Activitat

Un Sant Jordi de conte! (4t concurs #somriulavida)

CAST

sant-jordi-2016_El-despertador

El mes d’abril és inspirador, enamoradís, ens omple de llum i de dies més llargs, i també de pluges, pluges plenes d’aigua i també plenes d’idees!

Aquesta diada de Sant Jordi ens inspira paraules, poemes, textos, i tot plegat ens porta a convidar-te a compartir les teves lectures preferides per fer un sant Jordi de conte!

Quines són aquelles lectures que més et commouen?, que t’han fet somriure, plorar, somiar, despertar…? Amb quins textos i paraules voldries inspirar d’altres persones? T’agradaria compartir la teva lectura? Ens llegeixes algun fragment? Volem saber com sonen aquestes línies amb la teva pròpia veu, i per això t’animem a fer-nos arribar una nota de veu amb el passatge que triïs. Si vols, com a suggeriment, pots acompanyar les paraules amb alguna música de fons.

4t concurs #somriulavida

Aprofitant la posada en marxa de Ràdio El despertador, els publicarem al nostre canal online, de manera que, un cop tots publicats, puguem fer una votació dels més inspiradors a través de les nostres xarxes socials (facebook i twitter). La persona que hagi recitat el fragment que acumuli més ‘likes’ guanyarà el llibre d’El despertador ’21 días para cambiar tu vida’.

Fem un resum amb les dades bàsiques per participar en el 4t concurs #somriulavida:

sant-jordi-2016

Amb aquesta ja són 4 les edicions del concurs #somriulavida. Cada una d’elles ha tingut una temàtica diferent: fotografies, haikus, imatges despertadores… Et convidem a fer un cop d’ull a les edicions passades: 1r concurs, 2n concurs, 3er concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *