Creativitat

L’Eixida, mirant endins per anar enfora

El magazin de Ràdio El despertador

Estrenem nou programa radiofònic! Feia dos anys que no resintonitzàvem la nostra ràdio despertadora i ens venia molt de gust nodrir-la amb nous continguts. Per fi, aquest curs hem pogut fer realitat un dels poropòsits que ens marcàvem per al 2023: posar en marxar el nostre primer magazin. 

Així doncs, us presentem L’Eixida, un llindar entre l’endins i l’enfora, un espai per conversar de diferents temes mentre ens toca l’aire i compartim tranquil·lament. Coproduït i copresentat per Mariona Rabasa i Jordi Muñoz. amb la col·laboració d’Elisabet Alguacil, cada capítol anirà d’un tema diferent i comptarà amb persones convidades, que abordarem a partir de diferents seccions que mantindrem en cadascun dels programes.  

Podcast disponible a les plataformes Spotify i Ivoox.

Escolta els capítols:

Capítol 1: Sobre els començaments

Iniciem L’Eixida precisament parlant dels començaments, dels inicis. Alguns els escollim i hem de gestionar les expectatives que tenim. D’altres ens atropellen i posen a prova la nostra resiliència o gestió del canvi.  En aquest primer capítol parlarem amb dos convidats molt especials sobre el procés creatiu, coneixerem l’obra de Julia Cameron, reflexionarem sobre els tòpics que us fan més ràbia del fet de començar i descobrirem inicis de la ficció, entre moltes altres sorpreses.

Volem donar les gràcies a:

L’Elif Burgaz per posar música (amb el seu tema Dreamwalker) i a l’Arlin Sagués veu a la sintonia de l’Eixida, … i a l’equip d’El despertador per fer-ho possible! 

Categories: Creativitat, Ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *