Benvinguts i benvingudes!

Previous
Next

El despertador

Facilitem processos d’aprenentatge i de gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’autoconeixement, l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial.

RECURSOS I EINES PER A TU

SERVEIS ON T’ACOMPANYEM

ARTICLES D’INTERÈS

Destaquem

InCORPOrarte a la Natura: obrint el cor a través de la dimensió corporal

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre et proposem InCORPOrarte a la Natura,  una experiència per retrobar-te amb tu, amb les altres persones i amb la natura en plena Garrotxa a través de la descoberta i posada en marxa del cos perceptiu i sensible, 

Presentem la Memòria despertadora de 2021!

Ja pots consultar el recull de les accions que vam dur a terme durant el 2021, un any molt especial en molts sentits. Un any de canvis acollits i escollits, l’impacte dels quals continua marcant-nos aquest 2022.

Temps per avorrir-te

Com pot ser un viatge sense preguntar-te quan arribaràs i on vas? Com pot ser un viatge sense haver d’arribar enlloc? Que poc ens permetem avorrir-nos. Segurament perquè ens costa sostenir la no-resposta, el que no sigui immediat, confiar en la capacitat generadora nostra. Un article de Jordi Muñoz.

Recursos audiovisuals per fomentar la cultura emprenedora a les escoles

Des d’El despertador ens hem encarregat de  crear una sèrie de set vídeos didàctics com a suport del programa CuEmE de la Diputació de Barcelona de foment de l’emprenedoria a les escoles, que compta amb més de deu anys de trajecte i amb el qual hem tingut l’oportunitat de col·laborar els últims dos anys.

UniDiversitat Emocional

La UniDiversitat Emocinal és un cicle de webinars al voltant dels temes que es proposen al llarg del Màster d’Ecologia Emocional.

Com tornar a veure sortir el sol.
Una paleta per acolorir els dies grisos

Hi ha dies en què et lleves i, sense cap motiu aparent, tot és fosc, tot costa i fa pujada. Et proposem que visitis la teva particular gama cromàtica interior per poder fer un viatge cap endins que et conciliï amb l’enfora.

ACTIVITAT PER A LES ENTITATS LOCALS D'OCUPACIÓ:
'Sóc jove! Com funciona això de buscar feina?'

Si sou un ens local adherit a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) , aquest taller us interessa! Farem que els/les joves siguin protagonistes del seu procés de recerca de feina des de la creativitat, la consciència i l’acció. 

Carta a l'autoexigència

Quan l’ànsia per ser perfectes  ens roba el permís per escoltar, intuir, dubtar, explorar o descobrir, vol dir que ha arribat el moment de dir adeu a l’autoexigència. Gràcies i a reveure!

Activitats a mida per afrontar el món laboral amb noves respostes

Al llarg del curs més de 2.400 persones han guanyat recursos per accedir amb més garanties al mercat laboral o fer un canvi professional al programa Accions a Mida de Barcelona Activa, liderat per El despertador.

L’Hospital Clínic de Barcelona obté el segell OEE que distingeix les organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques

La Fundació Ecologia Emocional i la Càtedra Ethos URL l’atorguen al Clínic pel seu compromís amb la qualitat ètica i emocionalment ecològica.

El despertador és l’entitat que dirigeix l’Institut d’Ecologia Emocional a nivell estatal

Assumim la direcció de l’Institut d’Ecologia Emocional, al territori espanyol, creat per Jaume Soler i Mercè Conangla.

Team building, outdoor o virtual, per a organitzacions

Vols compartir una experiència significativa amb el teu equip? T’agradaria millorar la comunicació, el clima de treball i la cohesió en clau lúdica? Vols celebrar, agrair i impulsar el teu equip?

El 2021 en xifres

6500
Persones que hem acompanyat
290
Accions formatives
9.17
Valoració de les activitats

Confien en nosaltres

En primera persona

David, Enginyer

Vaig assistir a les sessions de coaching laboral al setembre a Barcelona Activa buscant la manera d’arribar a la meva bandera…

Montse Mazón. Tècnica responsable del Servei d’Orientació Professional UPF

Són uns professionals apassionats amb la seva feina, flexibles, creatius i que faciliten molt la feina.

Eva, Educadora

De fondo suena el piano, cerrar los ojos y soñar…suena un despertador! Despiertas! Sí, pues Jordi me ha ayudado a que cada día puedo dar un paso para llegar a mis sueños.

Sara Díaz. Directora de formació a Barcelona Activa

Treballar amb El despertador, ja sigui des de la vessant de formació en temes de competències com des de la vessant del coaching, ha estat i és una experiència molt rica.

Lil, Mestra

A mis 63 años he pasado por un punto de inflexión importante. Con la ayuda de El despertador aprendo a manejarla y sobre todo a reinterpretarme.

Oscar, administratiu

En un moment on em trobava en un atzucac, els amics d’El despertador en van ajudar a obrir els ulls.