El despertador

La Mediateca. La mirada dels altres

La Mediateca d'El despertador CAST

La Mediateca és un espai que volem dedicar a compartir la mirada dels altres sobre la nostra feina i filosofia de treball.

Una oportunitat de mostrar-nos a través de la visió de companys i companyes de viatge amb qui hem compartit una part de trajecte, o que han confiat en nosaltres per dinamitzar diferents espais, activitats i/o esdeveniments. Gràcies a totes les persones que ens doneu l’oportunitat d’explicar-nos i mostrar-nos a través dels vostres canals de comunicació.

EL RECULL DE LA MEDIATECA

Participació del nostre company Jordi Muñoz al cicle AlmaLive, l’espai de converses de les coachs Carolina Angarita, Betlem Gomila i Noelia Romero. Conversa ‘La tiranía de la felicidad perfecta. Desmontando mitos’. 29 de maig de 2023.
Entrevista a Marta Nomen, directiva de la Fundació GetUp,  dins del magazin Ciutat solidària, d’Onda Cero Catalunya, conduït perMiriam Franch. A la conversa parla del projecte de benestar emocional a famílies en risc d’exclusió en què col·laborem des d’aquest 2022. Data: 15 de novembre de 2022.
…………………………………………………………….
Entrevista a Jordi Muñoz, fundador d’El despertador i codirector de l’Institut Ecologia Emocional Espanya,  dins del magazin Nits de Ràdio, d’Onda Cero Catalunya, conduït per David Cervelló . Data: 28 de novembre de 2022.
(fes clic a la imatge per escoltar l’àudio)
…………………………………………………………….
Vídeo del Servei de Promoció Econòmica del Baix Empordà sobre el projecte  ‘Baix Empordà. Dona i Terra’  , en què des d’El despertador hem facilitat sessions de coaching. Data: 30 de novembre de 2022.

(fes clic a la foto per veure el vídeo) …………………………………………………………….

ECOLOGIA EMOCIONAL L’equip de mestres de l’escola L’Espill de Manresa, durant els cursos 21/22 i 22/23, ha estat formant-se en Ecologia emocional gràcies al gran acompanyament de les nostres formadores Paula Gelpi i Eva Garcia. En aquesta notícia podràs conèixer com el centre entén l’educació emocional com una eina de gestió personal i cooperativa imprescindible i inherent a la vida de les persones. Data: 02/11/2022.
(fes clic a la foto per llegir la notícia)
…………………………………………………………….
Emprenem el vol per enfortir el treball en equip i el lideratge,  article de l’Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui sobre els tallers  “Emprendre el Vol” facilitats pel nostre company Joan Canals dins del programa Emprèn FP. Data: 25/10/2022.
(fes clic a la foto per llegir l’article)
…………………………………………………………….
‘Sessions de coaching per millorar les taxes d’atur femení del Baix Empordà’,  peça al TN Migdia de TV3 sobre les formacions a dones facilitades per El despertador dins del projecte ‘Baix Empordà. Dona i Terra’  Data: 18 d’octubre de 2022.
(fes clic a la foto per veure el vídeo) …………………………………………………………….
Entrevista a Jordi Muñoz, fundador d’El despertador i codirector de l’Institut Ecologia Emocional Espanya, dins del programa Fórum de Actualidad, de Gran Via Ràdio, conduït per Josep Pons i Ayrin Pons. Data: 14 de juny de 2022.
(fes clic a la imatge per escoltar l’àudio)
…………………………………………………………….
“El projecte d’El despertador i de l’IEEE” al programa Som Emprenedors de Ràdio Mollet. Entrevista a Anna Soriano, codirectora d’El despertador i de l’Institut Ecologia Emocional Espanya.  Data: 26 de gener de 2022.
(fes clic a la imatge per escoltar l’àudio)
…………………………………………………………….
“El projecte d’El despertador” al programa Som Emprenedors de Ràdio Mollet. Entrevista a Jordi Muñoz, fundador d’El despertador i codirector de l’Institut Ecologia Emocional Espanya.  Data: 15 de desembre de 2021.
(fes clic a la imatge per escoltar l’àudio)
…………………………………………………………….
“La tornada a la rutina” a l’Actual.cat. Entrevista a Isabel Cordón, coach i coordinadora pedagògica de l’Institut d’Ecologia Emocional España, sobre com tornar a la quotidianitat de la manera més sostenible.

…………………………………………………………….

Entrevista a Jordi Muñoz, codirector i fundador d’El despertador i codirector de l’Institut d’Ecologia Emocional Espanya. Fundació Oncològica Enriqueta Villavecchia.“Les persones som música. Cada persona té la seva pròpia ISO (Identitat Sonora), que és única i intransferible en tant que va lligada a la història de vida de la persona i a la seva sensibilitat”

…………………………………………………………….

“Las ‘soft skills’, claves para la Formación Profesional del presente y del futuro”. La Vanguardia es fa ressò dels tallers que duem a terme als alumnes de cicles formatius per a gestionar les seves emocions en entorna laborals. En parla en Quim Chico, col·laborador d’El despertador qui ofereix aquests tallers. 25 de febrer de 2021. Taller soft skills Quim Chico El despertador

…………………………………………………………….

Entrevista en el espacio Auténticamente Human@s. Maria Elena Bracho, des del seu projecte The Total Self Coaching, conversa amb Jordi Muñoz, coach i musicoterapeuta, codirector i fundador d’El despertador, a partir de vivències personals, sobre la vulnerabilitat com a camí d’apoderament cap a la nostra autenticitat més genuïna i perfectament imperfecta. 19 de febrer de 2021.

…………………………………………………………….

“La fatiga pandèmica ens lleva la gana i la son” , l’Actual.cat En aquesta entrevista al nostre company Jordi Muñoz, coach i recreador personal ens explica què és el síndrome de burnout, la seva gestió i l’experiència que acaba de viure en primera persona. Data: 29 de gener de 2021

…………………………………………………………….

“La Naturaleza de Jordi Muñoz” , Experientia. En aquesta entrevista al nostre company Jordi Muñoz, coach i recreador personal sobre el projecte El despertador i la seva trajectòria. Data: 02 de desembre de 2020

…………………………………………………………….

“Un dels grans aprenentatges és adonar-nos que no ho podem controlar tot”, L’actual.cat En aquest article la nostra companya Anna Soriano, psicòloga i coach, repassa algunes de les claus per ajudar les famílies a gestionar emocionalment la tornada a l’escola. Data: 12 de setembre de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

…………………………………………………………….

Emprendre un viatge per trobar feina, La Vanguardia La Vanguardia es fa ressò del servei de coaching laboral virtual que El despertador ofereix en el si del Programa Skills del TecnoCampus. En parla amb la nostra companya Maricel Ruiz, qui ofereix el servei amb els i les joves. Data: 20 de maig de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

…………………………………………………………….

Com gestionar el postconfinament El programa L’actual de Ràdio Castellar del Vallès entrevista Jordi Muñoz, coach i recreador personal, per Instagram Live per conversar sobre: Com podem gestionar el postconfinament. Data: 7 de maig de 2020

(Fes clic a la imatge per veure l’entrevista)

…………………………………………………………….

Entrevista a Jordi Muñoz, fundador d’El despertador La coach Juliana Vargas entrevista Jordi Muñoz, coach i recreador personal, sobre la importància del lideratge per despertar i connectar amb la pròpia vocació. Data: 7 de maig de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’entrevista)

…………………………………………………………….

Una brúixola per entrar al mercat laboral, La Vanguardia El programa SKILLS del TecnoCampus vol ajudar els i les estudiants a adquirir, desenvolupar i identificar habilitats i competències per augmentar la seva ocupabilitat a través del servei de coaching laboral, liderat per El despertador, en què els/les participants incrementen la seva confiança i identifiquen el seu propi potencial, les seves competències, a través de l’autoconeixement i del reconeixement de tot el valor que poden oferir. Es fa ressò del programa i del servei la periodista Laura Andrés Tallardà en aquest article per a La Vanguardia. Data: 10 de març de 2020

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

…………………………………………………………….

Team building o com aconseguir equips més motivats, programa de ràdio ‘Connectats’ de Ràdio Castellar Connexió, Confiança, Comunicació, Coimplicació i Creativitat. El programa Connectats en parla amb en Jordi Muñoz, fundador i codirector d’El despertador, coaching i recreació personal. Data: 27 de gener i 3 de febrer de 2020

PRIMERA PART

SEGONA PART

(Fes clic a la imatge per escoltar les entrevistes)

…………………………………………………………….

Kit d’orientació per trobar feina, Ràdio Castellar Petita entrevista amb Anna Soriano, psicòloga, coach i codirectora d’El despertador, sobre el curs ‘Kit bàsic d’orientació’ que es du a terme al Club de feina de Castellar del Vallès, i les eines i metàfores amb què es treballa aquest taller per acompanyar les persones en recerca de feina. Data: 26 de setembre de 2019

(Fes clic a la imatge per escoltar l’entrevista)

…………………………………………………………….

Explorant els recursos a la recerca de feina, notícia de L’actual.cat El diari digital ‘L’actual’ es fa ressò en aquesta notícia del curs ‘Kit bàsic d’orientació’ que el nostre company Jordi Esqué condueix al Club de feina de Castellar del Vallès. L’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, explica amb quines eines i amb quina metàfora es treballa aquest taller que vol dotar de recursos les persones que es troben en recerca de feina. Data: 26 de setembre de 2019

(Fes clic a la imatge per llegir la notícia)

…………………………………………………………….

La FECEC organitza la primera formació per a voluntaris i voluntàries d’acompanyament en l’àmbit oncològic amb experiència, notícia al web de la FECEC La FECEC juntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han organitzat el passat 2 de juliol la primera edició de la càpsula formativa per a voluntaris/àries d’acompanyament en l’àmbit oncològic, la qual ha estat dissenyada i dinamitzada per Jordi Muñoz, codirector d’El despertador. Data: 4 de juliol de 2019

(Fes clic a la imatge per llegir la notícia)

…………………………………………………………….

Xerrada inaugural a la Setmana de l’Orientació Educativa ‘Tria la Via’ d’Alella, notícia (vídeo) En Jordi Esqué, de l’equip d’El despertador, dóna el tret de sortida a la Setmana de l’Orientació Educativa Tria la Via, organitzada per l’Ajuntament d’Alella, amb la xerrada inaugural al voltant de la pregunta ‘Què vull ser o què vull fer de gran?’. La Setmana de l’Orientació Educativa, Tria la Via, té l’objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall d’itineraris formatius que tenen a l’abast per tal de continuar el camí formatiu i professional. Data: 18 de febrer de 2019

(Fes clic a la imatge per veure el vídeo)

…………………………………………………………….

La Fundación Bertelsmann i El despertador signen un acord per a la realització de tallers d’orientació, nota de premsa de F. Bertelsmann La Fundación Bertelsmann i El despertador signen un conveni de col·laboració per promoure la realització de tallers d’orientació per a famílies a empreses que formen part de l’Aliança per a la FP Dual a Catalunya. La col·laboració entre la Fundació i El despertador es va iniciar el 2017 amb la creació conjunta de tallers d’orientació per a famílies adreçats a treballadors i treballadores d’empreses de la xarxa de l’Aliança. Algunes de les empreses que ja han rebut aquests tallers són: Zurich, TMB, Agbar o Lidl. Data: 18 de febrer de 2019

(Fes clic a la imatge per llegir la notícia)

…………………………………………………………….

Gran èxit de la Jornada d’Orientació Laboral, Institut de Premià de Mar L’equip d’El despertador dissenyem i dinamitzem la jornada Un viatge a l’univers laboral, organitzada per l’Ajuntament de Premià de Mar amb l’alumnat de post-obligatòria de l’Institut. Prop de 400 alumnes s’han beneficiat d’uns tallers que, plantejats de manera lúdica, participativa i reflexiva, han servit per orientar-los en la cerca de feina. Data: 13 de desembre de 2018

(Fes clic a la imatge per llegir l’article)

Al canal de Youtube de l’Institut de Premià de Mar trobareu enregistrades tant la presentació com la cloenda de la jornada, a càrrec de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador.

…………………………………………………………….

Les claus per afavorir el diàleg familiar, per a Family CaixaBank L’elevat ritme de vida que portem fa que a les famílies els costi trobar temps per facilitar el diàleg. En aquest vídeo, l’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, recomana algunes claus per facilitar al màxim l’aparició de moments per compartir experiències entre els membres de la família. Data: 19 setembre de 2018

…………………………………………………………….

III Jornada d’Orientació Professional a Barcelona, organitzada per Barcelona Activa La III Jornada d’Orientació Professional, organitzada per Barcelona Activa, ha ofert un espai de reflexió entorn als factors clau que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida i models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés. L’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, ha participat a la taula dedicada a Noves eines i metodologies aplicades a l’orientació professional on ha compartit l’experiència d’acompanyament que oferim al servei de coaching laboral per a joves. En aquesta taula també hi han participat l’Oriol Ripoll, expert en gamificació, la Neus Benages, que ha aportat la seva experiència en orientació laboral a través del visual thinking, i de l’Ana del Pino, amb la seva experiència amb el mindfulness. A partir de les 2:20:35. Data: 14 de juny de 2018, a l’Auditori de Barcelona Activa

…………………………………………………………….

Conferència de Mercè Conangla | Emocions, àtoms d’eternitat: Un viatge amb l’Ecologia Emocional Mercè Conangla, creadora del model Ecologia Emocional va presentar la ‘IX Edició del Màster Ecologia Emocional’, acompanyada del testimoniatge d’alumnes i professors com l’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, que actualment també forma part de l’equip docent del Màster, i explica com va ser la seva experiència, primer com a alumna, i ara com a acompanyant de les i els alumnes de primer any. A partir del minut 54’30. Data: 18 de maig de 2018, a la Casa del Llibre de Barcelona

…………………………………………………………….

El mirador, de Xip/TV i Mataró Ràdio (Mataró Audiovisual) Per què dipositem expectatives de felicitat en les vacances? En quins altres moments ens podem sentir “de vacances”? El nostre company Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta, proposa algunes claus en una conversa amb el periodista Pep Andreu al programa ‘El mirador’ de Mataró Audiovisual. La conversa té lloc els últims 10 minuts del programa, al minut 110. Data: 28 de març de 2018

…………………………………………………………….

Viure des de l’essència, RN d’Andorra i Ràdio Estel La periodista Glòria Montasell entrevista Anna Soriano, psicòloga especialitzada en ecologia emocional, a l’espai “Amb veu de dona”. A partir del minut 39’40. Data: 20 de març de 2018

…………………………………………………………….

Interconexiona, Espacio editorial (Youtube) Mireia Gargallo i Paqui Cano entrevisten Jordi Muñoz a l’espai editorial, on presenta el llibre ’21 días para cambiar tu vida’, coescrit amb Mauro Cavaller. El llibre és una guia vivencial per fer un viatge: el viatge de la transformació. Actualment també existeix en format curs online. Data: 19 de març de 2018

…………………………………………………………….

El mirador, de Xip/TV i Mataró Ràdio (Mataró Audiovisual) Entrevista a Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta que parla de l’organització que codirigeix, de l’origen i les activitats que actualment realitza. L’entrevista comença a partir del minut 75’30. Data: 19 de gener de 2018

…………………………………………………………….

Ajuntament de Viladecans Notícia sobre la presentació de la 2a edició del projecte Mentoring Laboral impulsat per l’Ajuntament de Viladecans en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que forma part de les accions de la Diputació de Barcelona per a la dinamització del mercat de treball. El projecte compta amb l’assessorament tècnic i la facilitació d’un equip d’El despertador format per Anna Soriano (a la dreta en la imatge), Maricel Ruiz i Gisela Oliva. Enguany el projecte afronta el repte de seguir treballant per consolidar un model competencial propi: integrador i consensuat amb les persones en desocupació, els serveis de RRHH de les empreses participants i els i les tècniques municipals d’ocupació i agents del tercer sector que en formen part. Data: 16 de novembre de 2017

…………………………………………………………….

Programa Skills – TecnoCampus Mataró Article de Laura Andrés Tallardà per a La Vanguardia sobre el Programa Skills de TecnoCampus Mataró, que vol facilitar la transició entre les aules universitàries i l’àmbit professional. Amb la participació de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, i cocreador i facilitador del Programa. Data: 4 de novembre de 2017

…………………………………………………………….

El servei de Coaching laboral per a joves de Barcelona Activa Entrevista amb Anna Soriano, codirectora d’El despertador i formadora del servei de coaching laboral a Barcelona Activa, i l’Emma Estellés, estudiant de Batxillerat i participant d’un dels grups de coaching laboral per a joves. Data: 28 de juliol de 2017

…………………………………………………………….

Ajuntament de Viladecans Can Calderon, centre de promoció econòmica de l’Ajuntament de Viladecans, treballa amb el Mentoring Laboral per a la inserció professional. L’equip d’El despertador formem part d’aquest projecte que té com a objectiu facilitar la inserció laboral a través del desenvolupament competencial per tal de millorar l’ocupabilitat de persones de més de 45 anys que estiguin a l’atur. Una altra línia de treball se centra en la formació a empreses que volen millorar la gestió dels seus recursos humans. Data: 14 desembre de 2016

video_mentoring-laboral_can-calderon_ajuntament-de-viladecans_el-despertador

Pots ampliar la informació en aquesta notícia d’El Periódico: Can Calderon trabaja en Viladecans con el Mentoring Laboral para la inserción profesional

…………………………………………………………….

Programa: La nit dels ignorants, de Catalunya Ràdio A partir del minut 32’40, entrevista amb Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, que comparteix la seva experiència com a voluntari col·laborant amb diverses organitzacions i en diferents països. Un relat que dóna a conèixer el naixement d’El despertador. Data: 31 d’agost de 2016

2016-08_la-nit-dels-ignorants_entrevista-jordi-munoz_el-despertador …………………………………………………………….

Jesuïtes Educació El TQE és la proposta educativa disruptiva per Tercer i Quart d’ESO de Jesuïtes Educació (que dóna continuïtat a la NEI). Els educadors que la lideraran a partir del setembre del 2016 s’han constituït com un equip d’alt rendiment durant les 450 hores del PIEP4, el Programa d’Incorporació a l’Experiència Pilot. Compartim un taller amb el grup per potenciar el lideratge i la cohesió d’equip. Data: 8 de juliol de 2016 youtube_jesuites_el-despertador

…………………………………………………………….

El servei de Coaching laboral de Barcelona Activa Entrevista amb Anna Soriano, codirectora d’El despertador i facilitadora del servei de coaching laboral a Barcelona Activa. Data: 18 de maig de 2016

barcelona-activa_servei-coaching-laboral_anna-soriano_el-despertador

(Clica la imatge per veure el vídeo)

…………………………………………………………….

El coaching laboral, sinònim d’èxit en la cerca de feina L’Anna Soriano i en Jordi Esqué, codirectora i coach i formador d’El despertador, respectivament, dinamitzen l’acte de Barcelona Activa on es fa balanç dels resultats de l’any del Servei de coaching laboral, programa que aconsegueix que el 60% de participants trobi feina. Data: 18 d’abril de 2016

jornada-networking-i-coaching-laboral_barcelona-activa-i-el-despertador

logo_eldigital_dbarcelona-copia Amplia la informació a El Digital DBarcelona http://eldigital.barcelona.cat/el-coaching-laboral-sinonim-dexit-en-la-cerca-de-feina_323214.html

……………………………………………………………

‘Hay que enamorarse de uno mismo para enamorar al mundo’, Jordi Muñoz Entrevista amb LeCool Barcelona Data: 26 de maig de 2016

entrevista-le-cool-barcelona-a-jordi-munoz_el-despertador-copia (Clica la imatge per llegir l’entrevista)

……………………………………………………………

Barcelona Treball Joves a la Fira d’ocupació UPF Feina 2015 En Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, ens explica com ajuda Barcelona Activa als joves a buscar feina i què és el que valoren les empreses dels candidats. Data: 3 de desembre de 2015

fira-ocupacio-upf_el-despertador_barcelona-activa_jordi-munoz_entrevista

(Clica la imatge per veure el vídeo)

……………………………………………………………

#SunMoment de Protextrem En Jordi Muñoz i en Mauro Cavaller, d’El despertador, dinamitzen l’esdeveniment #SunMoment organitzat per l’empresa farmacèutica Ferrer amb motiu de la presentació dels nous protectors solars Protextrem. Data: 13 d’abril de 2013

2013_protextrem_sunmoment_ferrer_el-despertador

(Clica la imatge per veure el vídeo)

……………………………………………………………

¿Quién manda en mi vida?, reportatge de Borja Vilaseca a El País Semanal Amb participació de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador Data: 3 de gener de 2010 2010-01-03_el-pais-semanal_reportaje_quien-manda-en-mi-vida_jordi-munoz_el-despertador

(Clica la imatge per llegir el reportatge)

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *