Activitat

El joc en equip

CAST

Jugant-NOS com a equip

Connectem amb el nostre nen i nena interiors per gaudir sense prejudicis, sense complexos, amb les ganes d’explorar de l’infant que ens acompanya i ens convida a disfrutar del món del joc.

Us convidem a compartir un espai dedicat al joc: quedem per jugar!

.

Desenvolupem l’espontaneïtat, gaudim amb flexibilitat i obertura, posem en pràctica la capacitat d’adaptació, la creativitat en estat pur, l’expressió corporal, etc. Fluïm en el present, en l’aquí i l’ara, amb plenitud.

L’estat de jugar ens permet provar, atrevir-nos, experimentar sense por d’equivocar-nos, provant noves maneres de fer, de construir, de comunicar-nos que ens poden ajudar a connectar amb la nostra millor versió. El principi del plaer ens connecta al màxim amb l’experiència que estem vivint.

Ens divertim i ens descobrim jugant, a partir de la Gamificació, del Coaching lúdic i recreatiu, de la Risoteràpia i del Clown. Ens regalem un espai per compartir i conèixer-nos gaudint, al mateix temps que treballem:

  • Cohesió.
  • Comunicació.
  • Creativitat.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *