Activitat

L’apassionant món de la parella

CAST

apassionant-mon-parella_el-despertador3Un dels temes estrella i recurrents del dia a dia són les relacions de parella, tant en els moments en què no estem en parella com en el moments en què sí.

I potser veiem que les relacions no són tan fàcils com ens havien explicat en els contes: “s’enamoraren, foren feliços i menjaren anissos”

És necessari estar en parella per sentir-se complet/a?
Com continua la història després del primer petó?
Hi ha un únic model d’amor?
Quins són els ingredients bàsics per a una bona convivència?
Les relacions d’èxit són les que duren en el temps?

Des d’El despertador et proposem, a través del curs L’apassionant món de la parella, fer un viatge cap a dins per anar trobant respostes a aquestes i d’altres preguntes: aprendre i transformar-nos amb elles. I ho volem fer des de la vivència, la creativitat i la diversió.

Tots som arquitectes de les nostres vides i de les nostres relacions

Hem estructurat el curs en 4 cicles. En cadascun d’ells aprofundirem en una de les diferents fases de construcció. Et convidem a posar-te el casc d’obra i que ens acompanyis en aquest projecte:

Cicle 1. Per començar: Preparant el terreny
Et sents un/a arquitecte competent en la teva pròpia vida? Tens els recursos que necessites dins teu? Busques algú perquè t’ensenyi el que et manca o per compartir tots dos el que ja sabeu? En aquest primer cicle ens enamorarem de nosaltres mateixos per enamorar el món.

Cicle 2. Per continuar: Construint una llar
Has trobat algun arquitecte amb qui tens ganes de construir? El primer pas és revisar els plànols i fonaments d’aquesta nova casa perquè es pugui aixecar de manera sòlida i les bufades de vent no se l’emportin d’una revolada… En aquest segon cicle identificarem els elements necessaris perquè la casa pugi de manera sòlida.

Cicle 3. Per mantenir: Revisant i reparant les esquerdes
Com a tota casa, les relacions necessiten manteniment, anar reparant les petites esquerdes i desperfectes i, si cal, fer unes reformes interiors. En aquest tercer cicle, trobarem les maneres per viure els conflictes com a font d’aprenentatge.

Cicle 4. Per avançar: Creixent plegats
Les cases poden créixer en moltes direccions: ampliar pisos, fer jardins, crear espais diàfans, i també es poden dividir i convertir-se en dos espais independents. Totes les opcions són bones, si segueixen sent cases acollidores i construïdes des de l’amor. En aquest últim cicle, reflexionarem sobre l’amor madur, sigui quina sigui la seva fórmula.


DADES BÀSIQUES

 Les sessions són independents i, a la vegada, complementàries.

 Facilitadors: Anna Soriano (psicòloga i experta en ecologia emocional) i Jordi Muñoz (coach i recreador personal), directors d’El despertador.

mail iconaMés informació a info@el-despertador.com.


Et deixem amb aquest vídeo promocional 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *