amb els joves

Transforma les pors en reptes

CAST

Què podem fetransforma-pors-en-reptesr amb les emocions que ens acompanyen davant la incertesa del futur?

La finalitat d’aquest taller és oferir un espai per indagar en els propis recursos i evitar viure les situacions d’incertesa des de la por, sinó duent el timó de la nostra barca. Així com els mariners han d’aprendre a navegar amb tot tipus d’estat de la mar, nosaltres hem d’aprendre a moure’ns pels diferents paisatges de la vida. “Els mars encalmats no fan mariners hàbils”.

Sovint no estem preparats pels esdeveniments vitals que ens anem trobant o que nosaltres mateixos anem provocant. Tendim a voler controlar el nostre entorn per evitar ensurts però… la vida és moviment! Per tant, enlloc de malbaratar l’energia en voler controlar el nostre entorn, pot ser més interessant dedicar aquesta energia a aprendre a viure en un entorn dinàmic.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *