Activitat

1,2,3… Acció! Dels microobjectius al lideratge professional

CAST

A vegades no n’hi ha prou amb la il·lusió. Tots tenim desitjos que se’ns queden perduts en el calaix. Fem-hi alguna cosa!

En aquest itinerari experiencial et convidem a posar-te en marxa per descobrir la riquesa de la teva acció. Al llarg de 3 sessions potenciarem el teu lideratge a partir de les metes que et proposis. El compromís, la creativitat i la confiança són claus per avançar. Atrevim-nos, doncs, i comencem: què vols aconseguir?

Estem molt contents d’haver compartit reptes amb moltes persones i que hagin avançat en els seus objectius: trobant feina, emprenent canvis, apostant pels seus anhels, sentint-se més realitzats, etc. Volem seguir fent créixer el teu projecte (personal i/o professional) i volem que el camí sigui d’aprenentatge. Què tinc disponible per fer més riques i efectives les meves accions? Una ocasió i un entorn immillorables per concretar i viure el teu propi pla.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisApunta’t a la propera edició:

NOVEMBRE

Divendres 8, 15 i 22 de novembre de 9 a 12h, a PORTA22 (Barcelona Activa)

Inscripcions gratuïtes, a la web de Barcelona Activa, al següent enllaç

.


Altres continguts relacionats:

Descobrim algunes claus que ens poden ajudar a anar més enllà i traspassar els nostres límits a través dels testimonis d’Alfonso Gálvez, autor del llibre ‘La puerta está abierta. Un viaje al inconsciente’, Queralt Prats, creadora del projecte Artransforma, Bernat Soriano, especialista en radiofarmàcia jubilat, l’educadora social i viatgera Ester Rodríguez, i el músic i compositor Jorge da Rocha.

Ir a descargar

Imatges d’algunes de les sessions realitzades:

2 replies »

  1. Molt interesant i molta veritat, jo are estic en aquest proces i hem costa una mica. Pero espero que amb constáncia pugui arribar ha entendre millor com asolir les meves fites.

    • Esperem que puguis assolir-les i estàs convidadíssim a participar del taller que farem els dies 9, 16 i 23 de març gratuitament a Barcelona Activa
      Fins ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *