Blog

Com puc ser creatiu i creativa?

CAST
globus blaus a l'aire

Ser creatiu/va no és altra cosa que sortir de l’àmbit del conegut per endinsar-se (amb alegria i il·lusió) en el terreny del desconegut. Tot moment, tota ocasió és vàlida, doncs, per experimentar la riquesa de la proposta creativa.

Perquè som molt més que allò que creiem, sentim i fem, perquè la vida demana ser viscuda amb intensitat i passió és vital avançar com a aprenents: amb capacitat i ganes d’explorar, entrenar i incorporar. Quan et decideixes per una nova possibilitat, et regales l’oportunitat de recrear-te.

Per tant, defugim de les definicions limitants i injustes que apel·len a parlar de la nostra essència com a creativa o no creativa. Donem-nos permís per descobrir-nos i reinventar-nos amb cada pas que donem.

Sense més preàmbuls, ens agradaria preguntar-te pels teus espais creatius, on et reconeixes sent creatiu/va?
Si ens aturem aquí podrem prendre consciència del fet que la màgia està justament en el llindar, en el trànsit d’allò que encara-no cap allò que ja-sí. És el que té aventurar-se en el territori no cartografiat: descobreixes que els límits estan per superar-los en un camí sense fi.

El sentit d’apostar pel joc de les sorpreses es troba en el seu caràcter de joc. Ens arrisquem simplement per fer-ho, per sentir-nos vius i vives davant dels nous reptes, divertits/des d’invertir tot el nostre capital en trobar rutes on no serveixin les monedes que duem a sobre.

Després de veure la potència de la teva actitud, en quin àmbit t’agradaria ser més creatiu/va?
Les receptes donen el que poden donar (resultats segurs), i poca cosa més. Però el real, certament, no té res a veure amb l’estabilitat. I si ens permetem equivocar-nos, ser imperfectes, podrem obrir la nostra perspectiva dins d’un horitzó més ampli.

Poder ser més creatiu/va és una actitud permanent davant el dia a dia. Depèn de tu, d’estar a la vora del que vols, del que t’interessa i t’agradaria compartir. Fer la motxilla és un acte d’afirmació: que val la pena dir que sí (i tant!), que escrivim la nostra pròpia història, que aprofitem cada dia per reconsiderar el que som i podem ser.

Gràcies per seguir surfejant sobre la teva onada!

.

Et convidem a viatjar a través de la música que desperta la creativitat en aquest podcast del programa ‘En clau de Mi’ de Ràdio El despertador, desitjant que et resulti inspirador…
 Escolta el podcast:

musica-per-crear_radio-el-despertador_creativitat

 

icona-training
TALLERS O PROPOSTES:

Despertant la teva creativitat
Connecta el teu ser creatiu

Coaching per a creatius/ves

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.