amb mi

Coaching per a emprenedors: emprendre en grup

CAST

Volem passaremprendre-en-grup a l’acció amb tu i acompanyar-te a tirar endavant el teu projecte professional. Ara i aquí és un bon moment per adonar-te que ja fa temps que estàs en moviment… Què tal un espai per a la reflexió i el compartir?

Volem constituir grups de 4 emprenedors per sumar esforços i experiències. Aprofitarem els aprenentatges de cadascú per seguir avançant amb més consciència i determinació. Des de la missió i la visió, passant per la teva marca i els teus recursos, fins a com teixir un networking exitós amb el teu entorn (clients, socis, inversors, equip, aliats, etc).

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s