Activitat

Kit de gestió emocional en temps de canvi

CAST

La incertesa ens obliga a ser eficaços i eficaces també emocionalment. Vine a aquest taller participatiu i descobreix com aprofitar al teu favor l’energia pròpia de cada emoció.

Sempre estem en una emoció o una altra. I aquest cabal energètic juga un paper essencial en l’èxit de les nostres accions. Mentre hi ha bonança tot resulta més fàcil. Avui en dia, però, la incertesa predominant ens exigeix una gestió emocional capaç de resistir, perseverar i autosuperar-se. Aquest taller vivencial t’ajudarà a configurar el teu kit bàsic, les eines i recursos per seguir avançant amb confiança en el teu camí professional.

Viure és una aventura. Si bé preparem el nostre currículum amb coneixements teòrics i pràctics, què en sabem de la gestió emocional? Quantes vegades hem vist que fer el cim no és una qüestió de tècnica. Tenim capacitat per treure profit de les nostres pors? Què fer amb la il·lusió, l’alegria o la tristesa? Treballant la particularitat de cada participant, revisarem els punts clau per avançar tot aprenent en el viatge. No ens posem a mercè dels esdeveniments, prenguem les regnes de les nostres emocions perquè com et sents també depèn d’una decisió teva.

  1. En la primera sessió establirem paral•lelismes entre el kit bàsic per una travessa de muntanya i el seu equivalent en la gestió emocional. Resulta molt revelador contraposar la planificació i ús dels diferents materials amb les necessitats emocionals davant la incertesa. Parlem de la motxilla, la cantimplora o el sac de dormir i també del mapa, la brúixola i els companys de viatge. Per no perdre’s, cal saber on es va, il·lusionar-se i passar a l’acció, així com també cuidar-se, protegir-se i recuperar forces.
  2. Durant la segona sessió ens centrarem en treballar l’autoconfiança. Cada participant dibuixarà el seu mapa actual i hi establirà les zones desconegudes. Aquí estan els reptes: les línies per on seguir avançant i aprenent. Recordem que l’acció s’ha de situar en aquest punt amb la dosi justa. Ens hem d’aixecar, sí, però de res serveix ser temeraris/àries. Fer créixer amb els nostres actes la confiança, eixamplar els horitzons i voler anar més enllà encara, aquest és el resultat de la posada en pràctica del kit emocional.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisInscriu-te a la propera edició:

FEBRER
Dimecres 12 i dijous 13 de febrer, de 18h a 21h, a Porta22 (Barcelona Activa)

 

Inscripcions gratuïtes a la web de Barcelona Activa, al següent enllaç.

.

ARTICLES I MATERIALS RELACIONATS

 Descobrim què ens pot ajudar a gestionar millor les emocions a través dels testimonis de: Mercè Conangla, presidenta de la Fundació Àmbit; Lourdes Tomás, directora de Médico Mentor; Albert Bover, psicòleg i formador a F. Àmbit; Raquel de Manuel, narradora oral de contes infantils i per a adults; i Anna Soriano, psicòloga i codirectora d’El despertador.

Ir a descargar

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.