Activitat

Descobrint les ocupacions que m’interessen

CAST

descobrint-ocupacions_objectiu-professional_barcelona-activa_el-despertador_webTot camí comença en un mateix. No tinguis pressa, és important que et prenguis un temps tranquil i ampli per explorar amb detall els teus interessos. Perquè només quan te n’hagis apropiat tindrà sentit posar-se a caminar. Què és sinó un vaixell sense rumb? Cap vent li és favorable… Submergim-nos, doncs, per trobar allò que més t’agrada i fixar el teu objectiu.

A vegades davant l’abundància de possibilitats de futur ens sentim perduts. De tant informar-nos i analitzar l’oferta formativa, per exemple, entrem en el bucle del dubte recorrent. I d’aquí no se surt mirant enfora sinó més aviat tornant a un mateix. Necessitem silenci, deixar de calcular i permetre’ns contactar amb les nostres il·lusions. Aleshores, un cop reconegut l’àmbit que m’apassiona, podré anar al mercat de treball per conèixer les ocupacions i la formació requerida.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisApunta’t a les properes edicions:

Pendent Programació

Inscripcions gratuïtes al web de Barcelona Activa, al següent enllaç.


Et convidem a consultar alguns continguts que et poden ajudar a fer camí en el descobriment de la teva vocació:

 Ens preguntem… com puc descobrir la meva vocació? (podcast)
Descobrim algunes claus que ens poden permetre connectar amb la nostra vocació a través dels testimonis i les reflexions de: Natalia Vázquez La tiradora de hilos, Esther Salvachua de la Fundació Ser.Gi, Hannes Brandt de la Fundació Bertelsmann, Carme Roselló de Barcelona Activa, Vanesa Garcia de la Fundació Nous Cims, Joan Canals d’El despertador i Alba Veryser. Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *