Blog

Moments màgics de 2016

CAST

moments-magics-2016_el-despertador
Arriba l’últim mes de l’any, un mes que ens convida a valorar quin profit hem tret de l’any que s’acaba, ple de matisos i experiències de totes les tonalitats emocionals.

Com de satisfet estàs del 2016? Hi ha tantes respostes possibles… Tot depèn del prisma que prenguem i del que vulguem avaluar: balanç econòmic?, balanç laboral?, balanç sentimental?, emocional?, competencial?

.

Nosaltres et volem proposar recuperar els moments màgics de l’any! Que què és un moment màgic? És aquell petit o gran instant, petit o gran repte que representa un ancoratge significatiu, pel nivell de consciència, pel grau de connexió del moment, per l’emotivitat, etc. En definitiva, un moment significatiu que queda fixat a la nostra memòria emocional.

Enguany l’equip d’El despertador volem començar compartint 2 moments màgics concrets. I ho són, de màgics per a nosaltres, perquè ens han demanat constància, perseverança, entrenament, repte i superació. I també ens han donat molta alegria!

Aquí els nostres #momentsmàgics2016:


bareta-moments-magics-20161. OXFAM INTERMÓN TRAILWALKER | 16 ABRIL 2016

Enguany hem superat un dels reptes més ambiciosos i de llarg recorregut que ens hem plantejat fins ara. El 16 d’abril vàrem participar a l’Oxfam Intermón Trailwalker 2016, una marxa on diferents equips caminen els 100km que transcorren per la Via verda Pirineu – Costa Brava, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, solidaritzant-nos amb la causa d’Oxfam Intermón de poder dotar d’aigua moltes poblacions d’Àfrica i donar suport a les persones refugiades de la guerra de Síria. La sensació d’arribar a la meta de Sant Feliu va ser increïble! Moltes emocions que recollien molts mesos entrenant, molts esforços i molta gent recolzant-nos. I, per damunt de tot, el sentiment de contribuir amb el nostre esforç al benestar de persones que mereixen tenir l’oportunitat de poder viure amb dignitat.

[Si vols conèixer l’experiència, llegeix la crònica de la cursa i viu els passos de la marxa en aquest vídeo-resum del procés.]

 

13871708_10154363299349717_67427972_nbareta-moments-magics-20162. FLASHMOB ‘JUNTSMÉSLLUNY’ | 19 JUNY 2016

La primavera passada vam assolir el gran repte de fer realitat la flashmob ‘Junts més lluny’, gràcies al suport, entusiasme i al·lè de moltes persones que no només volen despertar, sinó que també volen impactar al seu entorn. I gràcies, especialment,  al suport de ProjectA teatre social. Omplir  l’Arc de Triomf, amb més de 50 persones que ens vàreu acompanyar, de balls i entusiasme, encomanava vida per tots els porus! Clica sobre la imatge per veure el vídeo!

 

Tot sovint, els moments màgics formen part del nostre dia a dia i s’amaguen darrera d’instants que ens fan despertar de la rutina. Volem convidar-te a que els despertis tu també!
Perquè saps una cosa? La gràcia dels moments màgics és que encomanen les ganes de celebrar i de seguir-ne cultivant.

Comparteix tu també un dels teus #momentsmàgics2016 amb nosaltres!

COM HO POTS FER?

Comparteix un VÍDEO, una FOTOGRAFIA i/o un TEXT a Facebook, Twitter o Instagram explicant el teu moment màgic de l’any amb l’etiqueta #momentsmàgics2016, i convida 3 persones del teu entorn a fer el mateix (etiqueta’ls perquè puguin rebre la teva invitació). D’aquesta manera omplirem les xarxes socials de #momentsmàgics2016!

Aquesta pot ser una proposta de text:

“Per acomiadar l’any teixim, entre totes i tots, un fil de #momentsmàgics2016 que ompli les xarxes de complicitat. El moment màgic que vull compartir és ……………
I convido a (etiqueta persona), a (etiqueta persona) i a (etiqueta persona) a fer créixer aquest fil màgic!”

Anima’t i participa! I entre totes i tots farem que el fil dels moments màgics ens ajudi a posar en valor tot allò que ja atresorem en nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *