Benvinguts i benvingudes!

Previous slide
Next slide

El despertador

Facilitem processos d’aprenentatge i de gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’autoconeixement, l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial.

RECURSOS I EINES PER A TU

SERVEIS ON T’ACOMPANYEM

ARTICLES D’INTERÈS

Destaquem

Quins tòpics sobre la felicitat et toquen més els nassos?

Estem preparant nous continguts per continuar explorant les claus del benestar connectant amb tu. Per això volem que ens ajudis a inspirar-nos a través de les teves aportacions. Quins tòpics et fan més ràbia? Quina creença sobre la felicitat t’ha limitat en algun moment de la vida? Explica’ns-ho!

Eines despertadores, el nou cicle de tallers amb recursos per acompanyar

Estrenem un cicle de tallers amb tres propostes de professionals d’entitats amb qui col·laborem. Un programa vivencial i participatiu que consta de 3 accions formatives amb recursos que creiem que et poden ser molt útils i oferir noves perspectives per a l’acompanyament de persones.

Fórmula ACCIÓ! El nou programa de gestió d’equips a les organitzacions

Tenim la missió de transformar l’organització en un entorn saludable. Per això, hem confeccionat un programa de gestió d’equips i clima laboral, ACCIÓ, perquè les organitzacions s’enlairin ben amunt. Descobreix-ne l’itinerari formatiu!

Article: Les 6 C per al benestar i rendiment dels equips de treball

Una organització, com tot sistema articulat en un mateix paraigües i propòsit és un ens complex i dinàmic que requereix una constant lectura i adaptació. Com en qualsevol engranatge hi ha uns elements i dispositius que faciliten el seu funcionament, una constant que per simplificar podem resumir amb 6 C

La vida és #PuraEmoció

Us presentem la sèrie La vida és #PuraEmoció, un audiovisual realitzat per El despertador que forma part de la campanya que el Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa per prevenir situacions de malestar emocional entre els i les adolescents. 

Teniu joves que no saben com funciona això de buscar feina?

Volem que els i les joves siguin els/les protagonistes del seu procés de recerca de feina i del seu desenvolupament professional. Si sou un ens local, us proposem aquest taller inclòs al Recull d’activitats per als Serveis Locals d’Ocupació (SLO) de la Diputació de Barcelona.

Article: L'art d'acompanyar

Acompanyar és intrínsec a la nostra essència. Ens vinculem, ens influïm, d’una manera o  d’una altra. És un fet. Avui volem conversar amb tu d’aquest tema. Volem convidar-te a viatjar per alguns vericuets de com acompanyem. Un article de Jordi Muñoz.

‘Baix Empordà, Dona i Terra’. Llaurant un futur en femení al sector agroalimentari

Baix Empordà, Dona i Terra és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà per tal de potenciar el paper de la dona al sector agroalimentari. Des d’El despertador oferim formacions que ajudin les participants a potenciar l’autolideratge i el desenvolupament competencial perquè agafin el timó del seu projecte professional propi.

El 2021 en xifres

6500
Persones que hem acompanyat
290
Accions formatives
9.17
Valoració de les activitats

Confien en nosaltres

En primera persona

David, Enginyer

Vaig assistir a les sessions de coaching laboral al setembre a Barcelona Activa buscant la manera d’arribar a la meva bandera…

Montse Mazón. Tècnica responsable del Servei d’Orientació Professional UPF

Són uns professionals apassionats amb la seva feina, flexibles, creatius i que faciliten molt la feina.

Eva, Educadora

De fondo suena el piano, cerrar los ojos y soñar…suena un despertador! Despiertas! Sí, pues Jordi me ha ayudado a que cada día puedo dar un paso para llegar a mis sueños.

Sara Díaz. Directora de formació a Barcelona Activa

Treballar amb El despertador, ja sigui des de la vessant de formació en temes de competències com des de la vessant del coaching, ha estat i és una experiència molt rica.

Lil, Mestra

A mis 63 años he pasado por un punto de inflexión importante. Con la ayuda de El despertador aprendo a manejarla y sobre todo a reinterpretarme.

Oscar, administratiu

En un moment on em trobava en un atzucac, els amics d’El despertador en van ajudar a obrir els ulls.