El despertador

La Videoteca

La Videoteca d'El despertador

La Videoteca és l'espai que aglutina els vídeos que hem realitzat per explicar-nos a través del llenguatge audiovisual. Tot seguit us presentem les diferents produccions classificades per temes.

El llenguatge audiovisual ens ofereix l’oportunitat de comunicar-nos d’una forma més creativa. La música hi juga un paper molt important, així com les imatges que conformen cadascun dels diferents muntatges, la majoria dels quals han estat realitzats per la nostra companya Elisabet Alguacil.

Trobaràs més informació al nostre canal de Youtube!

QUI SOM / QUIÉNES SOMOS

ÀGORA DESPERTADORA

L’Àgora despertadora és un espai per fer comunitat i compartir la gestió de la incertesa durant la pandàmia de la covid. Aquests són converses que hem ofert en el format d’emissió en directe a les xarxes socials de Facebook i Instagram. Aquí us en mostrem el resum.

CONVERSES/CONVERSACIONES

Conversar és canviar junts. Una de les eines més transformadores que existeixen. És una dansa, un viatge, que defineix la manera com acompanyem les persones des d’El despertador. En aquest espai volem compartir converses transformadores, inspiradores, reflexives, amb les quals ens aprenem i aprenem en la millor companyia.

XERRADES/CHARLAS

Oferim xerrades motivadores, participatives i vivencials com aquestes que compartim, sobre diferents temàtiques que treballem: gestió del canvi, orientació, desenvolupament competencial, gestió emocional, lideratge, treball en equip, etc.

ACTIVITATS/ACTIVIDADES

Fem propostes molt variades, per a tots els gustos, edats, colors i cerques. Sempre des d’una aposta lúdica, participativavivencial i conscient, des del màxim respecte pel procés d’aprenentatge de la persona.

DESPERTA/DESPIERTA

Despertar és un verb fonamental per a nosaltres i ho fem de moltes maneres diferents. Volem despertar el foc, les ganes de viure, la il·lusió, les inquietuds, la capacitat d’emprendre el que et proposis… Ho fem convidant-te sempre a participar, a passar a l’acció, a gaudir d’una bona estona, a viure una experiència significativa que t’obri noves perspectives, nous horitzons.

INICIATIVES/INICIATIVAS

Ens agrada compartir aprenentatges, complicitats, reptes i celebracions recorrent aventures de tot tipus. Aquí en teniu alguns exemples:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *