Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 5: Com puc traspassar els meus propis límits?

CAST

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeguim obrint les portes a noves propostes despertadores. En aquest cas serà el divendres 20 de febrer a les 19h.

Et convidem per espai d’uns 90 minuts a fer una sessió vivencial en grup on podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

En aquest cas el tema que tractarem és el de: Com puc traspassar els meus propis límits? De la mà de l’Eva Sánchez (coach) reflexionarem sobre els obstacles que ens posem en forma de creences limitants a l’hora de caminar els nostres objectius diaris i els nostres reptes més il·lusionants. Identificarem quines estan presents i t’oferirem eines per superar-les i poder accionar els teus projectes. Reflexionarem com sempre des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

Repetim a l’acollidor espai de a l’espai de Ceres Natural (Ronda St Pau 49).

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Com puc traspassar els meus propis límits?’Les places són limitades! 

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb molt d’entusiasme!

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.