Blog

Com puc brillar amb llum pròpia?

CAST

amb el sol entre les mansUn dels objectius que acompanyen el nostre caminar en el nostre dia a dia és excel·lir en cada cosa que fem.

Aconseguir-ho, com sabem, no és senzill. Per fer-ho no n’hi ha prou amb proposar-nos-ho, malgrat que l’esforç i el compromís hi tinguin un paper important, pero caldrà fixar-nos també en la nostra forma d’aparèixer i comunicar-nos.

Per trobar la nostra millor versió està clar que la recepta està en el camí que per a cadascú sigui l’adient: personal i intransferible. Tanmateix sí que hi ha uns ingredients que faciliten que el còctel sigui exitós: si hi ha autenticitat, gaudi i efectivitat en les metes que ens tracem, la confiança i la realització creixen i amb elles la nostra llum.

Què fem, però, abans amb els nervis, expectatives, pors, exigències que també viatgen amb nosaltres? Els aparquem? Els ignorem? Els atenem?

Si no els donem espai difícilment connectarem amb nosaltres i la nostra autenticitat. Per anar avançant en el camí de l’excel·lència necessito permetre’m no saber i reconèixer honestament les tares, els temors i els anhels. Només acceptant-ho i donant-hi un espai puc aprendre i avançar realment. Molt senzill: només reconeixent que és fosc puc encendre la llum.

I seguim… Per què o per a qui vull brillar?

Quan la motivació i l’atenció no estan focalitzades en nosaltres, en el que volem aconseguir, en què volem millorar i quins passos volem donar, perdem estabilitat i convicció en les nostres interaccions. El nostre propòsit es difumina i la nostra passió i capacitat d’expressar el nostre potencial.

Quan liderem el nostre procés ens apropiem del nostre sentir, les nostres paraules prenen cos. El nostre desig batega en la mirada i tracem la ruta, objectius a curt i a llarg termini. Recuperada la passió, l’empenta que brolla fa que no defallim i seguim persistint fins on calgui. Retrobem la nostra presència, ens comencem a desplegar. Qualsevol conversa és una oportunitat. Ja estem brillant.

.

En aquest camí de descoberta, et proposem fer un viatge a través de la música que ens fa despertar, amb algunes propostes musicals i testimonis d’Anna Soriano, Josefina García, David Valls, Esteve Torramilans, Regina Jovell, Luis Grané, Joan Canals, Clara Sunyer, Jordi Esqué i Eva Sánchez-Paniagua.
 Escolta el podcast ‘En clau de mi – Música per despertar’:

Ir a descargar

 Podcast: Com puc fer créixer la meva marca personal?
Descobrim algunes de les claus per fer créixer la nostra Marca Personal a través dels testimonis de: Núria Chiva, Montse Mazón, Cèlia Hil, Mireia Gargallo i Elisabet Alguacil.

Ir a descargar

 

icona-training
 TALLERS O PROPOSTES:

El teu minut de glòria
El paper de la teva vida
Sopar per a singles
Com superar amb èxit l’entrevista de feina
Les deesses que hi ha en mi
Cant i Eutonia (coneix-te a través de la veu)

4 replies »

  1. Bueno, pues ya nos hemos conocido jajajaja….Nos vemos el miércoles en 1,2,3 acció!!! Me he apuntado también al de “En clave de Mi”. Desde ahora soy vuestra fan jajaja….

  2. Hola, os he conocido a través de una amiga (Enri Escrig), me parece muy, muy interesante vuestro trabajo y curiosamente yo estoy diseñando un proyecto sobre coaching y juego, ya que desde hace años me dedico a la risoterapia y al coaching lúdico. No me llega vuestro mail para confirmar la suscripción. Estaré pendiente de vuestras noticias y espero que en algún momento podamos coincidir. Un abrazo. Mª José

    • Hola Maria José, muchísimas gracias por tus palabras. Qué bien suena y cuánto nos resuena tu proyecto! Te llegará el mail en breve, mira que no lo tengas en spam. Ojalá podamos coincidir pronto. UN abrazo grande

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *