Activitat

El joc en equip

CAST

Jugant-NOS com a equip

Connectem amb el nostre nen i nena interiors per gaudir sense prejudicis, sense complexos, amb les ganes d’explorar de l’infant que ens acompanya i ens convida a disfrutar del món del joc.

Us convidem a compartir un espai dedicat al joc: quedem per jugar!

.

Desenvolupem l’espontaneïtat, gaudim amb flexibilitat i obertura, posem en pràctica la capacitat d’adaptació, la creativitat en estat pur, l’expressió corporal, etc. Fluïm en el present, en l’aquí i l’ara, amb plenitud.

L’estat de jugar ens permet provar, atrevir-nos, experimentar sense por d’equivocar-nos, provant noves maneres de fer, de construir, de comunicar-nos que ens poden ajudar a connectar amb la nostra millor versió. El principi del plaer ens connecta al màxim amb l’experiència que estem vivint.

Ens divertim i ens descobrim jugant, a partir de la Gamificació, del Coaching lúdic i recreatiu, de la Risoteràpia i del Clown. Ens regalem un espai per compartir i conèixer-nos gaudint, al mateix temps que treballem:

  • Cohesió.
  • Comunicació.
  • Creativitat.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.