Uncategorized @ca

Contacta

contacta

Si et vols posar en contacte amb nosaltres ho pots fer / Si te quieres poner en contacto con nosotrxs lo puedes hacer:

  • per telèfon / por teléfono, al +34 681 901 011

  • e-mail a info@el-despertador.com

  • omplint aquest formulari, fent-nos arribar la teva consulta / rellenando este formulario, haciéndonos llegar tu consulta:

* T’informem que la informació que ens facilites serà tractada per El Despertador SL, responsable del web, per tal de tractar les teves dades per atendre la teva sol·licitud. Les teves dades es conservaran mentre hi hagi interès per ambdues parts. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers sense el teu consentiment excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets adreçant a: info@el-despertador.com

*Te informamos que la información que nos facilites será tratada por El Despertador SL, responsable de la web, para tratar tus datos para atender tu solicitud. Tus datos se conservarán mientras haya interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento salvo en los casos en los que exista una obligación legal. Podrás ejercitar tus derechos dirigiendo a: info@el-despertador.com

Categories: Uncategorized @ca

5 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *