El despertador

Qui som?

CAST

Podem escollir ser part del problema o part de la solució. Soler i Conangla

 

El despertador som una entitat que té la finalitat d’acompanyar en els processos d’autolideratge personal i professional.

Des del gener de 2010 realitzem accions i projectes en l’àmbit de l’apoderament personal i acompanyament en processos de canvi. Des dels  nostres inicis ens hem centrat en la idea que cadascú de nosaltres podem proporcionar-nos el nostre propi benestar i en la importància de sentir-nos protagonistes de les nostres pròpies vides. La nostra voluntat és oferir les eines perquè cadascú se les pugui fer seves.

El despertador el formem un equip de professionals divers i dinàmic. El projecte està liderat per en Jordi Muñoz (coach i recreador personal), l’Anna Soriano (psicòloga especialitzada en ecologia emocional), en Jordi Esqué (coach i formador), la Maricel Ruiz (psicòloga i formadora) i la Cristina Ustrell (especialista en comunicació organitzacional i interpersonal). Amb la companyia d’un ampli equip d’experts/es formadors/es en àrees de creixement personal i recreació.

Si et vols posar en contacte amb nosaltres pots trucar-nos al +34 649 29 19 07 o enviar-nos un correu electrònic a info@el-despertador.com.

Segueix-nos també via Twitter i Facebook.

Sobre l’EQUIP

“Ens entusiasma veure com les persones trobem la nostra llum, el moment en el que ens mirem i celebrem la nostra riquesa, força i vitalitat.”

JORDI MUÑOZ I JOVELL
Llicenciat en Humanitats. Coach transformacional, recreador personal, musicoterapeuta i formador de formadors/es.
Director i fundador d’El despertador i director de
l’Institut d’Ecologia Emocional al territori espanyol.
Visc amb la convicció que cadascú de nosaltres podem transformar-nos en allò que volguem i inspirar el nostre entorn a viure millor.
M’interessa la qualitat de vida de les persones, potenciar i despertar la creativitat i la capacitat artística, aprendre, compartir i conversar.
Més detalls sobre la meva trajectòria, aquí.

ANNA SORIANO I OLIVER
Llicenciada en Psicologia, diplomada en Educació Social
i Màster en Ecologia Emocional.
Directora d’El despertador i directora de l’Institut
d’Ecologia Emocional
al territori espanyol.
Estic especialitzada en l’acompanyament
en processos d’autoconeixement i de canvi
per tal d’acostar-nos a la millor versió de nosaltres mateixos,
i des d’aquí millorar les nostres relacions i la cura pel nostre món.
Més informació, aquí.

 

CRISTINA USTRELL I MARTÍNEZ
Llicenciada en Ciències de la Informació i Postgrau en Intel·ligència Emocional. Especialista en comunicació organitzacional i interpersonal. Responsable de comunicació d’El despertador.
M’apassiona participar en la transmissió d’idees i missatges que contribueixin al progrés, creixement i benestar de les persones.
El meu perfil complet, aquí.

 

MARICEL RUIZ I MUNNÉ
Llicenciada en Psicologia.
Màster en Gestió de Recursos Humans.
Formada en la pedagogia de l’Empoderament i Ecologia Emocional. 
Responsable de l’àrea d’organitzacions i empreses d’El despertador.
M’agrada acompanyar les persones a trobar la millor versió de si mateixes, que es comprometin en millorar la qualitat de les seves accions i relacions.
Més informació sobre mi, en aquest enllaç

JORDI ESQUÉ I FORÉS
Llicenciat en Ciències del Treball, diplomat en Relacions Laborals i
Màster en Gestió de Persones.
He estat especialista en Recursos Humans i coach.
Responsable de l’àrea de joves d’El despertador.
Acompanyo els joves a ser protagonistes de la seva vida.
M’apassiona veure com treuen el pilot automàtic i condueixen el seu propi camí.
Més detalls al meu perfil de LinkedIn.

.

L’equip col·laborador

Comptem amb un equip col·laborador format per professionals que té un alt compromís amb el benestar de les persones: creatiu, polivalent, flexible, generós i inquiet que ens permet tirar endavant les accions formatives, generar més impacte i aprendre constantment.

ELISABET ALGUACIL
Llicenciada en comunicació audiovisual, postgrau en reportatge de televisió i en comunicació estratègica digital.
M’agrada escriure i crear continguts audiovisuals que aportin valor. Coprodueixo els podcasts de Ràdio El despertador i realitzo vídeos pedagògics que reforcen la missió de l’organització, reportatges d’esdeveniments i activitats formatives, vídeos educatius, així com material complementari per a formacions.
JOAN CANALS
Llicenciat en Psicologia de les organitzacions, formació en màrqueting i Postgrau en Direcció General Empresarial. Col.laboro amb El despertador en projectes d’Emprenedoria. Decideixo aprofitar la meva experiència com a empresari, emprenedor i formador per orientar i assessorar diferents col.lectius, transmetent una nova perspectiva fonamentada en la motivació i passió que un vol fer.
CARLES ANDRÉS
Formador en metodologia ludotraining. Màster en Pedagogia Sistèmica. Director de l’Ass. Dinàmic i coordinador de Dinàmic Internacional, programa de suport a escoles rurals indígenes (Chiapas, Mèxic). Colidero Com Aprenem amb El despertador.
M’encanta motivar els grups per aconseguir l’objectiu proposat i acompanyar processos d’apoderament.
NÚRIA CHIVA
Diplomada en Educació Social i Màster en Ecologia Emocional. Coach i formadora en Desenvolupament Personal i Lideratge. Facilitadora de grups de creixement personal. Directora d’Encamina’t.
Acompanyo les persones i les organitzacions a que s’encaminin cap a la vida que volen i cap a la millor versió de si mateixes.
QUIM CHICO
Coach, formador i professor de swing.
Em sento realitzat acompanyant a les persones a descobrir la seva autenticitat i connectar amb el seu potencial mitjançant eines diverses com el coaching, el swing i l’eneagrama.
GISELA OLIVA
Llicenciada en psicologia, psicoterapeuta, coach i formadora. A companyo a persones i equips d’organitzacions en procés de canvi.
M’apassiona conèixer l’ésser humà i contribuir a la seva millora en allò que vulgui. El treball de la igualtat d’oportunitats per raó de gènere és una de les meves passions recents.
MÍRIAM MARTÍ
Coach, formadora en desenvolupament personal i facilitadora de tallers de rissoteràpia i joc expressiu.
El desenvolupament personal i social és una peça clau per crear una societat més respectuosa i lliure, per això acompanyo a persones i equips en processos d’aprenentatge, autodescobriment i empoderament per tal de contribuir a l’augment del seu benestar personal i col.lectiu.
ENRI PÉREZ
Periodista, docent de formació professional per l’ocupació, coach lúdic, practicioner en PNL i arterapeuta.
Des de fa més de 10 anys acompanyo – des d’una metodologia lúdica, creativa, basada en la vivència- processos d’aprenentatge i desenvolupament personal i professional en diferents àmbits, sobretot en col.lectius en risc d’exclusió social.
DAVID VALLS
Enginyer superior de Telecomunicacions. Coach Sistèmic i Transformacional certificat per la ICF (PCC Coach).
Crec que tota persona es mereix desplegar la seva millor versió, sentir que la seva feina (i la seva vida) serveix per a quelcom i que impacta de manera valuosa al seu entorn. Que quan ho fa a la seva manera (de la manera que més li serveix) li brillen els ulls i somriu.

 

NICO BOADILLA
Formador i facilitador de grups, ludotrainer, format en Terapia Gestalt i Coaching i estudiant Psicología.
M’apassiona el món educatiu, del creixement, tant personal com professional, i de l’associacionisme i l’emprenedoria.
ARI VIGUERAS
Formadora i assesora en Estratègia Digital i Orientació Professional. Especialitzada en Recerca de Feina 2.0, Social Media, gestió de Marca Personal i RRHH. Llicenciada en Psicologia, Psicopedagogia, amb Màster de Formació per persones Adultes i Postgrau en Social Media Management.
NEUS BENAGES
Dissenyadora, facilitadora gràfica i orientadora laboral amb eines de visual thinking.
Dissenyo i facilito processos de creixement personal i presa de decisions tant a nivell personal com d’equips mitjançant dibuixos, fletxes i colors.
NATALIA VAZQUEZ D.
Periodista, especialitzada en comunicació, coach i aspirant sempre a la poesía. Postgrau en crítica literaria i DEA en Comunicació i Humanitats investigant sobre periodisme literari i internet. Escric cada dia i utilitzo les paraules per ajudar a professionals i empreses a connectar amb la seva essència, per enfocar la seva comunicació o per viure encesos, en coherència amb el que són i volen ser.
LAURA
CESPEDOSA
Llicenciada en Psicologia i Ciències del Treball, Postgrau en RR.HH, Coach certificada per ICF i PNL, Agile i Scrum certificada, formacions en Neuro-Coaching i en gènere.
Acompanyo a persones i empreses a liderar el seu canvi cap a l’Era Digital des d’un lideratge des de el Ser, incorporant la visió de la Psicología positiva, coaching, RRHH i la transformació cultural i digital.

 


Informa’t de la nova edició online (formació en directe) del Màster en Ecologia Emocional >>

2 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *