Activitat

Kit de gestió emocional en temps de canvi

CAST

La incertesa ens obliga a ser eficaços i eficaces també emocionalment. Vine a aquest taller participatiu i descobreix com aprofitar al teu favor l’energia pròpia de cada emoció.

Sempre estem en una emoció o una altra. I aquest cabal energètic juga un paper essencial en l’èxit de les nostres accions. Mentre hi ha bonança tot resulta més fàcil. Avui en dia, però, la incertesa predominant ens exigeix una gestió emocional capaç de resistir, perseverar i autosuperar-se. Aquest taller vivencial t’ajudarà a configurar el teu kit bàsic, les eines i recursos per seguir avançant amb confiança en el teu camí professional.

Viure és una aventura. Si bé preparem el nostre currículum amb coneixements teòrics i pràctics, què en sabem de la gestió emocional? Quantes vegades hem vist que fer el cim no és una qüestió de tècnica. Tenim capacitat per treure profit de les nostres pors? Què fer amb la il·lusió, l’alegria o la tristesa? Treballant la particularitat de cada participant, revisarem els punts clau per avançar tot aprenent en el viatge. No ens posem a mercè dels esdeveniments, prenguem les regnes de les nostres emocions perquè com et sents també depèn d’una decisió teva.

  1. En la primera sessió establirem paral•lelismes entre el kit bàsic per una travessa de muntanya i el seu equivalent en la gestió emocional. Resulta molt revelador contraposar la planificació i ús dels diferents materials amb les necessitats emocionals davant la incertesa. Parlem de la motxilla, la cantimplora o el sac de dormir i també del mapa, la brúixola i els companys de viatge. Per no perdre’s, cal saber on es va, il·lusionar-se i passar a l’acció, així com també cuidar-se, protegir-se i recuperar forces.
  2. Durant la segona sessió ens centrarem en treballar l’autoconfiança. Cada participant dibuixarà el seu mapa actual i hi establirà les zones desconegudes. Aquí estan els reptes: les línies per on seguir avançant i aprenent. Recordem que l’acció s’ha de situar en aquest punt amb la dosi justa. Ens hem d’aixecar, sí, però de res serveix ser temeraris/àries. Fer créixer amb els nostres actes la confiança, eixamplar els horitzons i voler anar més enllà encara, aquest és el resultat de la posada en pràctica del kit emocional.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisInscriu-te a la propera edició:

Us informarem de les properes edicions.

ARTICLES I MATERIALS RELACIONATS

 Descobrim què ens pot ajudar a gestionar millor les emocions a través dels testimonis de: Mercè Conangla, presidenta de la Fundació Àmbit; Lourdes Tomás, directora de Médico Mentor; Albert Bover, psicòleg i formador a F. Àmbit; Raquel de Manuel, narradora oral de contes infantils i per a adults; i Anna Soriano, psicòloga i codirectora d’El despertador.

Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *