Activitat

3r Concurs #somriulavida

CAST

IMG_4551S’acosta Sant Jordi i com cada any et convidem a participar d’una nova edició del Concurs #somriulavida!

Després de les anteriors edicions del 1r Concurs i del 2n Concurs #somriulavida, aquest any hi tornem amb una proposta visual. Ens agradaria que ens compartissis alguna fotografia despertadora que tinguis o vulguis fer per publicar (amb el teu nom) a la nostra web.

L’únic requisit que et demanem és que siguin pròpies i que inspirin a volar, a créixer, a despertar, a respirar nous aromes, olorar noves essències, a obrir nous camins…

Publica les teves fotos a les xarxes fins el 22 d’abril:  a través de twitter amb el hashtag #somriulavida o comparteix-los al facebook de El despertador, amb el teu nom o pseudònim. Pots publicar tantes com vulguis. Podràs anar veient les imatges que ens vagin arribant al nostre twitter i a la mateixa pàgina de facebook.

El dia 23, per Sant Jordi, donarem a conèixer la fotografia guanyadora. Serà aquella que hagi acumulat més “retuits” o més “likes” a les xarxes socials. El/la guanyador/a tindrà com a premi un exemplar del llibre de El despertador: 21 días para cambiar tu vida i una sessió de coaching gratuïta. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *