El despertador

Connectant amb tu

CAST
Radio-El-despertador_banner_gran

En el nostre afany explorador i les nostres ganes de compartir i conversar en diferents formats i modalitats, engeguem un canal de ràdio online: Ràdio El despertador, un espai per connectar amb tu, amb la teva música, les teves il·lusions, les teves possibilitats i les ganes de viure millor des de l’entreteniment i la creativitat.

 

Ràdio El despertador es nodreix de diferents programes i propostes:

 

L’Eixida, mirant endins per anar enfora

Programa en format magazine temàtic en el qual cada capítol anirà d’un tema diferent i comptarà amb persones convidades, que abordarem a partir de diferents seccions que mantindrem en cadascun dels programes.

Coproduït i copresentat per Mariona Rabasa, i Jordi Muñoz, amb la col·laboració d’Elisabet Alguacil.

Clica a la imatge per anar a la pàgina del programa.

Converses

En aquest espai et convidem a participar de converses que ens ajuden a seguir creixent, a sorprendre’ns, a aprendre’ns i desaprendre’ns a partir de diferents contextos, espais i temes. De la mà de persones que ens inspiren i que ens ofereixen la seva experiència i mirada com una possibilitat més, com una finestra nova on explorar-nos.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els mapes mentals amb Mauro Cavaller, coach de creatius i creatives.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre les emocions amb Anna Soriano, psicòloga experta en ecologia emocional.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els reptes amb Carles Andrés, coach esportiu i pedagog sistèmic.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre l’aprenentatge amb Elena Palma, consultora i directora/fundadora de Tiempo de Aprender.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat (una conversa per whatsapp) amb l’equip d’El despertador.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat amb Baldi Figueras, formador en desenvolupament personal i organitzacional.

Les converses també estan diponibles a Spotify! Clica aquí per escoltar-les.


360-graus_radio-el-despertador_post

360º

Entrevista col·laborativa on fem un gir de 360 graus al voltant de diferents personalitats

Un programa en què conversem amb persones que aposten per la pròpia transformació i la del seu entorn. Aquesta conversa ens ofereix una visió més completa del convidat/da, descobrint-lo gràcies a la complicitat de persones del seu entorn, en un viatge pels diferents àmbits de la seva vida.

Radio El despertador_micro 360º… con Putxa, creador de la compañía Zero en Conducta, proyecto teatral que explora el gesto y los títeres para crear un estilo propio en el lenguaje visual.

Radio El despertador_micro 360º… amb Xevi Compte, músic, compositor i musicoterapeuta.

El 360º també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!


En clau de Mien-clau-de-mi_radio-el-despertador_post

Bandes sonores personalitzades

Una invitació a viatjar a través de la música, un canal que ens connecta i ens permet descobrir-nos des d’una vessant molt essencial de cadascú de nosaltres.

Cada programa té una temàtica diferent i, al voltant d’aquesta, en surt una banda sonora personalitzada que respon a les ressonàncies de les persones que convidem a participar-hi, i que ens comparteixen cançons i vivències.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ En clau de cuidar. Viatge a través de la música que ens ajuda a cuidar-nos.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau de 2017. Viatge a través de la música que ens ha acompanyat el 2017.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau d’amistat. Viatge a través de la música que ens connecta amb l’amistat.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per relaxar. Viatge a través de la música que ens relaxa.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per crear. Viatge a través de la música que desperta la creativitat.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per viatjar. Viatge a través de la música que et transporta a altres indrets.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per enamorar. Viatge a través de la música que celebrar l’amor.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per despertar. Viatge a través de la música que ens desperta.

En clau de Mi també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!


petites-grans-histories_el-despertador_post

Petites grans històries

Testimonis recollits a partir de converses en primera persona

Un calaix que obrim i que volem omplir d’experiències i persones que, amb el seu exemple, ens facin creure que allò que ens proposem de veritat, amb honestedat, confiança i entrega, és possible.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb la psicòloga Elisenda Pascual, amb qui conversem sobre criança, acompanyament familiar, amor, acceptació i respecte.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el psicòleg Nando Carnero, amb qui conversem al voltant de les noves masculinitats i l’equitat de gènere.
>> Descobreix alguns detalls sobre l’entrevista amb Nando Carnero en aquest article.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el periodista Ramon Besa, que reflexiona al voltant del moment de canvi personal i la crisi del sector periodístic que està afrontat.
>> Llegeix l’article i descobreix com va anar l’entrevista amb Ramon Besa.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Vanessa Escuer, que ens fa viatjar als diferents països on ha treballat com a fotoperiodista per donar veu a realitats i persones oblidades.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Thaïs Sánchez i la seva experiència de voluntariat amb Proactiva Open Arms.

‘Petites grans històries’ també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-les!


Ens preguntem

ens-preguntem_post-radio-el-despertador

Explorem algunes de les preguntes més freqüents en el nostre dia a dia

En cada càpsula proposem una pregunta i persones de diferents perfils, relacionades amb l’àmbit en qüestió, ens donaran la seva visió per sentir quines de les possibles mirades ressona en nosaltres com a propostes útils per caminar la pregunta.

Radio El despertador_micro Ens preguntem – Com puc gestionar el canvi?

Radio El despertador_microEns preguntem – Com puc passar del fer al ser per connectar amb la meva essència?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trapassar els meus límits?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc descobrir la meva vocació?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com aprenem?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar parella?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc gestionar millor les emocions?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc fer créixer la meva marca personal?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc relacionar-me millor?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc viure millor?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar feina?

Radio El despertador_micro Ens preguntem_Com puc gestionar el canvi?

‘Ens preguntem’ també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!

Per a qualsevol informació, comentari, suggeriment o pregunta contacta’ns a info@el-despertador.com.


21-dc3adas-el-despertadorLectures despertadores

Lectures que desperten i inspiren

Un espai on despertar a partir de lectures compartides: textos propis, o aliens, que t’inspirin i tinguis ganes de narrar.

Radio El despertador_micro 1er premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Relat de Sant Jordi i Santa Jordina, de Carme Roselló. Narrat per l’autora.

Radio El despertador_micro 2n premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Atardecer en Labuan Bajo, de Natalia Vàzquez. Amb narració de l’autora.

Radio El despertador_micro 3r premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Rapunkzel, de Jordi Esqué. Narrat per Elisabet Alguacil i Jordi Muñoz.

Radio El despertador_micro Relats amb valor (Sant Jordi 2018), narrats per en Dídac i l’Aran, la Júlia (amb la Mònica) i en Nil. Contes que ens acosten a valors com la resiliència, l’amistat, la diversitat o la perseverència, per inspirar-nos a viure millor.

Radio El despertador_micro Preámbulo a las instrucciones para dar cuerda al reloj, de Julio Cortázar (Lectures despertadores)

Radio El despertador_micro La chica libélula (Lectures despertadores)

‘Lectures despertadores’ també està diponible a Spotify! Clica aquí per escoltar-los!

Ràdio El despertador també hi compartirem contes, relats, entrevistes format exprés, i altres sorpreses.


Fes podcasting

Tens tot aquest contingut a l’abast d’un clic. Descarrega’t el programa que més t’interessi. I tria el millor moment per escoltar-lo!

Últims podcasts incorporats a Ràdio El despertador:

Radio El despertador_micro Ens preguntem – Com puc passar del fer al ser per connectar amb la meva essència?

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat amb Baldi Figueras, formador en desenvolupament personal i organitzacional.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trapassar els meus límits?

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els mapes mentals amb Mauro Cavaller, coach de creatius i creatives.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre les emocions amb Anna Soriano, psicòloga experta en ecologia emocional.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre els reptes amb Carles Andrés, coach esportiu i pedagog sistèmic.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversant sobre l’aprenentatge amb Elena Palma, consultora i directora/fundadora de Tiempo de Aprender.

Radio El despertador_micro Converses _ Conversa sobre la felicitat (una conversa per whatsapp) amb l’equip d’El despertador.

Radio El despertador_micro 1er premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Relat de Sant Jordi i Santa Jordina, de Carme Roselló.

Radio El despertador_micro 2n premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Atardecer en Labuan Bajo, de Natalia Vàzquez.

Radio El despertador_micro 3r premi del concurs ‘Canviem el relat’ (sant-a Jordi-na 2019): Rapunkzel, de Jordi Esqué.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc descobrir la meva vocació?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com aprenem?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ En clau de cuidar. Viatge a través de la música que ens ajuda a cuidar-nos.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb la psicòloga Elisenda Pascual, amb qui conversem sobre criança, acompanyament familiar, amor, acceptació i respecte.

Radio El despertador_micro Relats amb valor (Sant Jordi 2018), narrats per en Dídac i l’Aran, la Júlia (amb la Mònica) i en Nil. Contes que ens acosten a valors com la resiliència, l’amistat, la diversitat o la perseverència, per inspirar-nos a viure millor.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar parella?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau de 2017. Viatge a través de la música que ens ha acompanyat el 2017.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el psicòleg Nando Carnero, amb qui conversem al voltant de les noves masculinitats i l’equitat de gènere.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc gestionar millor les emocions?

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc fer créixer la meva marca personal?

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb el periodista Ramon Besa, que reflexiona al voltant del moment de canvi personal i la crisi del sector periodístic que està afrontant.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc relacionar-me millor?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música en clau d’amistat. Viatge a través de la música que ens connecta amb l’amistat.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc viure millor?

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per relaxar. Viatge a través de la música que ens relaxa.

Radio El despertador_micro Ens preguntem _ Com puc trobar feina?

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Vanessa Escuer, que ens fa viatjar als diferents països on ha treballat com a fotoperiodista per donar veu a realitats i persones oblidades.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per crear. Viatge a través de la música que desperta la creativitat.

Radio El despertador_micro Preámbulo a las instrucciones para dar cuerda al reloj, de Julio Cortázar (Lectures despertadores)

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per viatjar

Radio El despertador_micro La chica libélula (Lectures despertadores)

Radio El despertador_micro 360º… con Putxa, creador de la compañía Zero en Conducta, proyecto teatral que explora el gesto y los títeres para crear un estilo propio en el lenguaje visual.

Radio El despertador_micro ‘Petites grans històries’, amb Thaïs Sánchez i la seva experiència de voluntariat amb Proactiva Open Arms.

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per enamorar

Radio El despertador_micro En clau de Mi _ Música per despertar

Radio El despertador_micro 360º… amb Xevi Compte, músic, compositor i musicoterapeuta.

4º concurs #somriulavida
Compartim els textos que participen en la 4a edició de el concurs #somriulavida. Es tracta de fragments de novel·les recitats per les persones que els han elegit, per ser inspiradors, despertadors.

>>  https://open.spotify.com/show/7giArIyyCa27NLW9Ue1464

I si t’ha agradat, comparteix-lo amb els teus contactes i ajudar-nos a arribar a més persones!

Participa! Comptem amb tu

Volem que aquest sigui un espai participatiu i col·laboratiu. I per això compartirem, a través de les xarxes, els temes i preguntes que anirem tractant perquè hi puguis dir la teva i connectis amb la teva freqüència.

Els nostres canals estan oberts a la teva participació, si vols…

  • Suggerir-nos un tema per al programa ‘En clau de mi’
  • Proposar-nos un convidat per al ‘360 graus’ i/o per al ‘Petites grans històries’
  • Sol·licitar informació sobre algun dels formats
  • Suggerir algun tema per a les càpsules del programa ‘Ens preguntem’
  • Fer-nos arribar la gravació del teu conte o relat –propi o aliè-, locutat per tu mateix/a perquè el puguem compartir a ‘Lectures despertadores’.

.

Contacta’ns…

mail icona per correu electrònic a info@el-despertador.com

whatsapp icona per telèfon al +34 649 29 19 07

def_icona_Facebookdef_icona_twitterdef_icona_Linkedina través de les xarxes socials

.

Amb el suport de

La sintonia de Ràdio El despertador és cortesia d’en Xevi Compte, amb la locució de Pilar Abajo.

La sintonia del programa En clau de Mi és obra d’Elif Burgaz.

A tots tres, gràcies per la generositat de compartir talent.

I gràcies, també, als consells i suport de Raül Segura, de The Jingle Box.

Producció

Una producció d’El despertador desenvolupada per Jordi Muñoz, coach i recreador personal, i Elisabet Alguacil, comunicadora i creadora audiovisual.

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *