General

Contacta

contacta

Si et vols posar en contacte amb nosaltres ho pots fer / Si te quieres poner en contacto con nosotrxs lo puedes hacer:

  • per telèfon / por teléfono, al +34 649 291 907

  • e-mail a info@el-despertador.com

  • omplint aquest formulari, fent-nos arribar la teva consulta / rellenando este formulario, haciéndonos llegar tu consulta:

 

 

* Als efectes previstos en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, se l’informa que les dades personals que ens facilita a través d’aquest formulari, així com altra informació que pugui adjuntar a través del mateix, seran tractades per El despertador S.L., com a responsable d’aquest lloc web. Aquestes dades s’incorporaran a un fitxer titularitat de EL DESPERTADOR, amb la finalitat d’atendre i donar resposta a les seves preguntes, suggeriments i/o peticions. Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a Aviso legal, condiciones de uso y Política de Privacidad.

A los efectos previstos en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, sobre Protección de Datos de Carácter Personal, se le informa de que los datos personales que nos facilita a través de este formulario, así como otra información que pueda adjuntar a través del mismo, serán tratados por El despertador S.L., como responsable de este sitio web. Estos datos se incorporarán a un fichero titularidad de EL DESPERTADOR, con la finalidad de atender y dar respuesta a sus preguntas, sugerencias y/o peticiones. Puede consultar información adicional y detallada sobre protección de datos en Aviso legal, condiciones de uso y Política de Privacidad.

 

Anuncis

Categories:General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s