a l'escola

Eines d’El despertador

CAST

Si gestiones un grup i volseines-coaching incorporar a la teva activitat professional les eines que oferim des d’El despertador (eines de coaching, ecologia emocional, constel·lacions, etc.) aquesta proposta et pot interessar!
Guanya en recursos, satisfacció personal i resultats.

Formem grups petits, de 4 persones, per poder fer atenció personalitzada i treballar, sempre, de manera pràctica. Ens reunirem cada quinze dies al llarg de 3 mesos.

A més d’aquestes 6 sessions, el programa inclou 2 tutories personalitzades al llarg del curs. Des del primer dia ja estarem en l’acció. El preu és de 350€.

Com moltes de les persones que estan interessades en Eines acostumen a ser d’un perfil formador/educador aquesta iniciativa també l’incloem en el catàleg de propostes que oferim als centres educatius, ajustant-ho a les demandes i criteris tant pel que fa als continguts específics, a la durada de l’acompanyament o al preu.

També com a proposta formativa adaptable a diferents formats per a qualsevol centre o entitat que vulgui implementar aquestes eines amb el seu personal.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s