Activitat

Swing per fluir com a equip

CAST

Swing per fluir com a equip

Amb el ball i la dansa tenim l’oportunitat de conversar amb el nostre entorn a un altre nivell: podem expressar sense necessitat de la paraula, comunicar-nos amb els altres. Descobrim emocions i transformem l’energia d’un determinat moment. Aprenem de cada moviment que ens acompanya, amb consciència del moment present. I ens descobrim en equip.

.

Us convidem a dansar, amb la versió de cadascú, per fluir amb la vida en aquest taller que combina passos del swing i del coaching. Des del permís per gaudir i les ganes d’aprendre podrem trobar la fluïdesa necessària per oferir i oferir-nos la nostra millor versió.

A través del Swing i el Coaching treballem de manera molt amena -no cal saber ballar ni tenir coneixements de swing o lindy hop- aspectes com:

  • Comunicació: empatia, donar-rebre, oferir-demanar, escoltar.
  • Lideratge i colideratges.
  • Rols i canvis de rol.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *