Activitat

Tornen les Jornades de portes obertes! Cap 1: Com gestionem les emocions?

CAST

EIMG_20140903_150538l dimecres 8 d’octubre a les 19h tornen les Jornades de Portes Obertes a El despertador.  Han estat ja moltes les persones que ens han visitat i han experimentat en primera persona disciplines de creixement personal amb nosaltres, gràcies a aquesta modalitat. Ara, aquesta nova temporada, estrenem un nou format.

Quedarem un cop al mes, habitualment, per espai d’uns 90 minuts per  fer una sessió vivencial en grup on podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

I, a més, et proposarem sempre una temàtica concreta sobre la qual conversar i viure una experiència en directe perquè descobreixis la nostra forma de treballar. Aquest primer capítol anirà relacionat amb la gestió emocional, reflexionarem amb dinàmiques participatives a partir de la pregunta: Com gestionem les emocions? Ho farem de la mà de l’Anna Soriano, experta en ecologia emocional.

Tot en un espai fantàstic i acollidor, el de La Createca (C. Comte Borrell 122, Metro Urgell). Amb la companyia d’altres persones amb ganes de compartir una bona tassa de cafè o tè, una cervesa o les delicioses tapes que fan.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Com gestionem les emocions?’
Les places són limitades, només hi ha 10!

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb molt d’entusiasme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *