amb els joves

Transforma les pors en reptes

CAST

Què podem fetransforma-pors-en-reptesr amb les emocions que ens acompanyen davant la incertesa del futur?

La finalitat d’aquest taller és oferir un espai per indagar en els propis recursos i evitar viure les situacions d’incertesa des de la por, sinó duent el timó de la nostra barca. Així com els mariners han d’aprendre a navegar amb tot tipus d’estat de la mar, nosaltres hem d’aprendre a moure’ns pels diferents paisatges de la vida. “Els mars encalmats no fan mariners hàbils”.

Sovint no estem preparats pels esdeveniments vitals que ens anem trobant o que nosaltres mateixos anem provocant. Tendim a voler controlar el nostre entorn per evitar ensurts però… la vida és moviment! Per tant, enlloc de malbaratar l’energia en voler controlar el nostre entorn, pot ser més interessant dedicar aquesta energia a aprendre a viure en un entorn dinàmic.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.