Benvinguts i benvingudes!

Previous
Next

El despertador

Facilitem processos d’aprenentatge i de gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’autoconeixement, l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial.

RECURSOS I EINES PER A TU

SERVEIS ON T’ACOMPANYEM

ARTICLES D’INTERÈS

Destaquem

Un Kit d'Autocura que ens acompanya i acompanyarà

El diumenge 19 de desembre vam organitzar l’activitat Kit d’Autocura a la Natura . Res millor per fer-te partícip que compartir-te el testimoni directe de les persones que hi varen prendre part, així com el vídeo de la jornada.

UniDiversitat Emocional

La UniDiversitat Emocinal és un cicle de webinars al voltant dels temes que es proposen al llarg del Màster d’Ecologia Emocional.

Taller: La mirada de l’EE en la gestió de la incertesa

Quan ens adonem que el mapa que teníem fins ara ja no ens serveix i cal crear-ne un de nou, quines emocions apareixen? Com les gestionem?

Taller: La mirada de l’EE en l’acompanyament a persones

En què ens pot ajudar l’Ecologia Emocional en l’acompanyament de persones?

Quan no saber és diferent que estar perdut/da

Quants cops no has anat a caminar pel bosc pel plaer simplement de connectar amb la natura, respirar o fer una mica d’exercici, i t’has deixat portar per l’encís dels corriols?

La millor versió és l’original

Sovint confinem la riquesa de la versió original perdent-nos en versions doblades, amb textos i interpretacions condicionades, impostades i censurades pel que entenem que s’espera de nosaltres.

La medalla més important

Simone Biles i el salt de la valentia. Hi ha medalles invisibles de valor incalculable. Medalles que, pel llegat que poden deixar, transcendeixen el guanyar o perdre del nostre dia a dia, de l’esport, o fins i tot d’uns Jocs Olímpics, el gran escenari en el món de la competició esportiva.

Activitats a mida per afrontar el món laboral amb noves respostes

Al llarg del curs més de 2.400 persones han guanyat recursos per accedir amb més garanties al mercat laboral o fer un canvi professional al programa Accions a Mida de Barcelona Activa, liderat per El despertador.

L’èxit del Competlab o quan el model competencial afavoreix una millor inserció laboral

El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) posa en marxa el projecte Competlab amb la voluntat de dissenyar i desplegar un model propi de treball per competències.

L’Hospital Clínic de Barcelona obté el segell OEE que distingeix les organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques

La Fundació Ecologia Emocional i la Càtedra Ethos URL l’atorguen al Clínic pel seu compromís amb la qualitat ètica i emocionalment ecològica.

El govern de Navarra escull el model d’Ecologia Emocional per impulsar un projecte pioner a 12 centres educatius

S’assoleix el primer any del programa Laguntza que vol promoure el benestar emocional a les aules.

Obrim les inscripcions per a la nova edició del Màster en Ecologia Emocional a l’estat espanyol

Aquest octubre arrenca la 13a edició del Màster en Ecologia Emocional online, vivencial i en directe. Una formació integral i innovadora. Vols més informació?

El despertador és l’entitat que dirigeix l’Institut d’Ecologia Emocional a nivell estatal

Assumim la direcció de l’Institut d’Ecologia Emocional, al territori espanyol, creat per Jaume Soler i Mercè Conangla.

Anatomia del canvi. El canvi en 3D.

Guia interactiva i personalitzada preparada amb l’objectiu que t’ajudi a comprendre la teva vivència del canvi i faciliti la seva integració.

Team building, outdoor o virtual, per a organitzacions

Vols compartir una experiència significativa amb el teu equip? T’agradaria millorar la comunicació, el clima de treball i la cohesió en clau lúdica? Vols celebrar, agrair i impulsar el teu equip?

El 2020 en xifres

4000
Persones que hem acompanyat
250
Accions formatives
9.22
Valoració de les activitats

Confien en nosaltres

En primera persona

David, Enginyer

Vaig assistir a les sessions de coaching laboral al setembre a Barcelona Activa buscant la manera d’arribar a la meva bandera…

Montse Mazón. Tècnica responsable del Servei d’Orientació Professional UPF

Són uns professionals apassionats amb la seva feina, flexibles, creatius i que faciliten molt la feina.

Eva, Educadora

De fondo suena el piano, cerrar los ojos y soñar…suena un despertador! Despiertas! Sí, pues Jordi me ha ayudado a que cada día puedo dar un paso para llegar a mis sueños.

Sara Díaz. Directora de formació a Barcelona Activa

Treballar amb El despertador, ja sigui des de la vessant de formació en temes de competències com des de la vessant del coaching, ha estat i és una experiència molt rica.

Lil, Mestra

A mis 63 años he pasado por un punto de inflexión importante. Con la ayuda de El despertador aprendo a manejarla y sobre todo a reinterpretarme.

Oscar, administratiu

En un moment on em trobava en un atzucac, els amics d’El despertador en van ajudar a obrir els ulls.

La Mediateca d'El despertador CAST

La Mediateca és un espai que volem dedicar a compartir la mirada dels altres sobre la nostra feina i filosofia de treball.

Una oportunitat de mostrar-nos a través de la visió de companys i companyes de viatge amb qui hem compartit una part de trajecte, o que han confiat en nosaltres per dinamitzar diferents espais, activitats i/o esdeveniments.

Gràcies a totes les persones que ens doneu l’oportunitat d’explicar-nos i mostrar-nos a través dels vostres canals de comunicació.

EL RECULL DE LA MEDIATECA

 

“El projecte d’El despertador” al programa Som Emprenedors de Ràdio Mollet. Entrevista a Jordi Muñoz, coach, cofundador d’El despertador i recreador personal.  15 de desembre de 2021.
 
 

“La tornada a la rutina” a l’Actual.cat. Entrevista a Isabel Cordón, coach i coordinadora pedagògica de l’Institut d’Ecologia Emocional España, sobre com tornar a la quotidianitat de la manera més sostenible.

Entrevista a Jordi Muñoz, codirector i fundador d’El despertador i codirector de l’Institut d’Ecologia Emocional Espanya. Fundació Oncològica Enriqueta Villavecchia.“Les persones som música. Cada persona té la seva pròpia ISO (Identitat Sonora), que és única i intransferible en tant que va lligada a la història de vida de la persona i a la seva sensibilitat”

“Las ‘soft skills’, claves para la Formación Profesional del presente y del futuro”. La Vanguardia es fa ressò dels tallers que duem a terme als alumnes de cicles formatius per a gestionar les seves emocions en entorna laborals. En parla en Quim Chico, col·laborador d’El despertador qui ofereix aquests tallers. 25 de febrer de 2021.

Taller soft skills Quim Chico El despertador

Entrevista en el espacio Auténticamente Human@s. Maria Elena Bracho, des del seu projecte The Total Self Coaching, conversa amb Jordi Muñoz, coach i musicoterapeuta, codirector i fundador d’El despertador, a partir de vivències personals, sobre la vulnerabilitat com a camí d’apoderament cap a la nostra autenticitat més genuïna i perfectament imperfecta. 19 de febrer de 2021.

“La fatiga pandèmica ens lleva la gana i la son” , l’Actual.cat
En aquesta entrevista al nostre company Jordi Muñoz, coach i recreador personal ens explica què és el síndrome de burnout, la seva gestió i l’experiència que acaba de viure en primera persona.
Data: 29 de gener de 2021

“La Naturaleza de Jordi Muñoz” , Experientia.
En aquesta entrevista al nostre company Jordi Muñoz, coach i recreador personal sobre el projecte El despertador i la seva trajectòria.
Data: 02 de desembre de 2020

“Un dels grans aprenentatges és adonar-nos que no ho podem controlar tot”, L’actual.cat
En aquest article la nostra companya Anna Soriano, psicòloga i coach, repassa algunes de les claus per ajudar les famílies a gestionar emocionalment la tornada a l’escola.
Data: 12 de setembre de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

…………………………………………………………….

Emprendre un viatge per trobar feina, La Vanguardia
La Vanguardia es fa ressò del servei de coaching laboral virtual que El despertador ofereix en el si del Programa Skills del TecnoCampus. En parla amb la nostra companya Maricel Ruiz, qui ofereix el servei amb els i les joves.
Data: 20 de maig de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

…………………………………………………………….

Com gestionar el postconfinament
El programa L’actual de Ràdio Castellar del Vallès entrevista Jordi Muñoz, coach i recreador personal, per Instagram Live per conversar sobre: Com podem gestionar el postconfinament.
Data: 7 de maig de 2020

(Fes clic a la imatge per veure l’entrevista)

…………………………………………………………….

Entrevista a Jordi Muñoz, fundador d’El despertador
La coach Juliana Vargas entrevista Jordi Muñoz, coach i recreador personal, sobre la importància del lideratge per despertar i connectar amb la pròpia vocació.
Data: 7 de maig de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’entrevista)

…………………………………………………………….

Una brúixola per entrar al mercat laboral, La Vanguardia
El programa SKILLS del TecnoCampus vol ajudar els i les estudiants a adquirir, desenvolupar i identificar habilitats i competències per augmentar la seva ocupabilitat a través del servei de coaching laboral, liderat per El despertador, en què els/les participants incrementen la seva confiança i identifiquen el seu propi potencial, les seves competències, a través de l’autoconeixement i del reconeixement de tot el valor que poden oferir.
Es fa ressò del programa i del servei la periodista Laura Andrés Tallardà en aquest article per a La Vanguardia.
Data: 10 de març de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

…………………………………………………………….

Team building o com aconseguir equips més motivats, programa de ràdio ‘Connectats’ de Ràdio Castellar
Connexió, Confiança, Comunicació, Coimplicació i Creativitat. El programa Connectats en parla amb en Jordi Muñoz, fundador i codirector d’El despertador, coaching i recreació personal.
Data: 27 de gener i 3 de febrer de 2020

PRIMERA PART

SEGONA PART

(Fes clic a la imatge per escoltar les entrevistes)

…………………………………………………………….

Kit d’orientació per trobar feina, Ràdio Castellar
Petita entrevista amb Anna Soriano, psicòloga, coach i codirectora d’El despertador, sobre el curs ‘Kit bàsic d’orientació’ que es du a terme al Club de feina de Castellar del Vallès, i les eines i metàfores amb què es treballa aquest taller per acompanyar les persones en recerca de feina.
Data: 26 de setembre de 2019

(Fes clic a la imatge per escoltar l’entrevista)

…………………………………………………………….

Explorant els recursos a la recerca de feina, notícia de L’actual.cat
El diari digital ‘L’actual’ es fa ressò en aquesta notícia del curs ‘Kit bàsic d’orientació’ que el nostre company Jordi Esqué condueix al Club de feina de Castellar del Vallès. L’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, explica amb quines eines i amb quina metàfora es treballa aquest taller que vol dotar de recursos les persones que es troben en recerca de feina.
Data: 26 de setembre de 2019

(Fes clic a la imatge per llegir la notícia)

…………………………………………………………….

La FECEC organitza la primera formació per a voluntaris i voluntàries d’acompanyament en l’àmbit oncològic amb experiència, notícia al web de la FECEC
La FECEC juntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han organitzat el passat 2 de juliol la primera edició de la càpsula formativa per a voluntaris/àries d’acompanyament en l’àmbit oncològic, la qual ha estat dissenyada i dinamitzada per Jordi Muñoz, codirector d’El despertador.
Data: 4 de juliol de 2019

(Fes clic a la imatge per llegir la notícia)

…………………………………………………………….

Xerrada inaugural a la Setmana de l’Orientació Educativa ‘Tria la Via’ d’Alella, notícia (vídeo)
En Jordi Esqué, de l’equip d’El despertador, dóna el tret de sortida a la Setmana de l’Orientació Educativa Tria la Via, organitzada per l’Ajuntament d’Alella, amb la xerrada inaugural al voltant de la pregunta ‘Què vull ser o què vull fer de gran?’.
La Setmana de l’Orientació Educativa, Tria la Via, té l’objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall d’itineraris formatius que tenen a l’abast per tal de continuar el camí formatiu i professional.
Data: 18 de febrer de 2019

(Fes clic a la imatge per veure el vídeo)

…………………………………………………………….

La Fundación Bertelsmann i El despertador signen un acord per a la realització de tallers d’orientació, nota de premsa de F. Bertelsmann
La Fundación Bertelsmann i El despertador signen un conveni de col·laboració per promoure la realització de tallers d’orientació per a famílies a empreses que formen part de l’Aliança per a la FP Dual a Catalunya.
La col·laboració entre la Fundació i El despertador es va iniciar el 2017 amb la creació conjunta de tallers d’orientació per a famílies adreçats a treballadors i treballadores d’empreses de la xarxa de l’Aliança. Algunes de les empreses que ja han rebut aquests tallers són: Zurich, TMB, Agbar o Lidl.
Data: 18 de febrer de 2019

(Fes clic a la imatge per llegir la notícia)

…………………………………………………………….

Gran èxit de la Jornada d’Orientació Laboral, Institut de Premià de Mar
L’equip d’El despertador dissenyem i dinamitzem la jornada Un viatge a l’univers laboral, organitzada per l’Ajuntament de Premià de Mar amb l’alumnat de post-obligatòria de l’Institut. Prop de 400 alumnes s’han beneficiat d’uns tallers que, plantejats de manera lúdica, participativa i reflexiva, han servit per orientar-los en la cerca de feina.
Data: 13 de desembre de 2018

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

Al canal de Youtube de l’Institut de Premià de Mar trobareu enregistrades tant la presentació com la cloenda de la jornada, a càrrec de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador.

…………………………………………………………….

Les claus per afavorir el diàleg familiar, per a Family CaixaBank
L’elevat ritme de vida que portem fa que a les famílies els costi trobar temps per facilitar el diàleg. En aquest vídeo, l’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, recomana algunes claus per facilitar al màxim l’aparició de moments per compartir experiències entre els membres de la família.
Data: 19 setembre de 2018

…………………………………………………………….

III Jornada d’Orientació Professional a Barcelona, organitzada per Barcelona Activa
La III Jornada d’Orientació Professional, organitzada per Barcelona Activa, ha ofert un espai de reflexió entorn als factors clau que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida i models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés.

L’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, ha participat a la taula dedicada a Noves eines i metodologies aplicades a l’orientació professional on ha compartit l’experiència d’acompanyament que oferim al servei de coaching laboral per a joves. En aquesta taula també hi han participat l’Oriol Ripoll, expert en gamificació, la Neus Benages, que ha aportat la seva experiència en orientació laboral a través del visual thinking, i de l’Ana del Pino, amb la seva experiència amb el mindfulness. A partir de les 2:20:35.
Data: 14 de juny de 2018, a l’Auditori de Barcelona Activa

…………………………………………………………….

Conferència de Mercè Conangla | Emocions, àtoms d’eternitat: Un viatge amb l’Ecologia Emocional
Mercè Conangla, creadora del model Ecologia Emocional va presentar la ‘IX Edició del Màster Ecologia Emocional’, acompanyada del testimoniatge d’alumnes i professors com l’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, que actualment també forma part de l’equip docent del Màster, i explica com va ser la seva experiència, primer com a alumna, i ara com a acompanyant de les i els alumnes de primer any. A partir del minut 54’30.
Data: 18 de maig de 2018, a la Casa del Llibre de Barcelona

…………………………………………………………….

El mirador, de Xip/TV i Mataró Ràdio (Mataró Audiovisual)
Per què dipositem expectatives de felicitat en les vacances? En quins altres moments ens podem sentir “de vacances”? El nostre company Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta, proposa algunes claus en una conversa amb el periodista Pep Andreu al programa ‘El mirador’ de Mataró Audiovisual.
La conversa té lloc els últims 10 minuts del programa, al minut 110.
Data: 28 de març de 2018

…………………………………………………………….

Viure des de l’essència, RN d’Andorra i Ràdio Estel
La periodista Glòria Montasell entrevista Anna Soriano, psicòloga especialitzada en ecologia emocional, a l’espai “Amb veu de dona”.
A partir del minut 39’40.
Data: 20 de març de 2018

…………………………………………………………….

Interconexiona, Espacio editorial (Youtube)
Mireia Gargallo i Paqui Cano entrevisten Jordi Muñoz a l’espai editorial, on presenta el llibre ’21 días para cambiar tu vida’, coescrit amb Mauro Cavaller.
El llibre és una guia vivencial per fer un viatge: el viatge de la transformació. Actualment també existeix en format curs online.
Data: 19 de març de 2018

…………………………………………………………….

El mirador, de Xip/TV i Mataró Ràdio (Mataró Audiovisual)
Entrevista a Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta que parla de l’organització que codirigeix, de l’origen i les activitats que actualment realitza.
L’entrevista comença a partir del minut 75’30.
Data: 19 de gener de 2018

…………………………………………………………….

Ajuntament de Viladecans
Notícia sobre la presentació de la 2a edició del projecte Mentoring Laboral impulsat per l’Ajuntament de Viladecans en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que forma part de les accions de la Diputació de Barcelona per a la dinamització del mercat de treball. El projecte compta amb l’assessorament tècnic i la facilitació d’un equip d’El despertador format per Anna Soriano (a la dreta en la imatge), Maricel Ruiz i Gisela Oliva.

Enguany el projecte afronta el repte de seguir treballant per consolidar un model competencial propi: integrador i consensuat amb les persones en desocupació, els serveis de RRHH de les empreses participants i els i les tècniques municipals d’ocupació i agents del tercer sector que en formen part.
Data: 16 de novembre de 2017

…………………………………………………………….

Programa Skills – TecnoCampus Mataró
Article de Laura Andrés Tallardà per a La Vanguardia sobre el Programa Skills de TecnoCampus Mataró, que vol facilitar la transició entre les aules universitàries i l’àmbit professional. Amb la participació de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, i cocreador i facilitador del Programa.
Data: 4 de novembre de 2017

…………………………………………………………….

El servei de Coaching laboral per a joves de Barcelona Activa
Entrevista amb Anna Soriano, codirectora d’El despertador i formadora del servei de coaching laboral a Barcelona Activa, i l’Emma Estellés, estudiant de Batxillerat i participant d’un dels grups de coaching laboral per a joves.
Data: 28 de juliol de 2017

…………………………………………………………….

Ajuntament de Viladecans
Can Calderon, centre de promoció econòmica de l’Ajuntament de Viladecans, treballa amb el Mentoring Laboral per a la inserció professional.
L’equip d’El despertador formem part d’aquest projecte que té com a objectiu facilitar la inserció laboral a través del desenvolupament competencial per tal de millorar l’ocupabilitat de persones de més de 45 anys que estiguin a l’atur. Una altra línia de treball se centra en la formació a empreses que volen millorar la gestió dels seus recursos humans.
Data: 14 desembre de 2016

video_mentoring-laboral_can-calderon_ajuntament-de-viladecans_el-despertador

Pots ampliar la informació en aquesta notícia d’El Periódico:
Can Calderon trabaja en Viladecans con el Mentoring Laboral para la inserción profesional

…………………………………………………………….

Programa: La nit dels ignorants, de Catalunya Ràdio
A partir del minut 32’40, entrevista amb Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, que comparteix la seva experiència com a voluntari col·laborant amb diverses organitzacions i en diferents països. Un relat que dóna a conèixer el naixement d’El despertador.
Data: 31 d’agost de 2016

2016-08_la-nit-dels-ignorants_entrevista-jordi-munoz_el-despertador
…………………………………………………………….

Jesuïtes Educació
El TQE és la proposta educativa disruptiva per Tercer i Quart d’ESO de Jesuïtes Educació (que dóna continuïtat a la NEI). Els educadors que la lideraran a partir del setembre del 2016 s’han constituït com un equip d’alt rendiment durant les 450 hores del PIEP4, el Programa d’Incorporació a l’Experiència Pilot. Compartim un taller amb el grup per potenciar el lideratge i la cohesió d’equip.
Data: 8 de juliol de 2016

youtube_jesuites_el-despertador

…………………………………………………………….

El servei de Coaching laboral de Barcelona Activa
Entrevista amb Anna Soriano, codirectora d’El despertador i facilitadora del servei de coaching laboral a Barcelona Activa.
Data: 18 de maig de 2016

barcelona-activa_servei-coaching-laboral_anna-soriano_el-despertador

(Clica la imatge per veure el vídeo)

…………………………………………………………….

El coaching laboral, sinònim d’èxit en la cerca de feina
L’Anna Soriano i en Jordi Esqué, codirectora i coach i formador d’El despertador, respectivament, dinamitzen l’acte de Barcelona Activa on es fa balanç dels resultats de l’any del Servei de coaching laboral, programa que aconsegueix que el 60% de participants trobi feina.
Data: 18 d’abril de 2016

jornada-networking-i-coaching-laboral_barcelona-activa-i-el-despertador

logo_eldigital_dbarcelona-copia
Amplia la informació a El Digital DBarcelona
http://eldigital.barcelona.cat/el-coaching-laboral-sinonim-dexit-en-la-cerca-de-feina_323214.html

……………………………………………………………

‘Hay que enamorarse de uno mismo para enamorar al mundo’, Jordi Muñoz
Entrevista amb LeCool Barcelona
Data: 26 de maig de 2016

entrevista-le-cool-barcelona-a-jordi-munoz_el-despertador-copia
(Clica la imatge per llegir l’entrevista)

……………………………………………………………

Barcelona Treball Joves a la Fira d’ocupació UPF Feina 2015
En Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, ens explica com ajuda Barcelona Activa als joves a buscar feina i què és el que valoren les empreses dels candidats.
Data: 3 de desembre de 2015

fira-ocupacio-upf_el-despertador_barcelona-activa_jordi-munoz_entrevista

(Clica la imatge per veure el vídeo)

……………………………………………………………

#SunMoment de Protextrem
En Jordi Muñoz i en Mauro Cavaller, d’El despertador, dinamitzen l’esdeveniment #SunMoment organitzat per l’empresa farmacèutica Ferrer amb motiu de la presentació dels nous protectors solars Protextrem.
Data: 13 d’abril de 2013

2013_protextrem_sunmoment_ferrer_el-despertador

(Clica la imatge per veure el vídeo)

……………………………………………………………

¿Quién manda en mi vida?, reportatge de Borja Vilaseca a El País Semanal
Amb participació de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador
Data: 3 de gener de 2010

2010-01-03_el-pais-semanal_reportaje_quien-manda-en-mi-vida_jordi-munoz_el-despertador

(Clica la imatge per llegir el reportatge)

 

Un Kit de Autocuidado que nos acompaña y acompañará

CAT   Escucha la BSO de esta crónica El domingo 19 de diciembre tuvimos la suerte de disfrutar de una jornada muy especial que recordaremos durante mucho tiempo por todo lo que pasó y lo que significó. Aquellas experiencias que quedan por siempre en la memoria de cada

Llegir més »

Un Kit d’Autocura que ens acompanya i acompanyarà

CAST   Escolta la BSO d’aquesta crònica El diumenge 19 de desembre vàrem tenir la sort de gaudir d’una jornada molt especial que recordarem durant molt de temps per tot el que va passar i el que va suposar. Aquelles experiències que queden per sempre en la memòria

Llegir més »

UniDiversitat Emocional

CAST Cicle de webinars 2022-2023 La UniDiversitat Emocinal és un cicle de converses que graviten al voltant dels temes que es proposen al llarg del Màster d’Ecologia Emocional. Diferents mirades d’experts amb una visió compartida: aconseguir vides més equilibrades i sostenibles a partir de la gestió emocional. Aquests

Llegir més »

UniDiversidad Emocional

CAT Ciclo de webinars 2022-2023 La UniDiversidad Emocinal es un ciclo de conversaciones que gravitan en torno a los temas que se proponen a lo largo del Máster de Ecología Emocional. Diferentes miradas de expertos/as con una visión compartida: conseguir vidas más equilibradas y sostenibles a partir de

Llegir més »

Un Kit de Autocuidado que nos acompaña y acompañará

CAT   Escucha la BSO de esta crónica El domingo 19 de diciembre tuvimos la suerte de disfrutar de una jornada muy especial que recordaremos durante mucho tiempo por todo lo que pasó y lo que significó. Aquellas experiencias que quedan por siempre en la memoria de cada

Llegir més »

Un Kit d’Autocura que ens acompanya i acompanyarà

CAST   Escolta la BSO d’aquesta crònica El diumenge 19 de desembre vàrem tenir la sort de gaudir d’una jornada molt especial que recordarem durant molt de temps per tot el que va passar i el que va suposar. Aquelles experiències que queden per sempre en la memòria

Llegir més »

UniDiversitat Emocional

CAST Cicle de webinars 2022-2023 La UniDiversitat Emocinal és un cicle de converses que graviten al voltant dels temes que es proposen al llarg del Màster d’Ecologia Emocional. Diferents mirades d’experts amb una visió compartida: aconseguir vides més equilibrades i sostenibles a partir de la gestió emocional. Aquests

Llegir més »

UniDiversidad Emocional

CAT Ciclo de webinars 2022-2023 La UniDiversidad Emocinal es un ciclo de conversaciones que gravitan en torno a los temas que se proponen a lo largo del Máster de Ecología Emocional. Diferentes miradas de expertos/as con una visión compartida: conseguir vidas más equilibradas y sostenibles a partir de

Llegir més »