Activitat

Pla Connexió Natura

CAST

En ruta: Pla Connexió Natura

Us convidem a fer una ruta en equip per la natura en clau de coaching.

Cada dia és una aventura. Comptem amb un equip i amb un bon grapat d’eines que ens acompanyen i ajuden a superar obstacles, assolir fites, a fer camí… En ocasions, però, fer un cim o superar un repte implica afrontar un seguit de situacions o d’emocions que a vegades ens superen.

.

La metàfora del ‘kit bàsic’ ens permet fer un paral·lelisme amb els components que ens acompanyen quan fem una travessa; en aquest cas el paral·lelisme prendrà forma real amb alguns dels elements que viatjaran amb nosaltres: motxilla, brúixola, cantimplora, mapa,

Explorarem, de forma vivencial, cada un d’aquests ingredients fonamentals que conformen el kit, al mateix temps que gaudirem d’un trajecte en què farem dinàmiques en equip, lúdiques i participatives, tindrem espais on compartir en grups petits i sessions personalitzades de coaching.

Durant el trajecte treballarem:

  • Lideratges i colideratges
  • Treball en equip
  • Gestió emocional
  • Cohesió
  • Orientació a l’assoliment
  • Comunicació

*Els Plans Connexió varien en funció de la durada del trajecte desitjada i el punt de partida del grup.
Els Plans a mida poden ser d’1 dia, 2, 3… i fins a 1 setmana.
Les travesses es desenvolupen en les àrees del Montseny, la Garrotxa i la Cerdanya.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *