Uncategorized @ca

Itineris: Cap a la millor versió Personal i Organitzacional

CAST

projecte-AvancemL’excel·lència en les organitzacions està vinculada al desenvolupament professional i personal de l’equip de treball que en forma part. Una bona gestió de com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres millora l’efectivitat i la qualitat del servei, donant un valor afegit a l’organització.

Dissenyem programes personalitzats, adaptats a les necessitats del client, per desenvolupar l’autoconfiança, les competències i la motivació de l’equip. Facilitem estratègies per a una direcció d’equips eficaç, poten­ciant la comunicació eficient i la gestió emocional.

Realitzem sessions grupals i/o individuals que faciliten el desenvolupa­ment i seguiment de cada participant mitjançant plans d’acció basats en microobjectius.

Els cursos poden fer-se a mida adaptant-se a les necessitats de les organizacions pel que fa a horaris, espais i contingut. Es poden fer els cursos de manera independent o com a mòduls dins el mateix projecte.

Per a més informació info@el-despertador.com.

icona-training
TALLERS O PROPOSTES:

Clima, cohesió i motivació
Autolideratge i desenvolupament competencial
Direcció i gestió d’equips
Estratègies per millorar les relacions laborals
La comunicació en l’equip de treball
La creativitat en equips d’alt rendiment
Atenció excel·lent al client

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *