a la feina

Direcció i gestió d’equips

CAST

 “La capacitat de lideratge consisteix en fer que la persona amb qui treballes tingui objectius més alts, que el seu rendiment arribi al màxim possible, i construir una personalitat més enllà de les seves limitacions.”
Peter F. Drucker

.
Comprenem l’organització com un sistema conversacional que persegueix l’excel·lència. L’excel·lència entesa com la producció òptima dels objectius acordats aprofitant les competències i promovent el desenvolupament de les persones involucrades i dels seus equips.

El líder té un doble objectiu: ha de mantenir el sistema estable a la vegada que ha de liderar el canvi i la millora. Ha de mantenir el nivell de desenvolupament actual a la vegada que ha d’incentivar la innovació.  Ha de mantenir l’equilibri i el control personal al mateix temps que ha de transmetre vibració i energia.

Objectius:

  • Oferir eines que permetin prendre consciència i optimitzar la multiplicitat de recursos presents en un equip.
  • Facilitar un espai vivencial des del qual explorar la riquesa de les sinèrgies en la gestió i direcció dels equips de treball.
  • Reflexionar i abordar in situ estratègies per desenvolupar el lideratge de cadascú amb els membres dels seus equips.
  • Potenciar la comunicació eficient, les competències, la motivació, la capacitat de liderar/coliderar, així com la gestió emocional.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *