competències

Eines per acompanyar

Eines en orientació, gestió d'equips i gestió emocional

CAST

“No crec que cadascú tingui el seu propi lloc, crec que cadascú és un lloc per a les altres persones”
Daniel Faria, poeta i monjo portuguès

Oferim eines metodològiques a persones i organitzacions que es dediquen a l’acompanyament a persones i que vulguin desenvolupar eines d’orientació, “management” (lideratge i gestió d’equips) o gestió emocional, des de la mirada despertadora 

Una proposta dirigida a:

Terapeutes i formadors/es 

Educadors/es i docents

Orientadors/es i mediador/es

Persones de l’àmbit social o sanitari

Caps d’equip / mànagers / persones que gestionen persones 

Responsables de Recursos Humans 

Vols…

...millorar el teu/vostre servei?

...desenvolupar competències i tenir més recursos en l’art d’acompanyar?

...participar d'un espai de coaprenentatge on compartir mirades, estratègies i recursos a l'hora d'acompanyar?

...seguir aprofundint en metodologies disruptives per anar més enllà?

...tenir acompanyament sobre com gestionar les diferents situacions?

...un espai d’aprenentatge proper, dinàmic, interactiu i a mida?

Comptem amb una àmplia expertesa en l’àmbit de l’acompanyament, de la formació de formadors, de la gestió emocional, de l’orientació, de la gestió d’equips, així com de la facilitació i la participació.  

Ens definim com a creadors/es de contextos d’aprenentatge perquè ens agrada oferir espais d’acompanyament respectuosos i adaptats a les demandes explícites i de les necessitats latents a qualsevol persona o organització que vulgui millorar el seu servei o vulgui formar-se en noves metodologies. 

Aquest acompanyament el fem a partir d’una metodologia vivencial, innovadora, participativa i lúdica que veu de diferents disciplines (les dues principals són el Coaching i l’Ecologia Emocional) i que impulsa a l’aprenentatge significatiu a través de l’acció (“learning by doing”) i d’una reflexió generadora d’”insights” adaptada sempre a la modalitat i àmbit d’acció de les persones a les quals acompanyem. 

Beneficis

  • Desenvolupar més competències i recursos per desenvolupar i fer créixer el seu servei.
  • Incrementar la motivació i les ganes d’explorar noves metodologies i possibilitats en l’art d’acompanyar. 
  • Fomentar l’empoderament i autoconfiança personal, a partir d’explotar el propi potencial .
  • Desenvolupar eines d’orientació, de lideratge/management i gestió d’equips i de benestar emocional (segons la demanda).
  • Explorar tècniques per conversar, millorar el clima, fomentar la participació i la motivació.

La nostra proposta

En la nostra experiència professional, detectem algunes necessitats que el personal tècnic, orientadors/es, formadors/es, educadors/es, i totes i tots aquells professionals que treballen acompanyant persones es troben en el seu dia a dia laboral, ja sigui des de l’àmbit educatiu, organitzacional, sanitari, social i/o personal. 

Es tracta, doncs, d’ocupacions i llocs de treball que desenvolupen professionals amb unes habilitats i competències comunicatives i relacionals elevades. Persones que atenen i gestionen grups o col·lectius de diferent naturalesa.  

Per tant, dues de les claus per l’èxit dels processos d’acompanyament que permet assolir els reptes proposats són:  

  • La gestió de les emocions pròpies i de les altres persones. 
  • El fet de comptar amb eines per gestionar i desenvolupar una conversa 

És per això que oferim recursos, fent atenció en la cura pròpia i de l’altre, per tal de guanyar benestar, satisfacció personal i millorar els resultats. 

Formats

Consultoria / Mentoria

Sessions individuals o grupals per a caps d’equip i/o equips directius.

Form-ACCIÓ

Sessions fomatives a mida per a caps d’equip i/o equips.

Conferències temàtiques

Xerrades i presentacions centrades en un tema concret.

 

Guies metodològiques i/o contingut audiovisual

… Estem oberts a explorar nous formats!

Continguts

Si formes part d’una entitat o organització

Si ets un/a professional d’una organització que  es dedica a acompanyar persones  en els seus processos d’orientació, lideratge d’equips i gestió emocional  i vols millorar les teves competències.

Si t’interessa a títol personal

Per a professionals que vulguin desenvolupar més competències i recursos o explorar noves metodologies i possibilitats per millorar o fer créixer el seu servei 

  • Eines d’acompanyament i de gestió de persones o grups (modalitat individual o grupal online). Oferim un espai on canalitzar inquietuds, aprendre en comunitat i passar-ho bé. Tot a partir d’una proposta propera, participativa, coconstruïda i motivadora des d’eines d’acompanyament que ja inspirin sobre la forma d’acompanyar 
  • Espai de Supervisió de casos (modalitat individual o grupal online). T’oferim acompanyament i supervisió a la teva tasca d’acompanyar a les persones, per tal que puguis tenir més recursos i explorar noves estratègies que facilitin la teva tasca, així com simplement tenir un suport proper i a mida de les teves necessitats. 
  • Eines despertadoresDes de la línia d’acció d’Eines per acompanyar volem apropar a les persones que acompanyeu persones o a les que simplement tingueu curiositat una sèrie d’accions formatives de metodologies disruptives i molt atractives per abordar algunes de les necessitats principals. 

Jo, com a docent tinc més consciència de la importància de la cura del clima de la sessió i d'observar les emocions de l'alumnat en el seu procés. A més d'ajudar-lo a la seva pròpia presa de consciència.

Me resultan muy útiles y atractivas las dinámicas y Jordi me ha parecido estupendo. Trabajar el cambio en nuestro departamento me parece fundamental y las dinámicas activan el equipo y ayudan al aprendizaje.

Ha estat una experiència que m'ha permès compartir i connectar des de cor, permetent connectar amb els meus processos a l'hora de poder compartir, expressar i deixar veure en un espai de seguretat que alimenta els nostres processos d'autocura (molt importants per a nosaltres). També ha estat una font d'aprenentatge i d'inspiració per al treball amb equips que estem desenvolupant. Molta gratitud!

Confien en nosaltres

Et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *