Creativitat

Coaching per a músics

CAST

Aquesta proposta coaching-musicsestà pensada per a aquelles persones que tenen contacte amb la música en el seu dia a dia, sigui com a músics practicants, com a mestres de música o com a músics que volen eines per tirar endavant el seu projecte musical com a forma de vida.

Creiem que el coaching és una eina que permet vehicular moltes de les recerques que tenen relació amb la música: tant en la vivència del procés interpretatiu o creatiu, com el fet de viure de la música o el de compartir i acompanyar el procés d’aprenentatge.

Per això, treballem aquesta proposta amb tres línies diferents, compatibles i combinables entre elles, amb sessions i programes a mida tant per a particulars com per a grups, escoles i organitzacions.

  • Per a músics: “Viure la música”. Et convidem a viure-ho des de l’aprenentatge i no l’exigència, a gestionar les emocions per fluir i gaudir més de la seva capacitat recreativa. Redefinim propòsits i compromisos. Per què o qui vull tocar?
  • Per a mestres de música: “Música maestro”. Revisem el sentit de la música en clau formativa, reflexionem sobre els tipus de lideratge. Com guiem als músics? Què més podem aportar?
  • Emprendre amb la música. T’acompanyem a viure de la teva passió, que la música pugui estar al teu servei i puguis desenvolupar diferents propostes que et permetin sostenir-te amb la teva vocació. Què puc generar amb la meva música?

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *