Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 3: Noves maneres de regalar

CAST

IMG_2610Divendres 12 de desembre a les 19,30h tornem a obrir-te les nostres Portes amb una proposta atractiva i creiem molt útil per les dates en què ens trobem.

Com sempre, per espai d’uns 90 minuts, podràs compartir en grup, preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que oferim que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

Aprofitant però l’arribada de les festes, creiem que és un moment ideal per convidar-te a viure una experiència diferent… Volem reflexionar plegats sobre la importància dels regals, redefinint d’on parteix realment aquesta iniciativa. Volem convidar-te a explorar ‘Noves maneres de regalar’ que es retrobin amb el vincle emocional, amb la il·lusió i no la convenció, que et connectin amb el que vols regalar o a qui i no en complir l’expedient.

I amb quina millor companyia que en Carles Andrés (recreador personal), un dels membres de Presente Creativo, el projecte que hem fet créixer a Mèxic junt amb els amics d’Educreando i Dinamic Internacional, i que tan bona acollida està tenint per arreu.

Desitgem passar plegats una estona divertida i entretinguda inventant nous regals creatius, a l’acollidor espai de La Createca (C. Comte Borrell 122, Metro Urgell), on trobaràs altres persones amb ganes de conversar i regalar mentre demanes una bona tassa de cafè o tè, una cervesa o alguna de les delicioses tapes que fan.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic (només el que consumeixis) i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Noves maneres de regalar’Les places són limitades, només hi ha 10! 

Per anar fent boca, et deixem amb l’escrit  10 finestres que obres quan fas un regal creatiu amb el cor d’en Jordi Muñoz.

T’esperem per regalar-nos un vespre inoblidable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *