Benvinguts i benvingudes!

Previous
Next

El despertador

Facilitem processos d’aprenentatge i de gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’autoconeixement, l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial.

RECURSOS I EINES PER A TU

SERVEIS ON T’ACOMPANYEM

ARTICLES D’INTERÈS

Destaquem

La millor versió és l’original

Sovint confinem la riquesa de la versió original perdent-nos en versions doblades, amb textos i interpretacions condicionades, impostades i censurades pel que entenem que s’espera de nosaltres.

La medalla més important

Simone Biles i el salt de la valentia. Hi ha medalles invisibles de valor incalculable. Medalles que, pel llegat que poden deixar, transcendeixen el guanyar o perdre del nostre dia a dia, de l’esport, o fins i tot d’uns Jocs Olímpics, el gran escenari en el món de la competició esportiva.

Activitats a mida per afrontar el món laboral amb noves respostes

Al llarg del curs més de 2.400 persones han guanyat recursos per accedir amb més garanties al mercat laboral o fer un canvi professional al programa Accions a Mida de Barcelona Activa, liderat per El despertador.

L’èxit del Competlab o quan el model competencial afavoreix una millor inserció laboral

El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) posa en marxa el projecte Competlab amb la voluntat de dissenyar i desplegar un model propi de treball per competències.

L’Hospital Clínic de Barcelona obté el segell OEE que distingeix les organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques

La Fundació Ecologia Emocional i la Càtedra Ethos URL l’atorguen al Clínic pel seu compromís amb la qualitat ètica i emocionalment ecològica.

El govern de Navarra escull el model d’Ecologia Emocional per impulsar un projecte pioner a 12 centres educatius

S’assoleix el primer any del programa Laguntza que vol promoure el benestar emocional a les aules.

Potenciant les soft skills en temps volàtils: habilitats socials i d’autoconeixement

Reforçar competències clau permet encarar amb més garanties els temps canviants i plens de reptes que viu el mercat laboral

Obrim les inscripcions per a la nova edició del Màster en Ecologia Emocional a l’estat espanyol

Aquest octubre arrenca la 13a edició del Màster en Ecologia Emocional online, vivencial i en directe. Una formació integral i innovadora. Vols més informació?

El despertador és l’entitat que dirigeix l’Institut d’Ecologia Emocional a nivell estatal

Assumim la direcció de l’Institut d’Ecologia Emocional, al territori espanyol, creat per Jaume Soler i Mercè Conangla.

Anatomia del canvi. El canvi en 3D.

Guia interactiva i personalitzada preparada amb l’objectiu que t’ajudi a comprendre la teva vivència del canvi i faciliti la seva integració.

Team building, outdoor o virtual, per a organitzacions

Vols compartir una experiència significativa amb el teu equip? T’agradaria millorar la comunicació, el clima de treball i la cohesió en clau lúdica? Vols celebrar, agrair i impulsar el teu equip?

Kit bàsic Automotivació

Manual d’Automotivació a l’entorn laboral, on s’hi recullen els continguts principals per acompanyar a professionals de diferents organitzacions.

Recursos per a gestionar la incertesa

La situació de pandèmia que hem viscut ha canviat el paisatge del nostre dia a dia. Aquí trobaràs un recull d’eines que t’ajudaran a sostenir aquest canvi.

Com Aprenem

És la nostra línia educativa des d’on volem despertar tot el potencial latent en un espai on està present l’aprenentatge i el desenvolupament personal i de les relacions amb els diferents protagonistes de la comunitat educativa.

El 2020 en xifres

4000
Persones que hem acompanyat
250
Accions formatives
9.22
Valoració de les activitats

Confien en nosaltres

En primera persona

David, Enginyer

Vaig assistir a les sessions de coaching laboral al setembre a Barcelona Activa buscant la manera d’arribar a la meva bandera…

Montse Mazón. Tècnica responsable del Servei d’Orientació Professional UPF

Són uns professionals apassionats amb la seva feina, flexibles, creatius i que faciliten molt la feina.

Eva, Educadora

De fondo suena el piano, cerrar los ojos y soñar…suena un despertador! Despiertas! Sí, pues Jordi me ha ayudado a que cada día puedo dar un paso para llegar a mis sueños.

Sara Díaz. Directora de formació a Barcelona Activa

Treballar amb El despertador, ja sigui des de la vessant de formació en temes de competències com des de la vessant del coaching, ha estat i és una experiència molt rica.

Lil, Mestra

A mis 63 años he pasado por un punto de inflexión importante. Con la ayuda de El despertador aprendo a manejarla y sobre todo a reinterpretarme.

Oscar, administratiu

En un moment on em trobava en un atzucac, els amics d’El despertador en van ajudar a obrir els ulls.