Activitat

3r Concurs #somriulavida

CAST

IMG_4551S’acosta Sant Jordi i com cada any et convidem a participar d’una nova edició del Concurs #somriulavida!

Després de les anteriors edicions del 1r Concurs i del 2n Concurs #somriulavida, aquest any hi tornem amb una proposta visual. Ens agradaria que ens compartissis alguna fotografia despertadora que tinguis o vulguis fer per publicar (amb el teu nom) a la nostra web.

L’únic requisit que et demanem és que siguin pròpies i que inspirin a volar, a créixer, a despertar, a respirar nous aromes, olorar noves essències, a obrir nous camins…

Publica les teves fotos a les xarxes fins el 22 d’abril:  a través de twitter amb el hashtag #somriulavida o comparteix-los al facebook de El despertador, amb el teu nom o pseudònim. Pots publicar tantes com vulguis. Podràs anar veient les imatges que ens vagin arribant al nostre twitter i a la mateixa pàgina de facebook.

El dia 23, per Sant Jordi, donarem a conèixer la fotografia guanyadora. Serà aquella que hagi acumulat més “retuits” o més “likes” a les xarxes socials. El/la guanyador/a tindrà com a premi un exemplar del llibre de El despertador: 21 días para cambiar tu vida i una sessió de coaching gratuïta. 

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.