Uncategorized @ca

Contacta

contacta

Si et vols posar en contacte amb nosaltres ho pots fer / Si te quieres poner en contacto con nosotrxs lo puedes hacer:

  • per telèfon / por teléfono, al +34 649 291 907

  • e-mail a info@el-despertador.com

  • omplint aquest formulari, fent-nos arribar la teva consulta / rellenando este formulario, haciéndonos llegar tu consulta:

 

* La informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S.L, responsable del web, per tal d’atendre la teva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. La legitimació s’obté mitjançant la relació precontractual. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com.

*La información que nos facilitas será tratada por El despertador, S.L, responsable de la web, con el fin de tratar tus datos para atender su solicitud. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. La legitimación se obtiene mediante la relación precontractual. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en info@el-despertador.com.

 

 

Categories: Uncategorized @ca

5 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *