a l'escola

Tallers a mida per als alumnes

CAST

tallers-per-alumnes_escolaAl llarg de la nostra trajectòria hem desenvolupat propostes a mida en diferents formats (tallers puntuals, xerrades, processos grupals) per a grups d’alumnes d’instituts.

Les demandes principals que hem tingut s’enfoquen a treballar aspectes relacionats amb la dinàmica dels grups-classe i amb el procés de desenvolupament dels adolescents, en aquest moment vital tan important en el seu creixement com a persones.

Sempre treballem a partir de dinàmiques vivencials i pràctiques, propiciant la participació i reflexió grupal, des d’un llenguatge i una mirada molt propers.

  • Treball en equip: com faig del  meu grup el millor equip per aconseguir els meus objectius? Potenciem les aliances, les complicitats, la proximitat i la cohesió.
  • Desenvolupament de competències: potenciem les competències i definim el pla de desenvolupament de les habilitats que m’ajudaran a créixer. Focalitzem l’atenció, especialment, en treballar la confiança, la gestió del temps, la planificació, el compromís i la creativitat.
  • Comunicació: treballem fonamentalment l’assertivitat i posem el focus en la gestió emocional, el respecte, la claredat i l’expressió del que vull i necessito.
  • Orientació: reflexionem sobre l’itinerari. Prenem consciència del que ens agrada i mirem les possibilitats de futur a partir de les respostes.
    Què em mou? Amb què em vull comprometre?
  • Lideratge: reflexionem al voltant de les preses de decisions. Qui pren les decisions i en funció a què o a qui es prenen?Busco l’acceptació o aposto pel que vull? Com tinc present l’altre? De quina manera el faig partícep del que vull i participo del que vol?

Posa’t en contacte amb nosaltres a info@el-despertador.com i dissenyarem una proposta a mida en funció de les vostres necessitats.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.