Activitat

Connectant amb el meu valor afegit

CAST

En realitzar qualsevol activitat segur que hi ha determinades tasques que se’t donen bé. I d’aquestes feines, si les mires amb atenció, en trobaràs algunes que les fas especialment bé. Aquest és el teu capital. Tingue’l present i fes-lo créixer. Les teves habilitats, les teves competències són les que t’obriran les portes en el mercat de treball.

Alguns joves, quan se’ls pregunta pel que poden oferir com a treballadors, només parlen de la seva limitada experiència professional. I és una llàstima. Som molt més que el nostre historial laboral. La vida és molt rica, i si la mirem en la seva complexitat, descobrirem situacions en què hem donat el millor de nosaltres mateixos. És aquí on despleguem tot el nostre potencial. Mirar-nos des de l’abundància és el primer pas perquè l’altre ens vegi també com a persones útils i valuoses.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisProperes edicions:

Pendent programació

 

 Inscripcions gratuïtes a la web de Barcelona Activa, en el següent enllaç.


Et convidem a consultar alguns continguts que et poden ajudar a fer camí en el descobriment de la teva vocació:

 Ens preguntem… com puc descobrir la meva vocació? (podcast)
Descobrim algunes claus que ens poden permetre connectar amb la nostra vocació a través dels testimonis i les reflexions de: Natalia Vázquez La tiradora de hilos, Esther Salvachua de la Fundació Ser.Gi, Hannes Brandt de la Fundació Bertelsmann, Carme Roselló de Barcelona Activa, Vanesa Garcia de la Fundació Nous Cims, Joan Canals d’El despertador i Alba Veryser. Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *