Activitat

Els secrets per superar amb èxit l’entrevista de feina

CAST

Una entrevista de feina és una excel·lent oportunitat per mostrar el nostre entusiasme i les nostres habilitats professionals. Per treure el màxim suc d’aquesta conversa cal entrenar-la, conèixer els seus secrets i afrontar-la amb determinació i flexibilitat. Assegurem-nos que donaràs la teva millor versió, aquest serà el nostre compromís.

En un procés de selecció de personal arribar a l’entrevista ja és tota una fita. Volem, però, anar més lluny. Cal utilitzar el possible nerviosisme previ per accionar amb tota la nostra energia. Si bé l’entrevista la lidera l’entrevistador, el candidat també pot aparèixer amb proactivitat. No és el currículum l’interessant, sinó veure com parlem d’ell i de les qüestions que se’ns plantegen. Per dir-ho així, brillar amb tota la nostra intensitat és el repte que aquí volem aconseguir.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisProperes edicions:

DESEMBRE
Dijous 19 de desembre, de 12h a 14h, a PORTA22 – Barcelona Activa

 

Inscripcions gratuïtes a la web de Barcelona Activa, al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *