Activitat

Junts hem anat més lluny que mai!!!

Aquest any, gràcies al vostre suport, hem anat més lluny que mai… Hem assolit reptes impensables! I el més important: ho hem fet passant-ho molt bé i gaudint del camí!

13871708_10154363299349717_67427972_n

Tanquem aquest intens curs amb la satisfacció d’haver gaudit despertant plegats més somnis, més possibilitats, més il·lusions, més capacitats, més equips, més somriures, més vides…

Volem celebrar-ho compartint dos videos que expressen dos grans reptes de llarg recorregut que hem aconseguit gràcies al suport, entusiasme i al·lè de moltes persones que no només volen despertar, sinó que també ens acompanyeu a despertar les vides de molta gent que camina al nostre voltant.

La Trailwalker que vàrem fer el passat 16 d’abril, caminant 100kms en equip, solidaritzant-nos amb la causa d’Oxfam Intermón de poder dotar d’aigua moltes poblacions d’Àfrica i donar suport a les persones refugiades de la guerra de Síria. Molts mesos entrenant i molts esforços que han fet possible el nostre propòsit: arribar a la meta de Sant Feliu i, sobretot, contribuir al benestar de persones que mereixen tenir l’oportunitat de poder viure en plenitud.

I la Flashmob del 19 de juny, que vàrem realitzar amb el suport de ProjectA teatre social, a l’Arc de Triomf, amb més de 50 persones que ens vàreu acompanyar a ballar i encomanar vida amb el vostre entusiasme. Aquest any hem viscut experiències de tot tipus i ens hem adonat que malgrat caiguem i molts cops ens sentim sols/es, quan ens acompanyem tot és més fàcil.

Gràcies per tot i us esperem el proper curs amb moltes ganes de seguir-la liant i despertant plegats…

#juntsméslluny sempre!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *