Uncategorized @ca

A casa

CAST

Viure ésa-casa_rodona2a-casa_rodona1vincular-nos.
Les relacions formen part de la vida d’una manera essencial.

“Quan algú evoluciona, tot el que l’envolta evoluciona”, Paulo Coelho.

Sempre estem interactuant amb altres persones, tant sigui en relacions properes i íntimes, com abundants i sorolloses. El fet és que sempre som amb els altres i aquesta riquesa hi és en tots els aspectes: en l’aprenentatge, l’alegria i la passió, però també en les pors, l’estrès i les frustracions.

Hi ha relacions familiars i afectives que et fan sentir com a casa, i és precisament en aquest espai on et convidem a viure les relacions com una font d’aprenentatge. Et proposem redefinir la mirada que tenim en la nostra manera de relacionar-nos amb nosaltres i el món, per poder caminar i compartir d’una forma més fluïda, més en pau amb nosaltres mateixos. Amb què o amb qui em comprometo?

Et proposem diferents itineraris i estacions per sentir-te com a casa:

amb-la-familia

amb la FAMÍLIA

La nostra família escollida és el conjunt de persones que formen part del nostre univers relacional afectiu, el qual hem triat en llibertat, i per això existeixen molts tipus de família, amb fills, sense fills, amb pares, avis, famílies en procés de separació, famílies en reconstrucció, etc.

Sigui quina sigui la naturalesa del teu univers familiar, t’oferim eines a través de propostes concretes per millorar les relacions familiars, per acompanyar emocionalment un procés de separació, per treballar en la reconstrucció familiar, etc.

amb-els-fills

“La nostra principal tasca com a pares és la nostra pròpia construcció com a éssers humans” (Ecologia Emocional)

També et proposem compartir experiències i aprofundir en allò que cadascú de nosaltres vol per als seus fills. Et convidem a cercar les eines necessàries per educar fills creatius, amorosos, pacífics i autònoms (CAPA). Què és el que més m’entusiasma de ser pare? Què estic aprenent dels meus fills? Quins recursos tinc per generar el clima que m’agradaria compartir a casa?

icona-trainingTallers o propostes:

Coaching per a mares i pares
Reformes familiars

Constel·lacions familiars
Màster en Ecologia Emocional

.

amb lamb-la-parellaa PARELLA

La parella forma part de la família escollida lliurement per compartir camí. Escollir-se des de la llibertat i la responsabilitat vol dir respectar territoris, sense perdre la pròpia integritat ni diluir-nos en l’altre.

La nostra parella és el gran mestre que ens dóna la possibilitat d’aprendre a gestionar els nostres pensaments i emocions per reconèixer el que realment som. Ell/ella creix contínuament i nosaltres també creixem al seu costat. Tanmateix gestionar aquests canvis constants sovint resulta dificultós. Què vull: ser feliç o tenir la raó?

icona-trainingTallers o propostes:

CURS: L’apassionant món de la parella
Noves mirades: la parella

Constel·lacions familiars
Sopar per a singles
Sopar per a lovers

.
Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Categories: Uncategorized @ca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *