Activitat

Pla Connexió Natura

CAST

En ruta: Pla Connexió Natura

Us convidem a fer una ruta en equip per la natura en clau de coaching.

Cada dia és una aventura. Comptem amb un equip i amb un bon grapat d’eines que ens acompanyen i ajuden a superar obstacles, assolir fites, a fer camí… En ocasions, però, fer un cim o superar un repte implica afrontar un seguit de situacions o d’emocions que a vegades ens superen.

.

La metàfora del ‘kit bàsic’ ens permet fer un paral·lelisme amb els components que ens acompanyen quan fem una travessa; en aquest cas el paral·lelisme prendrà forma real amb alguns dels elements que viatjaran amb nosaltres: motxilla, brúixola, cantimplora, mapa,

Explorarem, de forma vivencial, cada un d’aquests ingredients fonamentals que conformen el kit, al mateix temps que gaudirem d’un trajecte en què farem dinàmiques en equip, lúdiques i participatives, tindrem espais on compartir en grups petits i sessions personalitzades de coaching.

Durant el trajecte treballarem:

  • Lideratges i colideratges
  • Treball en equip
  • Gestió emocional
  • Cohesió
  • Orientació a l’assoliment
  • Comunicació

*Els Plans Connexió varien en funció de la durada del trajecte desitjada i el punt de partida del grup.
Els Plans a mida poden ser d’1 dia, 2, 3… i fins a 1 setmana.
Les travesses es desenvolupen en les àrees del Montseny, la Garrotxa i la Cerdanya.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.