Previous slide
Next slide

Facilitem processos d’aprenentatge i de gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’autoconeixement, l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial, amb una metodologia vivencial, participativa i reflexiva.  

Serveis on t'acompanyem

Gestió d'equips i clima a les organitzacions

Transformem la teva organització en un entorn saludable, impulsant en l’equip l’autolideratge, la comunicació, la cohesió i la innovació.

faro

Orientació i desenvolupament competencial

Posem el focus en tres grans direccions: l’orientació vocacional, l’acompanyament en la recerca de feina i la millora competencial

Benestar emocional

Acompanyem les persones a trobar en elles mateixes els recursos necessaris que els permetin agafar les regnes del seu viatge vital

Eines per acompanyar

Oferim eines metodològiques en orientació, gestió d’equips i benestar a persones i organitzacions que es dediquen a l’acompanyament a persones.

Per a qui treballem

Organitzacions

Treballem amb  l’Administració Pública, fundacions, entitats, ONG, empreses privades, escoles i universitats. Estem especialitzats en els sectors educatiu, social i sanitari.

Persones

Oferim acompanyament a persones a títol individual i a professionals que vulguin millorar el seu benestar emocional o explorar la seva orientació vocacional, o bé adquirir noves competències amb eines per acompanyar en orientació, autolideratge i gestió emocional .

Destaquem

Et presentem L'Eixida, el nou magazin temàtic de Ràdio El despertador

Estrenem nou programa radiofònic! Feia dos anys que no resintonitzàvem la nostra ràdio despertadora i ens venia molt de gust nodrir-la amb nous continguts. Així doncs, et presentem L’Eixida, un llindar entre l’endins i l’enfora, un espai per conversar de diferents temes mentre ens toca l’aire i compartim tranquil·lament.

Eines despertadores, el nou cicle de tallers amb recursos per acompanyar

Estrenem un cicle de tallers amb tres propostes de professionals d’entitats amb qui col·laborem. Un programa vivencial i participatiu que consta de 3 accions formatives amb recursos que creiem que et poden ser molt útils i oferir noves perspectives per a l’acompanyament de persones.

Article: Les 6 C per al benestar i rendiment dels equips de treball

Una organització, com tot sistema articulat en un mateix paraigües i propòsit és un ens complex i dinàmic que requereix una constant lectura i adaptació. Com en qualsevol engranatge hi ha uns elements i dispositius que faciliten el seu funcionament, una constant que per simplificar podem resumir amb 6 C

El 2022 en xifres

0
Persones que hem acompanyat
0
Accions formatives
0
Valoració de les activitats

Confien en nosaltres

En primera persona

David, Enginyer

Vaig assistir a les sessions de coaching laboral al setembre a Barcelona Activa buscant la manera d’arribar a la meva bandera…

Montse Mazón. Tècnica responsable del Servei d’Orientació Professional UPF

Són uns professionals apassionats amb la seva feina, flexibles, creatius i que faciliten molt la feina.

Eva, Educadora

De fondo suena el piano, cerrar los ojos y soñar…suena un despertador! Despiertas! Sí, pues Jordi me ha ayudado a que cada día puedo dar un paso para llegar a mis sueños.

Sara Díaz. Directora de formació a Barcelona Activa

Treballar amb El despertador, ja sigui des de la vessant de formació en temes de competències com des de la vessant del coaching, ha estat i és una experiència molt rica.