El despertador

Acompanya’ns a la Trailwalker!

trailwalker_El-despertador

CAST

L’equip d’El despertador compartim una visió il·lusionant de la vida, creiem en el potencial de les persones, en el seu poder per poder viure millor. I ens agraden els reptes!

Aquest any la volem liar per una bona causa! Aprofitant l’esperit esportista d’El despertador, que se suma al tarannà solidari de l’equip, ens hem animat a participar a l’Oxfam Intermón Trailwalker 2016, una cursa on diferents equips caminarem i correrem els 100km que transcorren per la Via verda Pirineu – Costa Brava, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, el proper 16 d’abril de 2016. El temps màxim per fer-ho són 32 hores.

Els quatre membres de l’equip han de finalitzar junts la cursa, gràcies sobretot a l’equip de suport, que estarà atent a les necessitats dels corredors/es.

Volem arribar lluny… amb tu!

Si camines sol, aniràs més ràpid.
Si camines acompanyat, arribaràs més lluny
.
(Proverbi xinès)

L’equip d’El despertador no volem caminar ràpid perquè preferim caminar acompanyats i compartir el nostre camí amb totes i tots vosaltres. Per això ens agradarà comptar amb la teva complicitat i suport.

En què consisteix la Trailwalker?

Perquè un equip pugui participar a aquesta marxa solidària ha d’aconseguir sumar 1.500 € en concepte de donatiu, la qual cosa assegura la seva participació. Així que ara comença una ‘cursa de fons’ per aconseguir aquesta suma. Poden semblar molts diners, però això garanteix que els equips ens comprometem de veritat a aconseguir-ho. Cada gra de sorra ens acostarà a la meta! Motivació no ens en falta! 😉

Quina és la causa?

Moltes dones i nenes, a països com el Txad o Etiòpia, caminen 5 hores cada dia carregades amb 20kg d’aigua perquè les seves famílies sobrevisquin. Que arribem al km 100 ajudarà moltes famílies a disposar d’aigua potable a les seves comunitats. Facilitar-los l’accés a l’aigua és aportar dignitat a les seves vides. Els diners dels equips aniran destinats a aquesta lluita de supervivència.

*Tots els donatius rebuts a través de la pàgina web d’Oxfam Intermón Trailwalker es poden desgravar fins a un 25% les persones particulars i fins a un  35% les empreses.

Com em puc sumar al repte?

  • Pots ‘patrocinar kms de la cursa’: 1km x 10 euros. Fes el donatiu a través de la nostra pàgina d’equip de la Trailwalker, i comparteix-nos el teu nom perquè imprimirem els de totes les persones ‘patrocinadores’ a les samarretes amb què farem la marxa solidària. Superar aquest repte serà un esforç col·lectiu.
  • Pots enviar un SMS al número 28018 amb el text “TW G111“, i rebrem l’import íntegre de 1,20€ (G-111 és el número del nostre dorsal). Pots incloure un missatge de suport que es publicarà a la nostra pàgina!
  • Suggereix-nos temes per afegir a la nostra llista de música de la Trailwalker a Spotify. Escriu-nos a info@el-despertador.com amb la teva proposta musical. El dia de la cursa aquesta banda sonora ens acompanyarà durant els 100km!
  • Comparteix les nostres informacions, o fes difusió de la nostra pàgina d’equip a través de les teves xarxes socials.
  • Pots venir el 16 d’abril a donar-nos suport i viure l’ambient que de ben segur serà espectacular.

Et deixem amb un vídeo perquè ens vagis coneixent… i t’engresquis a caminar amb nosaltres! Ens acompanyes?
Trailwalker is coming!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=K2IDcwunx3A?rel=0&w=900&h=600%5D

Moltes gràcies!!!

Categories: El despertador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *