Activitat

Swing per fluir com a equip

CAST

Swing per fluir com a equip

Amb el ball i la dansa tenim l’oportunitat de conversar amb el nostre entorn a un altre nivell: podem expressar sense necessitat de la paraula, comunicar-nos amb els altres. Descobrim emocions i transformem l’energia d’un determinat moment. Aprenem de cada moviment que ens acompanya, amb consciència del moment present. I ens descobrim en equip.

.

Us convidem a dansar, amb la versió de cadascú, per fluir amb la vida en aquest taller que combina passos del swing i del coaching. Des del permís per gaudir i les ganes d’aprendre podrem trobar la fluïdesa necessària per oferir i oferir-nos la nostra millor versió.

A través del Swing i el Coaching treballem de manera molt amena -no cal saber ballar ni tenir coneixements de swing o lindy hop- aspectes com:

  • Comunicació: empatia, donar-rebre, oferir-demanar, escoltar.
  • Lideratge i colideratges.
  • Rols i canvis de rol.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.