El despertador

La Mediateca. La mirada dels altres

La Mediateca d'El despertador CAST

La Mediateca és un espai que volem dedicar a compartir la mirada dels altres sobre la nostra feina i filosofia de treball.

Una oportunitat de mostrar-nos a través de la visió de companys i companyes de viatge amb qui hem compartit una part de trajecte, o que han confiat en nosaltres per dinamitzar diferents espais, activitats i/o esdeveniments.

Gràcies a totes les persones que ens doneu l’oportunitat d’explicar-nos i mostrar-nos a través dels vostres canals de comunicació.

EL RECULL DE LA MEDIATECA

 

Les claus per afavorir el diàleg familiar, per a Family CaixaBank
L’elevat ritme de vida que portem fa que a les famílies els costi trobar temps per facilitar el diàleg. En aquest vídeo, l’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, recomana algunes claus per facilitar al màxim l’aparició de moments per compartir experiències entre els membres de la família.
Data: 19 setembre de 2018

…………………………………………………………….

III Jornada d’Orientació Professional a Barcelona, organitzada per Barcelona Activa
La III Jornada d’Orientació Professional, organitzada per Barcelona Activa, ha ofert un espai de reflexió entorn als factors clau que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida i models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés.

L’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, ha participat a la taula dedicada a Noves eines i metodologies aplicades a l’orientació professional on ha compartit l’experiència d’acompanyament que oferim al servei de coaching laboral per a joves. En aquesta taula també hi han participat l’Oriol Ripoll, expert en gamificació, la Neus Benages, que ha aportat la seva experiència en orientació laboral a través del visual thinking, i de l’Ana del Pino, amb la seva experiència amb el mindfulness. A partir de les 2:20:35.
Data: 14 de juny de 2018, a l’Auditori de Barcelona Activa

…………………………………………………………….

Conferència de Mercè Conangla | Emocions, àtoms d’eternitat: Un viatge amb l’Ecologia Emocional
Mercè Conangla, creadora del model Ecologia Emocional va presentar la ‘IX Edició del Màster Ecologia Emocional’, acompanyada del testimoniatge d’alumnes i professors com l’Anna Soriano, codirectora d’El despertador, que actualment també forma part de l’equip docent del Màster, i explica com va ser la seva experiència, primer com a alumna, i ara com a acompanyant de les i els alumnes de primer any. A partir del minut 54’30.
Data: 18 de maig de 2018, a la Casa del Llibre de Barcelona

…………………………………………………………….

El mirador, de Xip/TV i Mataró Ràdio (Mataró Audiovisual)
Per què dipositem expectatives de felicitat en les vacances? En quins altres moments ens podem sentir “de vacances”? El nostre company Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta, proposa algunes claus en una conversa amb el periodista Pep Andreu al programa ‘El mirador’ de Mataró Audiovisual.
La conversa té lloc els últims 10 minuts del programa, al minut 110.
Data: 28 de març de 2018

…………………………………………………………….

Viure des de l’essència, RN d’Andorra i Ràdio Estel
La periodista Glòria Montasell entrevista Anna Soriano, psicòloga especialitzada en ecologia emocional, a l’espai “Amb veu de dona”.
A partir del minut 39’40.
Data: 20 de març de 2018

…………………………………………………………….

Interconexiona, Espacio editorial (Youtube)
Mireia Gargallo i Paqui Cano entrevisten Jordi Muñoz a l’espai editorial, on presenta el llibre ’21 días para cambiar tu vida’, coescrit amb Mauro Cavaller.
El llibre és una guia vivencial per fer un viatge: el viatge de la transformació. Actualment també existeix en format curs online.
Data: 19 de març de 2018

…………………………………………………………….

El mirador, de Xip/TV i Mataró Ràdio (Mataró Audiovisual)
Entrevista a Jordi Muñoz, coach, recreador personal i musicoterapeuta que parla de l’organització que codirigeix, de l’origen i les activitats que actualment realitza.
L’entrevista comença a partir del minut 75’30.
Data: 19 de gener de 2018

…………………………………………………………….

 

Ajuntament de Viladecans
Notícia sobre la presentació de la 2a edició del projecte Mentoring Laboral impulsat per l’Ajuntament de Viladecans en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que forma part de les accions de la Diputació de Barcelona per a la dinamització del mercat de treball. El projecte compta amb l’assessorament tècnic i la facilitació d’un equip d’El despertador format per Anna Soriano (a la dreta en la imatge), Maricel Ruiz i Gisela Oliva.

Enguany el projecte afronta el repte de seguir treballant per consolidar un model competencial propi: integrador i consensuat amb les persones en desocupació, els serveis de RRHH de les empreses participants i els i les tècniques municipals d’ocupació i agents del tercer sector que en formen part.
Data: 16 de novembre de 2017

…………………………………………………………….

Programa Skills – TecnoCampus Mataró
Article de Laura Andrés Tallardà per a La Vanguardia sobre el Programa Skills de TecnoCampus Mataró, que vol facilitar la transició entre les aules universitàries i l’àmbit professional. Amb la participació de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, i cocreador i facilitador del Programa.
Data: 4 de novembre de 2017

…………………………………………………………….

El servei de Coaching laboral per a joves de Barcelona Activa
Entrevista amb Anna Soriano, codirectora d’El despertador i formadora del servei de coaching laboral a Barcelona Activa, i l’Emma Estellés, estudiant de Batxillerat i participant d’un dels grups de coaching laboral per a joves.
Data: 28 de juliol de 2017

…………………………………………………………….

Ajuntament de Viladecans
Can Calderon, centre de promoció econòmica de l’Ajuntament de Viladecans, treballa amb el Mentoring Laboral per a la inserció professional.
L’equip d’El despertador formem part d’aquest projecte que té com a objectiu facilitar la inserció laboral a través del desenvolupament competencial per tal de millorar l’ocupabilitat de persones de més de 45 anys que estiguin a l’atur. Una altra línia de treball se centra en la formació a empreses que volen millorar la gestió dels seus recursos humans.
Data: 14 desembre de 2016

video_mentoring-laboral_can-calderon_ajuntament-de-viladecans_el-despertador

Pots ampliar la informació en aquesta notícia d’El Periódico:
Can Calderon trabaja en Viladecans con el Mentoring Laboral para la inserción profesional

…………………………………………………………….

Programa: La nit dels ignorants, de Catalunya Ràdio
A partir del minut 32’40, entrevista amb Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, que comparteix la seva experiència com a voluntari col·laborant amb diverses organitzacions i en diferents països. Un relat que dóna a conèixer el naixement d’El despertador.
Data: 31 d’agost de 2016

2016-08_la-nit-dels-ignorants_entrevista-jordi-munoz_el-despertador
…………………………………………………………….

Jesuïtes Educació
El TQE és la proposta educativa disruptiva per Tercer i Quart d’ESO de Jesuïtes Educació (que dóna continuïtat a la NEI). Els educadors que la lideraran a partir del setembre del 2016 s’han constituït com un equip d’alt rendiment durant les 450 hores del PIEP4, el Programa d’Incorporació a l’Experiència Pilot. Compartim un taller amb el grup per potenciar el lideratge i la cohesió d’equip.
Data: 8 de juliol de 2016

youtube_jesuites_el-despertador

…………………………………………………………….

El servei de Coaching laboral de Barcelona Activa
Entrevista amb Anna Soriano, codirectora d’El despertador i facilitadora del servei de coaching laboral a Barcelona Activa.
Data: 18 de maig de 2016

barcelona-activa_servei-coaching-laboral_anna-soriano_el-despertador

(Clica la imatge per veure el vídeo)

…………………………………………………………….

El coaching laboral, sinònim d’èxit en la cerca de feina
L’Anna Soriano i en Jordi Esqué, codirectora i coach i formador d’El despertador, respectivament, dinamitzen l’acte de Barcelona Activa on es fa balanç dels resultats de l’any del Servei de coaching laboral, programa que aconsegueix que el 60% de participants trobi feina.
Data: 18 d’abril de 2016

jornada-networking-i-coaching-laboral_barcelona-activa-i-el-despertador

logo_eldigital_dbarcelona-copia
Amplia la informació a El Digital DBarcelona
http://eldigital.barcelona.cat/el-coaching-laboral-sinonim-dexit-en-la-cerca-de-feina_323214.html

……………………………………………………………

‘Hay que enamorarse de uno mismo para enamorar al mundo’, Jordi Muñoz
Entrevista amb LeCool Barcelona
Data: 26 de maig de 2016

entrevista-le-cool-barcelona-a-jordi-munoz_el-despertador-copia
(Clica la imatge per llegir l’entrevista)

……………………………………………………………

Barcelona Treball Joves a la Fira d’ocupació UPF Feina 2015
En Jordi Muñoz, codirector d’El despertador, ens explica com ajuda Barcelona Activa als joves a buscar feina i què és el que valoren les empreses dels candidats.
Data: 3 de desembre de 2015

fira-ocupacio-upf_el-despertador_barcelona-activa_jordi-munoz_entrevista

(Clica la imatge per veure el vídeo)

……………………………………………………………

#SunMoment de Protextrem
En Jordi Muñoz i en Mauro Cavaller, d’El despertador, dinamitzen l’esdeveniment #SunMoment organitzat per l’empresa farmacèutica Ferrer amb motiu de la presentació dels nous protectors solars Protextrem.
Data: 13 d’abril de 2013

2013_protextrem_sunmoment_ferrer_el-despertador

(Clica la imatge per veure el vídeo)

……………………………………………………………

 

¿Quién manda en mi vida?, reportatge de Borja Vilaseca a El País Semanal
Amb participació de Jordi Muñoz, codirector d’El despertador
Data: 3 de gener de 2010

2010-01-03_el-pais-semanal_reportaje_quien-manda-en-mi-vida_jordi-munoz_el-despertador

(Clica la imatge per llegir el reportatge)

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.