdoor i de team building molt diverses per a equips d’empreses i organitzacions. Una oportunitat per compartir una experiència significativa amb el teu equip, millorar la comunicació, el clima de treball i la cohesió en clau lúdica. També és una ocasió per  celebrar, agrair i impulsar el teu equip. Sempre en un context distès i tranquil.

Metodologia

La nostra metodologia és vivencial i participativa. I ara, l’hem adaptat a la modalitat virtual perquè continui sent l’essència de les nostres sessions de treball.

Transmetem els continguts des de la vivència, des del joc i la reflexió. Considerem que des de l’experiència es poden fer els veritables canvis.

Treballem des de la creativitat i la fomentem en tot moment en tots els participants, apostant per l’aprenentatge vivencial i dinàmic, on convidem a passar-ho bé, despertant el potencial, traient el màxim partit de l’experiència per projectar-lo en el camí a emprendre o a assolir.

Línies d’actuació

Aquestes són les línies d’actuació que tenim desenvolupades a dia d’avui:

                          

 

Vídeo

En aquest vídeo, la nostra companya Maricel Ruiz, psicòloga i formadora, responsable de l’àrea d’organitzacions, t’explica una mica més la nostra proposta:

Hem treballat i/o treballem amb:

logo-BcnActiva.      logo-pij-de-barcelona_gris

Logo_ICS.  .  

 logo_ajuntament_sant_climent logo-ajuntament-viladecans

logo-ajuntament-de-mataro         logo_ajuntament-palleja

                

            

          

          

            

                

                     

          

      

          Logo_IPPEC          creu-roja-barcelones-nord_logo_web

Logo_Casal-dels-Infants         

intermedia_logo                  

         

          logo_Arsam

logo_xuriach          clinica-eugin_logo

     

Logo_Talking            

          

.

.

Formació bonificable a través de FUNDAE. Consulta’ns les condicions.

Per a més informació info@el-despertador.com.


icona-llapisEt convidem a descobrir alguns dels nostres treballs amb diferents organitzacions:

.

Recull d’imatges d’algunes de les activitats realitzades:

3 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *