Creativitat

12 campanades diferents

CAST

I novament arribem al final d’un altre any. I amb ell, aquest inevitable moment déjà-vu de balanços i propòsits. Repassem els seus bons moments i aprenentatges. Però també els seus disgustos i pèrdues. Amb més o menys consciència: amb la sensació que ens ha arrossegat l’onada de la inèrcia, la pressa, una moda passatgera; o sentint que hem fet un pas endavant en viure amb coherència amb el que ens fa sentir bé. Amb alguna cosa al tinter que ens ha quedat pendent o potser sentint que ho hem donat tot. Amb decisions pendents, alienes, postergades o preses. Amb tot, arribem al final del 2022 i a punt d’iniciar un nou any.

I el nou any l’estrenaràs segurament amb el ritual de les 12 campanades. I si les 12 campanades aquest any, per un moment, tinguessin una altra temporalitat? —quina casualitat eh que sigui devorant amb velocitat la forma de donar la benvinguda a l’any! Diu molt de com vivim les coses …— I si la velocitat i l’estrès per empassar es dilatés per estendre’s a un ritme més pausat, que et permetés poder mastegar, ingerir i digerir cadascun dels seus 12 mesos?

Per acompanyar-t’hi i conspirar a què assaboreixis cada dong de la campana, et volem convidar a fer-te 12 regals que t’apropin més a tu, a apropiar-te dels teus dies compassant-los del teu tempo, vestint-los amb les teves emocions i decisions. Sentint des de la consciència que ets tu qui camina. 12 campanades en les quals trobaràs en cadascuna diferents propostes en forma de recursos, invitacions a viure, que són punts de partida perquè a partir d’aquí tu agafis impuls i tunegis com creguis.

(FES CLIC A CADA IMATGE PER DESCOBRIR ELS REGALS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *