El despertador

Qui som?

CAST

Podem escollir ser part del problema o part de la solució. Soler i Conangla


El despertador
som una entitat que té la finalitat d’acompanyar en els processos d’autolideratge personal i professional.

Des del gener de 2010 realitzem accions i projectes en l’àmbit de l’apoderament personal i acompanyament en processos de canvi. Des dels  nostres inicis ens hem centrat en la idea que cadascú de nosaltres podem proporcionar-nos el nostre propi benestar i en la importància de sentir-nos protagonistes de les nostres pròpies vides. La nostra voluntat és oferir les eines perquè cadascú se les pugui fer seves.

El despertador el formem un equip de professionals divers i dinàmic. El projecte està liderat per en Jordi Muñoz (coach i recreador personal), l’Anna Soriano (psicòloga especialitzada en ecologia emocional), en Jordi Esqué  (coach i formador), la Maricel Ruiz (psicòloga i formadora), la Mireia Garcia (especialista en administració, comptabilitat i auditoria), la Mariona Rabasa (comunicadora audiovisual) i la Isabel Cordón (coach i especialista en Ecologia Emocional). Amb la companyia d’un ampli equip d’experts/es formadors/es en àrees de creixement personal i recreació..

Si et vols posar en contacte amb nosaltres pots trucar-nos al +34 649 29 19 07 o enviar-nos un correu electrònic a info@el-despertador.com.

Segueix-nos també via Twitter i Facebook.

Sobre l’EQUIP

D’esquerra a dreta: Mariona Rabasa, Jordi Esqué, Maricel Ruiz, Anna Soriano, Isabel Cordón, Mireia Garcia i Jordi Muñoz.

 

“Ens entusiasma veure com les persones trobem la nostra llum, el moment en el que ens mirem i celebrem la nostra riquesa, força i vitalitat.”

JORDI MUÑOZ I JOVELL
Llicenciat en Humanitats. Coach transformacional, recreador personal, musicoterapeuta i formador de formadors/es.
Director i fundador d’El despertador i director de
l’Institut d’Ecologia Emocional al territori espanyol.
Visc amb la convicció que cadascú de nosaltres podem transformar-nos en allò que volguem i inspirar el nostre entorn a viure millor.
M’interessa la qualitat de vida de les persones, potenciar i despertar la creativitat i la capacitat artística, aprendre, compartir i conversar.
Més detalls sobre la meva trajectòria, aquí.

 

ANNA SORIANO I OLIVER
Llicenciada en Psicologia, diplomada en Educació Social
i Màster en Ecologia Emocional.
Directora d’El despertador i directora de l’Institut
d’Ecologia Emocional
al territori espanyol.
Estic especialitzada en l’acompanyament
en processos d’autoconeixement i de canvi
per tal d’acostar-nos a la millor versió de nosaltres mateixos,
i des d’aquí millorar les nostres relacions i la cura pel nostre món.
Més informació, aquí.

 

MARICEL RUIZ I MUNNÉ
Llicenciada en Psicologia.
Màster en Gestió de Recursos Humans.
Formada en la pedagogia de l’Empoderament i Ecologia Emocional.
Responsable de l’àrea d’organitzacions i empreses d’El despertador.
M’agrada acompanyar les persones a trobar la millor versió de si mateixes, que es comprometin en millorar la qualitat de les seves accions i relacions.
Més informació sobre mi, en aquest enllaç.

 

 

JORDI ESQUÉ I FORÉS
LLlicenciat en Ciències del Treball, diplomat en Relacions Laborals i Màster en Gestió de Persones i en coaching.
He estat especialista en Recursos Humans i coach.
Responsable de l’àrea d’Orientació d’El despertador.
Acompanyo les persones a ser protagonistes de la seva vida.
M’apassiona veure com treuen el pilot automàtic i condueixen el seu propi camí.
Més detalls al meu perfil de LinkedIn.

 

 

MARIONA RABASA I YRLA
Llicenciada en Comunicació Audiovisual.
La meva experiència professional està vinculada estretament al món del periodisme, ja que he treballat com a redactora a diversos mitjans de comunicació. També he estat responsable de comunicació d’una ONG de cooperació internacional  i d’una associació de gestió cultural, i com a freelance m’he especialitzat en la creació audiovisual, la gestió de continguts i el disseny gràfic. M’apassiona plasmar en imatges allò que abans ha deixat volar la imaginació. Crec en el poder de la creativitat per millorar el nostre entorn.

 

 

MIREIA GARCIA MARTÍNEZ
Grau Superior en Administració, comptabilitat i auditoria.
Gestió de l’àrea financera i administració.
M’apassionen els números, la documentació així com l’ordre i l’organització, tan important en qualsevol àrea de la vida. Des del somriure i una actitud oberta, em disposo a aprendre de les sorpreses i reptes que ens presenta el dia a dia.

 

 

 

 

JULIANA VARGAS MADRID
Enginyera Electrònica especialitzada en vendes i màrqueting, Coach i geòmetra. Després de diversos anys treballant en Big Tech, i després d’una recerca personal, vaig decidir estudiar diferents pràctiques terapèutiques i psicològiques. Combino la branca comercial amb una visió més holística, humanística i enfocada al benestar de les persones.
Més detalls al meu perfil de LinkedIn.

 

 

 

ISABEL CORDÓN I CASTILLO
Coordinadora pedagògica del Màster.
Diplomada en Relacions Laborals, amb més de 10 anys d’experiència a la direcció de Recursos Humans i dinamització d’equips multiculturals. Trainer en Ecologia Emocional i formadora del Màster Ecologia Emocional així com de diversos programes de l’institut: organitzacions emocionalment ecològiques, comunitats educatives CAPA, programa de certificació i dinàmiques de grup, entre d’altres.

 

L’equip col·laborador

Comptem amb un equip col·laborador format per professionals que té un alt compromís amb el benestar de les persones: creatiu, polivalent, flexible, generós i inquiet que ens permet tirar endavant les accions formatives, generar més impacte i aprendre constantment.

ELISABET ALGUACIL
Llicenciada en comunicació audiovisual, postgrau en reportatge de televisió i en comunicació estratègica digital.
M’agrada escriure i crear continguts audiovisuals que aportin valor. Coprodueixo els podcasts de Ràdio El despertador i realitzo vídeos pedagògics que reforcen la missió de l’organització, reportatges d’esdeveniments i activitats formatives, vídeos educatius, així com material complementari per a formacions.

JOAN CANALS
Llicenciat en Psicologia de les organitzacions, formació en màrqueting i Postgrau en Direcció General Empresarial. Col.laboro amb El despertador en projectes d’Emprenedoria. Decideixo aprofitar la meva experiència com a empresari, emprenedor i formador per orientar i assessorar diferents col.lectius, transmetent una nova perspectiva fonamentada en la motivació i passió que un vol fer.

CARLES ANDRÉS
Formador en metodologia ludotraining. Màster en Pedagogia Sistèmica. Director de l’Ass. Dinàmic i coordinador de Dinàmic Internacional, programa de suport a escoles rurals indígenes (Chiapas, Mèxic). Colidero Com Aprenem amb El despertador.
M’encanta motivar els grups per aconseguir l’objectiu proposat i acompanyar processos d’apoderament.

PAULA GELPI
Màster en Ecologia Emocional. Llicenciada en Ciències de l´Activitat Física i l´Esport.  Sóc creadora del programa formatiu Incorpor@rte i cocreadora i docent del programa de Saviesa corporal de la Universit@rtdelviure a la Fundació Ecologia Emocional. Membre de l’equip de recerca del projecte R+D del Ministeri d’Educació Esport, gènere i emocions. Cofundadora de TRARUTAN: Natura, Art i Aventura.

ENRI PÉREZ
Periodista, docent de formació professional per l’ocupació, coach lúdic, practicioner en PNL i arterapeuta.
Des de fa més de 10 anys acompanyo – des d’una metodologia lúdica, creativa, basada en la vivència- processos d’aprenentatge i desenvolupament personal i professional en diferents àmbits, sobretot en col.lectius en risc d’exclusió.

LAURA CESPEDOSA
Llicenciada en Psicologia i Ciències del Treball, Postgrau en RR.HH, Coach certificada per ICF i PNL, Agile i Scrum certificada, formacions en Neuro-Coaching i en gènere.
Acompanyo a persones i empreses a liderar el seu canvi cap a l’Era Digital des d’un lideratge des de el Ser, incorporant la visió de la Psicología positiva, coaching, RRHH i la transformació cultural i digital.

QUIM CHICO
Coach, formador i professor de swing.
Em sento realitzat acompanyant a les persones a descobrir la seva autenticitat i connectar amb el seu potencial mitjançant eines diverses com el coaching, el swing i l’eneagrama.

 NÚRIA CHIVA
Diplomada en Educació Social i Màster en Ecologia Emocional. Coach i formadora en Desenvolupament Personal i Lideratge. Facilitadora de grups de creixement personal. Directora d’Encamina’t.
Acompanyo les persones i les organitzacions a que s’encaminin cap a la vida que volen i cap a la millor versió de si mateixes.

MÍRIAM MARTÍ
Coach, formadora en desenvolupament personal i facilitadora de tallers de rissoteràpia i joc expressiu.
El desenvolupament personal i social és una peça clau per crear una societat més respectuosa i lliure, per això acompanyo a persones i equips en processos d’aprenentatge, autodescobriment i empoderament per tal de contribuir a l’augment del seu benestar personal i col.lectiu.

LAIA COLOM
Musicoterapeuta i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Em sento agraïda amb la vida de compartir allò que més em fa vibrar: la música. Facilito entorns musicals per afavorir el desenvolupament personal, la comunicació grupal i la socialització; sobretot en l’àmbit de l’atenció a la diversitat i en col.lectius en risc social. I així desaprenc i aprenc dia a dia, vibrant amb les persones i el so.

NICO BOBADILLA
Formador i facilitador de grups, ludotrainer, format en Terapia Gestalt i Coaching i estudiant Psicología.
M’apassiona el món educatiu, del creixement, tant personal com professional, i de l’associacionisme i l’emprenedoria.

ARI VIGUERAS
Formadora i assesora en Estratègia Digital i Orientació Professional. Especialitzada en Recerca de Feina 2.0, Social Media, gestió de Marca Personal i RRHH. Llicenciada en Psicologia, Psicopedagogia, amb Màster de Formació per persones Adultes i Postgrau en Social Media Management.

NEUS BENAGES
Dissenyadora, facilitadora gràfica i orientadora laboral amb eines de visual thinking.
Dissenyo i facilito processos de creixement personal i presa de decisions tant a nivell personal com d’equips mitjançant dibuixos, fletxes i colors.

NATALIA VAZQUEZ D.
Periodista, especialitzada en comunicació, coach i aspirant sempre a la poesía. Postgrau en crítica literaria i DEA en Comunicació i Humanitats investigant sobre periodisme literari i internet. Escric cada dia i utilitzo les paraules per ajudar a professionals i empreses a connectar amb la seva essència, per enfocar la seva comunicació o per viure encesos, en coherència amb el que són i volen ser.

2 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *