Activitat

Com buscar feina i no morir en l’intent

CAST

Buscant fe10672296_10152727070519717_416621676831551273_nina podem arribar a sentir-nos desanimats, enfadats, resignats… Com afrontem aquestes emocions és clau per sortir d’aquests moments de dificultat i avançar en el nostre camí de realització professional.

En aquesta activitat reflexionarem sobre què podem fer amb aquestes emocions que ens acompanyen. Descobrirem eines per gestionar-les.

T’acompanyarem a trobar suport i a desplegar la xarxa de contactes i d’aliances perquè aquest camí cap a la realització laboral no sigui un camí tortuós de solitud.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisApunta’t a les properes edicions:

Pendent Programació

Inscripcions gratuïtes a la web de Barcelona Activa, en aquest enllaç.

.

.

Altres propostes que et poden ajudar!

 Si et trobes en situació de cerca activa de feina, o estàs pensant en un canvi professional, escolta el podcast dedicat a ‘Com puc trobar feina?’
Hi trobaràs algunes claus que et poden resultar d’utilitat.
Amb la participació de: Marta Fusté (inserció laboral amb joves a Fundació Èxit), Kevin Moran (estudiant i treballador), Susana Castellón (en recerca de feina), Jordi Esqué (coach i orientador laboral a El despertador) i Fina Esteban (coordinadora tècnica de formació per a l’ocupació de Barcelona Activa).

ens-preguntem_com-trobar-feina_el-despertador_podcast_radio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *