El despertador

Qui som?

CAST


El despertador
som una entitat que té la finalitat d’acompanyar en els processos d’autolideratge personal i professional.

Des del gener de 2010 realitzem accions i projectes en l’àmbit de l’apoderament personal i acompanyament en processos de canvi. Des dels  nostres inicis ens hem centrat en la idea que cadascú de nosaltres podem proporcionar-nos el nostre propi benestar i en la importància de sentir-nos protagonistes de les nostres pròpies vides. La nostra voluntat és oferir les eines perquè cadascú se les pugui fer seves.

El despertador el formem un equip de professionals divers i dinàmic. El projecte està liderat per en Jordi Muñoz (coach i recreador personal), l’Anna Soriano (psicòloga especialitzada en ecologia emocional), en Jordi Esqué  (coach i formador), la Maricel Ruiz (psicòloga i formadora), la Mireia Garcia (especialista en administració, comptabilitat i auditoria), la Mariona Rabasa (comunicadora audiovisual), la Míriam Martí (coach i formadora), la Isabel Cordón (coach i especialista en Ecologia Emocional) i la Paula Gelpi (formadora i experta en Ecologia Emocional). Amb la companyia d’un ampli equip d’experts/es formadors/es en àrees de creixement personal i recreació..

Si et vols posar en contacte amb nosaltres pots trucar-nos al +34 681 90 10 11 o enviar-nos un correu electrònic a info@el-despertador.com.

Segueix-nos també via Instagram, LinkedIn, TikTok, TwitterFacebook.

 

Sobre l’EQUIP

 

“Ens entusiasma veure com les persones trobem la nostra llum, el moment en el que ens mirem i celebrem la nostra riquesa, força i vitalitat.

JORDI MUÑOZ JOVELL
Llicenciat en Humanitats. Coach transformacional, recreador personal, musicoterapeuta i formador de formadors/es. Director i fundador d’El despertador. Visc amb la convicció que cadascú de nosaltres podem transformar-nos en allò que volguem i inspirar el nostre entorn a viure millor. M’interessa la qualitat de vida de les persones, potenciar i despertar la creativitat i la capacitat artística, aprendre, compartir i conversar. Més detalls sobre la meva trajectòria, aquí.

ANNA SORIANO OLIVER
Llicenciada en Psicologia, diplomada en Educació Social i Màster en Ecologia Emocional. Directora d’El despertador. Estic especialitzada en l’acompanyament en processos d’autoconeixement i de canvi per tal d’acostar-nos a la millor versió de nosaltres mateixos, i des d’aquí millorar les nostres relacions i la cura pel nostre món. Més informació, aquí.

MARICEL RUIZ MUNNÉ
Llicenciada en Psicologia. Màster en Gestió de Recursos Humans. Formada en la pedagogia de l’Empoderament i Ecologia Emocional. Responsable de l’àrea d’organitzacions i empreses d’El despertador. M’agrada acompanyar les persones a trobar la millor versió de si mateixes, que es comprometin en millorar la qualitat de les seves accions i relacions. Més informació sobre mi, en aquest enllaç.

JORDI ESQUÉ FORÉS
LLlicenciat en Ciències del Treball, diplomat en Relacions Laborals i Màster en Gestió de Persones i en coaching. He estat especialista en Recursos Humans i coach. Responsable de l’àrea d’Orientació d’El despertador. Acompanyo les persones a ser protagonistes de la seva vida. M’apassiona veure com treuen el pilot automàtic i condueixen el seu propi camí. Més detalls al meu perfil de LinkedIn

MARIONA RABASA YRLA
Llicenciada en Comunicació Audiovisual. La meva experiència professional està vinculada estretament al món del periodisme, ja que he treballat com a redactora a diversos mitjans de comunicació. També he estat responsable de comunicació d’una ONG de cooperació internacional  i d’una associació de gestió cultural, i com a freelance m’he especialitzat en la creació audiovisual, la gestió de continguts i el disseny gràfic. M’apassiona plasmar en imatges allò que abans ha deixat volar la imaginació. Crec en el poder de la creativitat per millorar el nostre entorn.

MIREIA GARCIA MARTÍNEZ
Grau Superior en Administració, comptabilitat i auditoria. Gestió de l’àrea financera i administració. M’apassionen els números, la documentació així com l’ordre i l’organització, tan important en qualsevol àrea de la vida. Des del somriure i una actitud oberta, em disposo a aprendre de les sorpreses i reptes que ens presenta el dia a dia.

MIRIAM MARTÍ CEA
Coach, formadora en desenvolupament personal i facilitadora de tallers de rissoteràpia i joc expressiu.
El desenvolupament personal i social és una peça clau per crear una societat més respectuosa i lliure, per això acompanyo a persones i equips en processos d’aprenentatge, autodescobriment i empoderament per tal de contribuir a l’augment del seu benestar personal i col.lectiu.

PAULA GELPI FLETA
Màster en Ecologia Emocional. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l´Esport.  Sóc creadora del programa formatiu Incorpor@rte i cocreadora i docent del programa de Saviesa corporal de la Universit@rtdelviure a la Fundació Ecologia Emocional. Membre de l’equip de recerca del projecte R+D del Ministeri d’Educació Esport, gènere i emocions. Cofundadora de TRARUTAN: Natura, Art i Aventura.

ISABEL CORDÓN CASTILLO
Coordinadora pedagògica del Màster.
Diplomada en Relacions Laborals, amb més de 10 anys d’experiència a la direcció de Recursos Humans i dinamització d’equips multiculturals. Trainer en Ecologia Emocional i formadora del Màster Ecologia Emocional així com de diversos programes de l’institut: organitzacions emocionalment ecològiques, comunitats educatives CAPA, programa de certificació i dinàmiques de grup, entre d’altres.

L’equip col·laborador

Comptem amb un equip col·laborador format per professionals que té un alt compromís amb el benestar de les persones: creatiu, polivalent, flexible, generós i inquiet que ens permet tirar endavant les accions formatives, generar més impacte i aprendre constantment.

ELISABET ALGUACIL
Llicenciada en comunicació audiovisual, postgrau en reportatge de televisió i en comunicació estratègica digital. M’agrada escriure i crear continguts audiovisuals que aportin valor. Coprodueixo els podcasts de Ràdio El despertador i realitzo vídeos pedagògics que reforcen la missió de l’organització, reportatges d’esdeveniments i activitats formatives, vídeos educatius, així com material complementari per a formacions.

JOAN CANALS
Llicenciat en Psicologia de les organitzacions, formació en màrqueting i Postgrau en Direcció General Empresarial. Col.laboro amb El despertador en projectes d’Emprenedoria. Decideixo aprofitar la meva experiència com a empresari, emprenedor i formador per orientar i assessorar diferents col.lectius, transmetent una nova perspectiva fonamentada en la motivació i passió pròpia.

ALBA GÓMEZ
Diplomada en Relacions Laborals i en Ciències Empresarials. Màster en Gestió de Recursos Humans; Cursant Màster en Ecologia Emocional. Em mou acompanyar persones i equips a trobar el seu potencial, connectar amb la seva essència i liderar la seva vida per a viure des del benestar emocional també en l’entorn professional. Crec en la diversió, el compartir, i el tracte proper com a elements connectors i d’aprenentatge. Més detalls al meu perfil de LinkedIn.

ENRI PÉREZ
Periodista, docent de formació professional per l’ocupació, coach lúdic, practicioner en PNL i arterapeuta. Des de fa més de 10 anys acompanyo – des d’una metodologia lúdica, creativa, basada en la vivència- processos d’aprenentatge i desenvolupament personal i professional en diferents àmbits, sobretot en col.lectius en risc d’exclusió.

JESSICA KOPER
Graduada en Treball Social, en Coaching per a joves i adolescents, i Màster en Cooperació Internacional i Acció Comunitària. Mentora / Coach, Formadora i Orientadora especialitzada en l’acompanyament laboral, formatiu i emocional d’adults, joves i adolescents. Apassionada de l’autoconeixement i la intel·ligència emocional com a eines de creixement i desenvolupament personal.  Acompanyo les persones a descubrir-se i realitzar els canvis que desitgen.

RAFEL SÁNCHEZ
Clown des dels 16 anys, soc diplomat en Turisme. Titulat amb el Practitioner en PNL i la maestria de Reiki. Cursant actualment el màster en Ecologia Emocional. He ficat el nas en Eneagrama, Gestalt, Mayeutic Coaching, Lideratge d’equips, LNT, Bioneuroemoció, Tapping, Pensament positiu i l’Amor en general. Facilito experiències transformadores i de presa de consciència.

LAURA CESPEDOSA
Llicenciada en Psicologia i Ciències del Treball, Postgrau en RR.HH, Coach certificada per ICF i PNL, Agile i Scrum certificada, formacions en Neuro-Coaching i en gènere. Acompanyo a persones i empreses a liderar el seu canvi cap a l’Era Digital des d’un lideratge des de el Ser, incorporant la visió de la Psicología positiva, coaching, RRHH i la transformació cultural i digital.

 NÚRIA CHIVA
Diplomada en Educació Social i Màster en Ecologia Emocional. Coach i formadora en Desenvolupament Personal i Lideratge. Facilitadora de grups de creixement personal. Directora d’Encamina’t. Acompanyo les persones i les organitzacions a que s’encaminin cap a la vida que volen i cap a la millor versió de si mateixes.

QUIM CHICO
Coach, formador i professor de swing.
Em sento realitzat acompanyant a les persones a descobrir la seva autenticitat i connectar amb el seu potencial mitjançant eines diverses com el coaching, el swing i l’eneagrama.

CARLES ANDRÉS
Formador en metodologia ludotraining. Màster en Pedagogia Sistèmica. Director de l’Ass. Dinàmic i coordinador de Dinàmic Internacional, programa de suport a escoles rurals indígenes (Chiapas, Mèxic). Colidero Com Aprenem amb El despertador. M’encanta motivar els grups per aconseguir l’objectiu proposat i acompanyar processos d’apoderament.

ROGER SANS
Músic, facilitador de grups i meditador. Llicenciat en Interpretació musical. Format en pedagogia Orff-Schulwek i Mindfulness, entre d’altres disciplines artístiques i d’autoconeixement. M’encanta acompanyar processos d’expressió i percepció corporal i artística per tal que esdevinguin fonts de benestar i creixement personal i grupal.

MARTA CASTRO
Il·lustradora i mestra. Diplomada en Il·lustració creativa i tècniques audiovisuals i Magisteri de llengües estrangeres. Formada en art teràpia i altres disciplines artístiques. M’atrauen les profunditats, buscar i trobar allò que ens defineix, que ens mou i que facilita l’autoconeixement i la relació respectuosa entre éssers vius. L’expressió artística és un canal més de comunicació i m’encanta poder acompanyar a altres persones a connectar amb aquesta font creativa. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *