Canvi / Incertesa

Programa RETO de la Creu Roja: recursos per millorar el benestar de les persones a les organitzacions

En aquests moments d’incertesa, les empreses i organitzacions estan vivint situacions diferents a les que coneixien. El treball en remot, la gestió de les persones a distància, la incertesa de no saber què passarà amb el futur són algunes de les noves variables que han entrat en joc en el món laboral actual.

Les persones són la base de les organitzacions i la clau per donar l’impuls i els recursos necessaris per seguir avançant amb èxit en aquest entorn canviant.

En col·laboració amb la Creu Roja i, en el marc del programa RETO, hem realitzat un programa adreçat als diferents treballadors i treballadores de les empreses que formen part d’aquesta iniciativa. En aquest programa hem acompanyat en la gestió de l’estrès en entorns VUCA (Volàtils, Incerts, Complexes i Ambigus…) i en la millora competencial de l’automotivació a la feina.

La Maricel Ruiz Munné, responsable d’organitzacions d’El despertador i formadora en aquest programa, ens diu que: “És necessari i recomanable, en aquest moments, acompanyar a les persones, oferint eines i recursos per fer front a aquesta situació, per viure-la de la millor manera possible. Així incrementem la motivació, l’entusiasme i el compromís.

Les persones que hi han participat han comentat que ha estat una experiència molt enriquidora. S’ha donat sentit a allò que fan, s’ha treballat la gestió emocional, s’ha posat en valor a la persona i s’ha traçat un full de ruta amb objectius motivadors per tal d’anar avançant cap a la seva millor versió. Cada un/a ha transitat el seu camí!

Tot i que el taller s’ha dut a terme virtualment la metodologia ha continuat essent vivencial, participativa i lúdica, amb exercicis d’acció i reflexió aplicats en el dia a dia. Cada participant ha realitzat els aprenentatges de dins cap enfora, començant per l’autoobservació i presa de consciència, per, posteriorment, modificar accions externes.
S’ha posat molt l’enfoc en la cura personal per tal de fomentar l’evolució en l’equip i en les organitzacions i/o empreses de les quals formen part.

Una de les participants ens comenta el següent:

“L’activitat formativa ha complert les meves expectatives d’automotivar-me. Des del principi s’ha creat un molt bon ambient entre tots i totes, tot i ser a través de la pantalla.

Les activitats, les dinàmiques i les reflexions ha estat molt útils i aplicables al dia a dia laboral, i també personal.El meu estat d’ànim ha sortit beneficiat: he vist les coses des d’un punt de vista més positiu. He descobert aspectes de mi que no tenia presents. He guanyat, en definitiva, més autoconeixement I reconeixement personal i professional.

Posar en valor allò que faig, és bonic i li dona sentit. En moments com l’actual val molt la pena.

He finalitzat el curs amb més energia i més motivada.”

B.M.


Et convidem a descobrir la nostra línia de treball a les organitzacions, així com la nostra proposta de coaching laboral.


Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.