amb mi

Coaching nutricional

CAST

Perquè coaching-nutricionalsom el que mengem et proposem un viatge per l’apassionant món dels aliments i la nostra relació amb la cuina i la taula.

Suma’t a aquesta interessantíssima proposta de l’Anna Gispert, dietista-nutricionista especialitzada en coaching nutricional. En 6 sessions de 2 hores explorarem com millorar la nostra alimentació. No només ens fixarem en els aliments, també abordarem les nostres emocions i creences associades al fet de menjar.

La modalitat és la de treball en grup: 6 participants en trobades cada 15 dies durant 3 mesos. El preu és de 180€. Si t’agradaria formar part d’aquest nou grup, envia’ns un correu a info@el-despertador.com i entre els interessats trobarem l’horari que millor ens encaixi a tots. Places limitades!

Bon profit i fins ben aviat!

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.