General

Itineris: Cap a la millor versió Personal i Organitzacional

CAST

projecte-AvancemL’excel·lència en les organitzacions està vinculada al desenvolupament professional i personal de l’equip de treball que en forma part. Una bona gestió de com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres millora l’efectivitat i la qualitat del servei, donant un valor afegit a l’organització.

Dissenyem programes personalitzats, adaptats a les necessitats del client, per desenvolupar l’autoconfiança, les competències i la motivació de l’equip. Facilitem estratègies per a una direcció d’equips eficaç, poten­ciant la comunicació eficient i la gestió emocional.

Realitzem sessions grupals i/o individuals que faciliten el desenvolupa­ment i seguiment de cada participant mitjançant plans d’acció basats en microobjectius.

Els cursos poden fer-se a mida adaptant-se a les necessitats de les organizacions pel que fa a horaris, espais i contingut. Es poden fer els cursos de manera independent o com a mòduls dins el mateix projecte.

Per a més informació info@el-despertador.com.

icona-training
TALLERS O PROPOSTES:

Clima, cohesió i motivació
Autolideratge i desenvolupament competencial
Direcció i gestió d’equips
Estratègies per millorar les relacions laborals
La comunicació en l’equip de treball
La creativitat en equips d’alt rendiment
Atenció excel·lent al client

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.