a la feina

L’Ecologia Emocional aplicada al món laboral

CAST

L’Ecologia Emocional és una disciplina innovadora que promou la sostenibilitat emocional.

Podem canviar la nostra mirada vers nosaltres mateixos i l’entorn? Podem fer alguna cosa per millorar l’ambient a la feina? De quina manera gestionem les nostres emissions tòxiques? I les dels altres? Volem, en definitiva, desenvolupar competències per poder generar ecosistemes saludables.

.

Ens endinsarem en el món de l’Ecologia Emocional i en dos dels seus conceptes clau: el principi de responsabilitat i l’impacte global. De manera pràctica, prendrem consciència que sempre formem part d’un sistema. Com participem d’aquesta unitat bàsica? Tots som emissors i receptors; tots som, per tant, responsables del dinamisme d’aquest ecosistema.

Saber gestionar la complexitat emocional és clau per poder transformar els entorns. Fem d’aquest fet una oportunitat per reforçar el benestar i l’eficiència? Ho farem des de les diferents àrees de treball: Energia, Territoris, Vincles i Clima.

Objectius:

  • Detectar quines són les nostres fuites d’energia i fomentar les nostres fonts d’energia.
  • Observar les nostres zones conegudes i explorar zones incertes per conquerir nous territoris.
  • Analitzar els Principis de les relacions ecològiques i sostenibles.
  • Detectar les emissions tòxiques que generem cap a nosaltres i els nostres companys.
  • Realitzar higiene emocional diària.
  • Afavorir el contagi positiu i construir plegats la millor versió de nosaltres.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *