amb mi

Tornant a casa

CAST

En aquest segon mòdul tornant-a-casade En veu femenina, després d’haver descobert Les deesses que hi ha en mi, ens endisarem en el nostre interior, reprenent el camí cap a casa. Descobrirem noves maneres de relacionar-nos amb nosaltres mateixes, els altres i el món.

 

Objectius:

  • Prendre consciència dels moments en els quals desconnectem de la nostra pròpia naturalesa.
  • Reconnectar amb la nostra força interna.
  • Definir els passos del camí de connexió amb la nostra essència.

Facilitat per Anna Soriano: Llicenciada en Psicologia, diplomada en Educació Social i màster en Ecologia Emocional. Especialitzada en l’acompanyament en processos d’autoconeixement i de canvi. Coordinadora de En veu femenina.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.