Activitat

El joc de la diversitat: navegant per diferents entorns

CAST

el-joc-de-la-diversitat_El-despertador2Davant d’entorns cada cop més canviants, on intervenen nous actors amb mirades, valors, cultures o maneres de fer diferent, ens calen eines per gestionar la flexibilitat i la gestió del canvi.

Amb aquesta activitat podràs viure una nova situació i dissenyar les teves pròpies eines per gestionar-la i acceptar la integració com un fet positiu i enriquidor.

Has viscut l’experiència d’entrar en un entorn diferent? Has volgut ajudar algú a adaptar-se al teu entorn? Què entenem per flexibilitat i gestió del canvi? 

Flexibilitat i gestió del canvi és l’habilitat d’adaptar-se i treballar eficaçment en diferents i variades situacions i amb persones o grups diversos. Suposa entendre i valorar postures o punts de vista diferents, o bé adaptar el propi enfocament a mesura que la situació ho requereixi. També canviar o acceptar sense problemes els canvis en la pròpia organització o en les responsabilitats del lloc de treball.

Aquesta activitat et permetrà treballar, al llarg de 3 hores, un aspecte concret i pràctic de la competència de flexibilitat i gestió del canvi:

  • Coneixerem que al llarg de la nostra vida ens trobarem en entorns diferents.
  • Fomentarem la integració i la participació.
  • Acceptarem la integració com un fet positiu i enriquidor.
  • Fomentarem la capacitat de generar nous recursos d’adaptació per a cada nova situació.
icona-llapisPROPERES EDICIONS:

Pendent Programació

 

Inscripcions gratuïtes al web de Barcelona Activa, al següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *