Activitat

Descobrint les ocupacions que m’interessen

CAST

descobrint-ocupacions_objectiu-professional_barcelona-activa_el-despertador_webTot camí comença en un mateix. No tinguis pressa, és important que et prenguis un temps tranquil i ampli per explorar amb detall els teus interessos. Perquè només quan te n’hagis apropiat tindrà sentit posar-se a caminar. Què és sinó un vaixell sense rumb? Cap vent li és favorable… Submergim-nos, doncs, per trobar allò que més t’agrada i fixar el teu objectiu.

A vegades davant l’abundància de possibilitats de futur ens sentim perduts. De tant informar-nos i analitzar l’oferta formativa, per exemple, entrem en el bucle del dubte recorrent. I d’aquí no se surt mirant enfora sinó més aviat tornant a un mateix. Necessitem silenci, deixar de calcular i permetre’ns contactar amb les nostres il·lusions. Aleshores, un cop reconegut l’àmbit que m’apassiona, podré anar al mercat de treball per conèixer les ocupacions i la formació requerida.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisApunta’t a les properes edicions:

ABRIL
Dilluns 1 d’abril, de 12h a 14h, a Barcelona Activa – Porta22

MAIG
Dijous 16 de maig, de 12h a 14h, a Barcelona Activa – Porta22

JUNY
Dilluns 17 de juny, de 18h a 20h, a Barcelona Activa – Porta22

 

Inscripcions gratuïtes al web de Barcelona Activa, al següent enllaç.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.