Activitat

Connectant amb el meu valor afegit

CAST

En realitzar qualsevol activitat segur que hi ha determinades tasques que se’t donen bé. I d’aquestes feines, si les mires amb atenció, en trobaràs algunes que les fas especialment bé. Aquest és el teu capital. Tingue’l present i fes-lo créixer. Les teves habilitats, les teves competències són les que t’obriran les portes en el mercat de treball.

Alguns joves, quan se’ls pregunta pel que poden oferir com a treballadors, només parlen de la seva limitada experiència professional. I és una llàstima. Som molt més que el nostre historial laboral. La vida és molt rica, i si la mirem en la seva complexitat, descobrirem situacions en què hem donat el millor de nosaltres mateixos. És aquí on despleguem tot el nostre potencial. Mirar-nos des de l’abundància és el primer pas perquè l’altre ens vegi també com a persones útils i valuoses.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisProperes edicions:

ABRIL
Dijous 25 d’abril, de 16:30h a 18:30h, a PIJ Ciutat Vella

MAIG
Dimarts 14 de maig, de 11h a 13h, a PIJ Sarrià-Sant Gervasi

JUNY
Dilluns 3 de juny, de 12h a 14h, a PIJ Les Corts

 

 Inscripcions gratuïtes a la web de Barcelona Activa, en el següent enllaç.

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.