Activitat

Els secrets per superar amb èxit l’entrevista de feina

CAST

Una entrevista de feina és una excel·lent oportunitat per mostrar el nostre entusiasme i les nostres habilitats professionals. Per treure el màxim suc d’aquesta conversa cal entrenar-la, conèixer els seus secrets i afrontar-la amb determinació i flexibilitat. Assegurem-nos que donaràs la teva millor versió, aquest serà el nostre compromís.

En un procés de selecció de personal arribar a l’entrevista ja és tota una fita. Volem, però, anar més lluny. Cal utilitzar el possible nerviosisme previ per accionar amb tota la nostra energia. Si bé l’entrevista la lidera l’entrevistador, el candidat també pot aparèixer amb proactivitat. No és el currículum l’interessant, sinó veure com parlem d’ell i de les qüestions que se’ns plantegen. Per dir-ho així, brillar amb tota la nostra intensitat és el repte que aquí volem aconseguir.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisProperes edicions:

DESEMBRE
Dijous 19 de desembre, de 12h a 14h, a PORTA22 – Barcelona Activa

 

Inscripcions gratuïtes a la web de Barcelona Activa, al següent enllaç.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.