Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 5: Com puc traspassar els meus propis límits?

CAST

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeguim obrint les portes a noves propostes despertadores. En aquest cas serà el divendres 20 de febrer a les 19h.

Et convidem per espai d’uns 90 minuts a fer una sessió vivencial en grup on podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

En aquest cas el tema que tractarem és el de: Com puc traspassar els meus propis límits? De la mà de l’Eva Sánchez (coach) reflexionarem sobre els obstacles que ens posem en forma de creences limitants a l’hora de caminar els nostres objectius diaris i els nostres reptes més il·lusionants. Identificarem quines estan presents i t’oferirem eines per superar-les i poder accionar els teus projectes. Reflexionarem com sempre des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

Repetim a l’acollidor espai de a l’espai de Ceres Natural (Ronda St Pau 49).

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Com puc traspassar els meus propis límits?’Les places són limitades! 

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb molt d’entusiasme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *