amb mi

Com escriure clar

CAST

com-escriure-clarTots sabem escriure. Se n’ensenya a l’escola. Però l’escriptura per comunicar-se té regles pròpies. No es tracta solament d’escriure sense faltes d’ortografia. Hi ha moltes maneres de fixar-s’hi i millorar la manera d’explicar les coses.

Aquest curs vol ser un primer pas per polir el que escrivim i fer-nos entendre millor. No és solament per a aspirants a novel·listes o gent que escriu per guanyar-se la vida: és útil per a tothom qui ha d’escriure alguna cosa perquè una altra persona la llegeixi i, sobretot, l’entengui.

És una proposta  del periodista Jordi Pérez Colomé, de la qual ja hem fet vàries edicions a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.