Activitat

Swing per fluir amb la vida

CAST

Amb el ball i la dansa tenim l’oportunitat de conversar amb el nostre cos: sentir rigidesa o agilitat, descobrir pesos o ales. Podem expressar sense necessitat de la paraula, comunicar-nos amb els altres. Descobrim emocions i transformem l’energia d’un determinat moment.

Aprenem de cada moviment que ens acompanya, amb consciència del moment present. I ens descobrim.

El ball és un viatge interior que té com a instrument el nostre cos. Obrim les portes a coneixe’ns millor per assolir els nostres objectius. Amb la màxima consciència serem capaços de descobrir-nos en el més autèntic, en la nostra essència.

De la mà de Quim Chico, professor de swing i coach, et convidem a dansar amb tu, amb la versió que ets, per fluir amb la vida en aquest taller que combina passos del swing i del coaching. Des del permís per gaudir i les ganes d’aprendre podrem trobar la fluïdesa necessària per oferir i oferir-nos la nostra millor versió.

Objectius

  • Recórrer plegats un viatge d’autoconeixement que va de dins cap enfora on volem obrir camps de possibilitat a partir dels nostres interessos.
  • Prendre consciència de quins aspectes podem millorar, gràcies a l’autenticitat d’una fórmula amena que al mateix temps no enganya perquè passa pel cos.
  • Desenvolupar el lideratge personal i l’actitud emprenedora, servint-nos de la fluïdesa del swing per atrevir-nos a conquerir nous recursos i oportunitats.
  • Treure el màxim partit de les nostres capacitats i créixer en tots els aspectes. 

Continguts

  1. Posarem atenció a com ens movem, a les barreres o creences que ens contrauen i ens impedeixen oferir la millor versió.
    · A través de la dansa i del preguntar-nos, explorarem noves possibilitats de connectar amb nosaltres, de guanyar presència i confiança.
    · Entrenarem l’atreviment per anar més enllà i poder oferir el nostre potencial.
    · Ens permetrem gaudir ballant, sense fer-ho bé, com a camí per millorar i excel·lir.
  2. També dansarem amb l’altre. A mesura que guanyem confiança també guanyem capacitat d’oferir-nos i de fluir amb el que s’esdevé en el nostre relacionar-nos. L’altre com a amic, soci, col·lega, client, cap…
    · Dansarem amb la vida: com em trobo amb l’altre?, com connectem?, és un rival o un aliat?
    · L’escolta, el respecte, l’adaptació, l’oferir i el demanar, la connexió, la retroalimentació, la cooperació, etc., són alguns elements que treballarem.

Metodologia

Treballem des de la creativitat i la fomentem en tots els participants, apostant per l’aprenentatge vivencial, divertit i dinàmic. En aquest cas el Swing és una dansa que ens permet la connexió corporal, la fluïdesa i també la connexió relacional. Al mateix temps, a través del Coaching, posarem la mirada en prendre consciència del que descobrim i en que passin coses més enllà de la sessió.

A qui va adreçat?

Persones amb ganes de potenciar el lideratge des de l’acció en primera persona. Com a requeriment, només necessitem les ganes d’aprendre i que passin coses.

*Taller recomanable tant per a persones que ballen o han ballat swing com pels que no tenen cap experiència prèvia amb el ball.

 


 DADES BÀSIQUES

QUAN?

Dissabte, 27 d’octubre de 2018

A les 10:00 hores

DURADA:

4 hores

PREU:

50 euros 1 persona | 80 euros 2 persones.
Places limitades.

ON?

Espai Les Basses
C. Teide 20 (Barcelona), Metro L5- Vilapicina

INSCRIPCIONS

mail icona Si tens qualsevol dubte, escriu-nos un correu a info@el-despertador.com.

LLISTA MUSICAL

 Descobreix la llista musical que acompanyarà els passos d’aquest taller! Clica a Swing per fluir!

LA CRÒNICA

Si has arribat fins aquí i encara dubtes sobre si apuntar-te, llegeix la crònica de la 1a edició d’aquesta proposta tan ‘swingular’!

 


 

icona-llapisTrobaràs més informació sobre la nostra línia de treball personal i autolideratge a ‘AMB MI’

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *