Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 7: Com ser emprenedor/a i viure bé en l’intent

CAST

P1060868Divendres 24 d’abril a les 19h tornem a obrir-te les portes d’El despertador per acompanyar-te en els teus reptes.

Et convidem per espai d’uns 90 minuts a fer una sessió vivencial en grup on podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

En aquest cas el tema que tractarem és el de: Com ser emprenedor/a i viure bé amb l’intent. De la mà d’en Joan Canals (psicòleg expert en l’àmbit de l’emprenedoria) procurarem oferir-te eines per realitzar els teus projectes. Reflexionarem com sempre des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

La xerrada és un tastet que girarà entorn a dos temes:
  • L’emprenedor/a, neix o es fa? Treballarem aspectes tan importants com són les seves aptituds, actituds, motivacions i emocions per tal de descobrir si un emprenedor neix o es fa.
  • Emprenedoria i creativitat. Com més emprenedors siguem, més capacitat per generar idees tindrem i, per tant, desenvoluparem més la nostra part creativa. Per emprendre és necessari un bon nivell de creativitat. Reflexionarem sobre la nostra capacitat creativa i facilitarem eines que ajudin a potenciar-la.

Repetirem a l’acollidor espai de Ceres Natural (Ronda St Pau 49), on trobaràs la companyia d’altres persones amb ganes de compartir una bona estona i de fer créixer els seus projectes.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Com ser emprenedor/a i viure bé amb l’intent’Les places són limitades! 

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb molt d’entusiasme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *