amb mi

Tornant a casa

CAST

En aquest segon mòdul tornant-a-casade En veu femenina, després d’haver descobert Les deesses que hi ha en mi, ens endisarem en el nostre interior, reprenent el camí cap a casa. Descobrirem noves maneres de relacionar-nos amb nosaltres mateixes, els altres i el món.

 

Objectius:

  • Prendre consciència dels moments en els quals desconnectem de la nostra pròpia naturalesa.
  • Reconnectar amb la nostra força interna.
  • Definir els passos del camí de connexió amb la nostra essència.

Facilitat per Anna Soriano: Llicenciada en Psicologia, diplomada en Educació Social i màster en Ecologia Emocional. Especialitzada en l’acompanyament en processos d’autoconeixement i de canvi. Coordinadora de En veu femenina.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *