Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 4: Aquest any sí?

CAST

Folio Club TiendaDescobrim amb el coaching les claus per fer realitat els teus projectes. Vine a fer un tastet, dissabte 10 de gener a les 11h, que t’ompli d’energia per començar el 2015 a tota màquina!

Comencem un nou any amb noves il·lusions, amb ganes de fer foc nou, amb noves promeses que ens volem fer per viure millor. Tanmateix val la pena preguntar-nos: Aquest any sí? Vull que sigui una realitat?, mouré fitxa o ho deixaré al tinter?…

Com puc fer realitat els meus projectes (personals o professionals)? Què puc fer per brillar amb llum pròpia? Com puc gestionar millor les meves pors? Aquestes i d’altres preguntes que puguis tenir les conversarem en una xerrada vivencial en grup per orientar-te i impulsar-te en el teu camí.

Amb en Jordi Muñoz (coach i recreador personal) et presentarem, a través de dinàmiques lúdiques i participatives, el coaching. Una disciplina que proposa el desenvolupament humà a partir de l’entrenament d’hàbits de comportament més òptims per assolir tot allò que et proposis. Per fer-ho possible t’acompanyem a prendre consciència, no només de com estàs i del que vols aconseguir, sinó també del potencial amb el que comptes i de les teves ganes de canviar.

Estem molt contents de celebrar aquesta jornada especial a l’espai de Ceres Natural (Ronda St Pau 49).

Aquesta activitat té un preu de 6€, amb el llibre d’El despertador 21 días para cambiar tu vida inclòs. Si no vols el llibre, perquè ja el tens i no el vols regalar, l’entrada és de 1€.

Per reservar la teva plaça fes-ho trucant al 931856552 o enviant un correu a info@ceresnatural.cat.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació.

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb ganes de què aquest 2015 sigui el teu any! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *