El despertador

Connectant amb tu

CAST
Radio-El-despertador_banner_gran

En el nostre afany explorador i les nostres ganes de compartir i conversar en diferents formats i modalitats, engeguem un canal de ràdio online: Ràdio El despertador, un espai per connectar amb tu, amb la teva música, les teves il·lusions, les teves possibilitats i les ganes de viure millor des de l’entreteniment i la creativitat.

 

Ràdio El despertador es nodreix de diferents programes i propostes:

L’Eixida, mirant endins per anar enfora

Programa en format magazine temàtic en el qual cada capítol anirà d’un tema diferent i comptarà amb persones convidades, que abordarem a partir de diferents seccions que mantindrem en cadascun dels programes.

Coproduït i copresentat per Mariona Rabasa, i Jordi Muñoz, amb la col·laboració d’Elisabet Alguacil.

Clica a la imatge per anar a la pàgina del programa.

Converses

En aquest espai et convidem a participar de converses que ens ajuden a seguir creixent, a sorprendre’ns, a aprendre’ns i desaprendre’ns a partir de diferents contextos, espais i temes. De la mà de persones que ens inspiren i que ens ofereixen la seva experiència i mirada com una possibilitat més, com una finestra nova on explorar-nos.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els mapes mentals amb Mauro Cavaller, coach de creatius i creatives.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre les emocions amb Anna Soriano, psicòloga experta en ecologia emocional.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els reptes amb Carles Andrés, coach esportiu i pedagog sistèmic.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre l’aprenentatge amb Elena Palma, consultora i directora/fundadora de Tiempo de Aprender.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat (una conversa per whatsapp) amb l’equip d’El despertador.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat amb Baldi Figueras, formador en desenvolupament personal i organitzacional.

Les converses també estan diponibles a Spotify! Clica aquí per escoltar-les.


360-graus_radio-el-despertador_post

360º

Entrevista col·laborativa on fem un gir de 360 graus al voltant de diferents personalitats

Un programa en què conversem amb persones que aposten per la pròpia transformació i la del seu entorn. Aquesta conversa ens ofereix una visió més completa del convidat/da, descobrint-lo gràcies a la complicitat de persones del seu entorn, en un viatge pels diferents àmbits de la seva vida.

Radio El despertador_micro 360º… con Putxa, creador de la compañía Zero en Conducta, proyecto teatral que explora el gesto y los títeres para crear un estilo propio en el lenguaje visual.

Radio El despertador_micro 360º… amb Xevi Compte, músic, compositor i musicoterapeuta.

El 360º també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!


En clau de Mien-clau-de-mi_radio-el-despertador_post

Bandes sonores personalitzades

Una invitació a viatjar a través de la música, un canal que ens connecta i ens permet descobrir-nos des d’una vessant molt essencial de cadascú de nosaltres.

Cada programa té una temàtica diferent i, al voltant d’aquesta, en surt una banda sonora personalitzada que respon a les ressonàncies de les persones que convidem a participar-hi, i que ens comparteixen cançons i vivències.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ En clau de cuidar. Viatge a través de la música que ens ajuda a cuidar-nos.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau de 2017. Viatge a través de la música que ens ha acompanyat el 2017.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau d’amistat. Viatge a través de la música que ens connecta amb l’amistat.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per relaxar. Viatge a través de la música que ens relaxa.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per crear. Viatge a través de la música que desperta la creativitat.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per viatjar. Viatge a través de la música que et transporta a altres indrets.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per enamorar. Viatge a través de la música que celebrar l’amor.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per despertar. Viatge a través de la música que ens desperta.

En clau de Mi també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!


petites-grans-histories_el-despertador_post

Petites grans històries

Testimonis recollits a partir de converses en primera persona

Un calaix que obrim i que volem omplir d’experiències i persones que, amb el seu exemple, ens facin creure que allò que ens proposem de veritat, amb honestedat, confiança i entrega, és possible.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb la psicòloga Elisenda Pascual, amb qui conversem sobre criança, acompanyament familiar, amor, acceptació i respecte.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el psicòleg Nando Carnero, amb qui conversem al voltant de les noves masculinitats i l’equitat de gènere.
>> Descobreix alguns detalls sobre l’entrevista amb Nando Carnero en aquest article.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el periodista Ramon Besa, que reflexiona al voltant del moment de canvi personal i la crisi del sector periodístic que està afrontat.
>> Llegeix l’article i descobreix com va anar l’entrevista amb Ramon Besa.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Vanessa Escuer, que ens fa viatjar als diferents països on ha treballat com a fotoperiodista per donar veu a realitats i persones oblidades.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Thaïs Sánchez i la seva experiència de voluntariat amb Proactiva Open Arms.

‘Petites grans històries’ també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-les!


Ens preguntem

ens-preguntem_post-radio-el-despertador

Explorem algunes de les preguntes més freqüents en el nostre dia a dia

En cada càpsula proposem una pregunta i persones de diferents perfils, relacionades amb l’àmbit en qüestió, ens donaran la seva visió per sentir quines de les possibles mirades ressona en nosaltres com a propostes útils per caminar la pregunta.

Radio El despertador_micro Ens preguntem – Com puc gestionar el canvi?

Radio El despertador_microEns preguntem – Com puc passar del fer al ser per connectar amb la meva essència?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trapassar els meus límits?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc descobrir la meva vocació?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com aprenem?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar parella?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc gestionar millor les emocions?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc fer créixer la meva marca personal?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc relacionar-me millor?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc viure millor?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar feina?

Radio El despertador_micro Ens preguntem_Com puc gestionar el canvi?

‘Ens preguntem’ també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!

Per a qualsevol informació, comentari, suggeriment o pregunta contacta’ns a info@el-despertador.com.


21-dc3adas-el-despertadorLectures despertadores

Lectures que desperten i inspiren

Un espai on despertar a partir de lectures compartides: textos propis, o aliens, que t’inspirin i tinguis ganes de narrar.

Radio El despertador_micro 1er premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Relat de Sant Jordi i Santa Jordina, de Carme Roselló. Narrat per l’autora.

Radio El despertador_micro 2n premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Atardecer en Labuan Bajo, de Natalia Vàzquez. Amb narració de l’autora.

Radio El despertador_micro 3r premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Rapunkzel, de Jordi Esqué. Narrat per Elisabet Alguacil i Jordi Muñoz.

Radio El despertador_micro Relats amb valor (Sant Jordi 2018), narrats per en Dídac i l’Aran, la Júlia (amb la Mònica) i en Nil. Contes que ens acosten a valors com la resiliència, l’amistat, la diversitat o la perseverència, per inspirar-nos a viure millor.

Radio El despertador_micro Preámbulo a las instrucciones para dar cuerda al reloj, de Julio Cortázar (Lectures despertadores)

Radio El despertador_micro La chica libélula (Lectures despertadores)

‘Lectures despertadores’ també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!

Ràdio El despertador també hi compartirem contes, relats, entrevistes format exprés, i altres sorpreses.


Fes podcasting

Tens tot aquest contingut a l’abast d’un clic. Descarrega’t el programa que més t’interessi. I tria el millor moment per escoltar-lo!

Últims podcasts incorporats a Ràdio El despertador:

Radio El despertador_micro Ens preguntem – Com puc passar del fer al ser per connectar amb la meva essència?

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat amb Baldi Figueras, formador en desenvolupament personal i organitzacional.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trapassar els meus límits?

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els mapes mentals amb Mauro Cavaller, coach de creatius i creatives.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre les emocions amb Anna Soriano, psicòloga experta en ecologia emocional.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els reptes amb Carles Andrés, coach esportiu i pedagog sistèmic.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre l’aprenentatge amb Elena Palma, consultora i directora/fundadora de Tiempo de Aprender.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat (una conversa per whatsapp) amb l’equip d’El despertador.

Radio El despertador_micro 1er premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Relat de Sant Jordi i Santa Jordina, de Carme Roselló.

Radio El despertador_micro 2n premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Atardecer en Labuan Bajo, de Natalia Vàzquez.

Radio El despertador_micro 3r premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Rapunkzel, de Jordi Esqué.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc descobrir la meva vocació?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com aprenem?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ En clau de cuidar. Viatge a través de la música que ens ajuda a cuidar-nos.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb la psicòloga Elisenda Pascual, amb qui conversem sobre criança, acompanyament familiar, amor, acceptació i respecte.

Radio El despertador_micro Relats amb valor (Sant Jordi 2018), narrats per en Dídac i l’Aran, la Júlia (amb la Mònica) i en Nil. Contes que ens acosten a valors com la resiliència, l’amistat, la diversitat o la perseverència, per inspirar-nos a viure millor.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar parella?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau de 2017. Viatge a través de la música que ens ha acompanyat el 2017.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el psicòleg Nando Carnero, amb qui conversem al voltant de les noves masculinitats i l’equitat de gènere.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc gestionar millor les emocions?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc fer créixer la meva marca personal?

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el periodista Ramon Besa, que reflexiona al voltant del moment de canvi personal i la crisi del sector periodístic que està afrontant.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc relacionar-me millor?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau d’amistat. Viatge a través de la música que ens connecta amb l’amistat.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc viure millor?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per relaxar. Viatge a través de la música que ens relaxa.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar feina?

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Vanessa Escuer, que ens fa viatjar als diferents països on ha treballat com a fotoperiodista per donar veu a realitats i persones oblidades.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per crear. Viatge a través de la música que desperta la creativitat.

Radio El despertador_micro Preámbulo a las instrucciones para dar cuerda al reloj, de Julio Cortázar (Lectures despertadores)

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per viatjar

Radio El despertador_micro La chica libélula (Lectures despertadores)

Radio El despertador_micro 360º… con Putxa, creador de la compañía Zero en Conducta, proyecto teatral que explora el gesto y los títeres para crear un estilo propio en el lenguaje visual.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Thaïs Sánchez i la seva experiència de voluntariat amb Proactiva Open Arms.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per enamorar

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per despertar

Radio El despertador_micro 360º… amb Xevi Compte, músic, compositor i musicoterapeuta.

4º concurs #somriulavida
Compartim els textos que participen en la 4a edició de el concurs #somriulavida. Es tracta de fragments de novel·les recitats per les persones que els han elegit, per ser inspiradors, despertadors.

>>  https://open.spotify.com/show/7giArIyyCa27NLW9Ue1464

I si t’ha agradat, comparteix-lo amb els teus contactes i ajudar-nos a arribar a més persones!

Participa! Comptem amb tu

Volem que aquest sigui un espai participatiu i col·laboratiu. I per això compartirem, a través de les xarxes, els temes i preguntes que anirem tractant perquè hi puguis dir la teva i connectis amb la teva freqüència.

Els nostres canals estan oberts a la teva participació, si vols…

  • Suggerir-nos un tema per al programa ‘En clau de mi’
  • Proposar-nos un convidat per al ‘360 graus’ i/o per al ‘Petites grans històries’
  • Sol·licitar informació sobre algun dels formats
  • Suggerir algun tema per a les càpsules del programa ‘Ens preguntem’
  • Fer-nos arribar la gravació del teu conte o relat –propi o aliè-, locutat per tu mateix/a perquè el puguem compartir a ‘Lectures despertadores’.

.

Contacta’ns…

mail icona per correu electrònic a info@el-despertador.com

whatsapp icona per telèfon al +34 649 29 19 07

def_icona_Facebookdef_icona_twitterdef_icona_Linkedina través de les xarxes socials

.

Amb el suport de

La sintonia de Ràdio El despertador és cortesia d’en Xevi Compte, amb la locució de Pilar Abajo.

Les sintonies dels programes En clau de Mi i L’Eixida són obra d’Elif Burgaz.

A tots tres, gràcies per la generositat de compartir talent.

I gràcies, també, als consells i suport de Raül Segura, de The Jingle Box.

Producció

Una producció d’El despertador desenvolupada per Jordi Muñoz, coach i recreador personal, Elisabet Alguacil, comunicadora i creadora audiovisual, i Mariona Rabasa, comunicadora i creadora audiovisual.

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *