amb mi

Coaching per a emprenedors: emprendre en grup

CAST

Volem passaremprendre-en-grup a l’acció amb tu i acompanyar-te a tirar endavant el teu projecte professional. Ara i aquí és un bon moment per adonar-te que ja fa temps que estàs en moviment… Què tal un espai per a la reflexió i el compartir?

Volem constituir grups de 4 emprenedors per sumar esforços i experiències. Aprofitarem els aprenentatges de cadascú per seguir avançant amb més consciència i determinació. Des de la missió i la visió, passant per la teva marca i els teus recursos, fins a com teixir un networking exitós amb el teu entorn (clients, socis, inversors, equip, aliats, etc).

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.